Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1 Intelligens eszközök Digitális Évtized. 2 Intelligens eszközök a Digitális Évtizedben  A Microsoft a Digitális Évtized kommunikációjában és szórakozási.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1 Intelligens eszközök Digitális Évtized. 2 Intelligens eszközök a Digitális Évtizedben  A Microsoft a Digitális Évtized kommunikációjában és szórakozási."— Előadás másolata:

1 1 Intelligens eszközök Digitális Évtized

2 2 Intelligens eszközök a Digitális Évtizedben  A Microsoft a Digitális Évtized kommunikációjában és szórakozási szokásaiban bekövetkező gyökeres átalakulásokat helyezte középpontba. Bill Gates nyitóbeszédének fő témái többek közt: az intelligens (˝smart˝) élet biztosítása intelligens eszközök segítségével, az egyes eszközök összekapcsolhatósága, valamint azok a szolgáltatások, amelyekkel a fogyasztó hozzájuthat mindahhoz az információhoz, illetve szórakozáshoz, amelyre szüksége van.

3 3 Intelligens eszközök a Digitális Évtizedben  A Digitális Évtizedben nem lesz gond intelligens módon élni, mivel az intelligens összekapcsolt eszközöknek és szolgáltatásoknak köszönhetően a hétköznapi feladatok leegyszerűsödnek, kommunikációs és szórakozási szokásaink pedig gyökeresen átalakulnak.

4 4 Intelligens eszközök a Digitális Évtizedben  A Microsoft elkötelezte magát a fogyasztói elektronikai ipar mellett.  Bill Gates bejelentései között szerepel  az MSR Smart Personal Objects Technology Group (SPOT) csoportjának első terméke, egy intelligens karóra;  a CE.NET-alapú hordozható videó- és hangvisszajátszó eszközök számára kifejlesztett új platform, a Media2Go  és új OEM-társulások a Windows XP Media Center Edition érdekében.

5 5 Intelligens eszköz Lakásriasztó

6 6 Intelligens eszköz Videómegfigyelők Intelligens eszköz Videómegfigyelők

7 7 Intelligens eszköz Nyiló és tolókapu motorizációja

8 8 Intelligens eszköz Garázskapuk

9 9 „Intelligens otthon” eszközök

10 10 Intelligens eszköz Beléptető rendszerek

11 11 Intelligens eszköz Audió, videó kaputelefon


Letölteni ppt "1 Intelligens eszközök Digitális Évtized. 2 Intelligens eszközök a Digitális Évtizedben  A Microsoft a Digitális Évtized kommunikációjában és szórakozási."

Hasonló előadás


Google Hirdetések