Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Nemek Közötti Kommunikáció Nagyszótára

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Nemek Közötti Kommunikáció Nagyszótára"— Előadás másolata:

1 A Nemek Közötti Kommunikáció Nagyszótára
Sokan még napjainkban is azt hiszik, hogy ha egy nőnek és egy férfinak egyformán magyar az anyanyelve, automatikusan ugyanazt a nyelvet beszélik. A gyakorlat naponta bizonyítja, hogy ez nem így van, ezért vált szükségessé jelen mű közreadása. A szerző

2 1. Bigyó 2. Sérülékenység 3. Kommunikáció 4. Szórakozás
Nők: Olyan berendezések, amik egy autó motorház-teteje alatt találhatók. Férfiak: Az a kis szerkezet, ami miatt nehéz egy nő melltartóját levenni. 2. Sérülékenység Nők: Elárulni a legbensőbb érzéseidet valakinek. Férfiak: Bokszolni herevédő nélkül. 3. Kommunikáció Nők: Megosztani a gondolataidat, érzéseidet valakivel. Férfiak: Hagyni egy cetlit a hűtőn, hogy sörözni mentél a haverokkal. 4. Szórakozás Nők: Egy jó film, koncert, színházi előadás vagy egy könyv. Férfiak: Olyan cselekvések, amik közben sört lehet inni.

3 5. Tartós kapcsolat 6. Szélgörcsök 7. Távirányító 8. Tolatás
Nők: Férjhez menni, családot alapítani. Férfiak: Megpróbálni a lehetetlent, vagyis nem ráhajtani más csajokra amíg az előző ki nem rúgott. 6. Szélgörcsök Nők: Egy kínos egészségügyi probléma. Férfiak: A szórakoz-tatás egy formája, önmegvalósítás, a férfiasság bizonyítéka. 7. Távirányító Nők: Egy eszköz, amivel az egyik TV csatornáról egy másikra lehet kapcsolni. Férfiak: Egy eszköz arra, hogy mind a 375 csatornát végigkapcsolgasd minden 5 percben 8. Tolatás Nők: Egy minden körülmények között kerülendő mutatvány. Férfiak: A szürke hétköznapok része.

4 9. Édes kettesben 12. Romantika
Nők: Odabújni hozzá, és pici ked-veskedések közben mindent megbeszélni Férfiak: Utána egy cigi. 10. Rend a lakásban Nők: Több napos nagytakarítás eredménye. Férfiak: A csaj megérkezése előtt az ágy alá rúgott zoknik. 11. Vásárlás Nők: Egy izgalmas program. Férfiak: Szükséges rossz, ha már kifogyott a sör otthon. 12. Romantika Nők: Egy finom vacsora kettesben, gyertyafénynél Férfiak: Egy izgalmas focimeccs 6 üveg sör és egy gyertya mellett

5 13. Öltözködés 16. Telefontéma
Nők: Az árnyalatok és stílusok tökéletes összhangja Férfiak: „Vettem én fel gatyát reggel?...” 14. Évfordulók Nők: Fontos napok, amikre hetekkel hamarabb ajándé-kokkal készülni kell. Férfiak: A Tizen-egyedik Csapás, egyszer már fel kellene írni őket! 15. Desszert Nők: Valami finomság, amiért inkább kihagyod a fő fogást. Férfiak: Még 2 korsó sör. 16. Telefontéma Nők: 58 perc. Férfiak: 3 perc.


Letölteni ppt "A Nemek Közötti Kommunikáció Nagyszótára"

Hasonló előadás


Google Hirdetések