Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ha ma reggel egészségesen ébredtél, akkor áldottabb vagy, mint az az egymillió ember, akik nem élik túl ezt a hetet!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ha ma reggel egészségesen ébredtél, akkor áldottabb vagy, mint az az egymillió ember, akik nem élik túl ezt a hetet!"— Előadás másolata:

1 Ha ma reggel egészségesen ébredtél, akkor áldottabb vagy, mint az az egymillió ember, akik nem élik túl ezt a hetet!

2 Ha sohasem élted át a háború borzalmát, a fogság magányát, a kínzás fájdalmát, vagy az éhezés reménytelenségét … akkor boldogabb vagy, mint 500 millió ember a világon!

3 Ha templomba járhatsz anélkül, hogy ezért üldöznének, zaklatnának, letartóztatnának, megkínoznának, vagy kivégeznének… akkor áldottabb vagy, mint 3 milliárd ember a világon!

4 Ha van otthonod, ennivalód, több váltás ruhád, tető a fejed felett akkor gazdagabb vagy, mint az emberek 75%-a a világon!

5 Ha van bankszámlád, pénz a zsebedben, és több tányér közül választhatsz, ha otthon ebédelsz… akkor a világ leggazdagabb 8%-nak részese vagy!

6 Ha szüleid élnek és még nem váltak el, akkor ritka szerencsés vagy, mert ez nagyon keveseknek adatik meg.

7 Ha elolvastad ezt a prezentációt, akkor kétszeresen is áldott vagy: egyrészt mert valaki gondolt rád, amikor elküldte, másrészt mert 2 milliárd ember a világon egyáltalán nem tud olvasni.

8 Készítette: © galamb izsman@tvn.hu


Letölteni ppt "Ha ma reggel egészségesen ébredtél, akkor áldottabb vagy, mint az az egymillió ember, akik nem élik túl ezt a hetet!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések