Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Bálban a vámpírokkal A musicalrajongók feltehetően már mindent tudnak a szuperprodukció, a Vámpírok Bálja keletkezésének körülményeiről, az előkészületek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Bálban a vámpírokkal A musicalrajongók feltehetően már mindent tudnak a szuperprodukció, a Vámpírok Bálja keletkezésének körülményeiről, az előkészületek."— Előadás másolata:

1

2 Bálban a vámpírokkal A musicalrajongók feltehetően már mindent tudnak a szuperprodukció, a Vámpírok Bálja keletkezésének körülményeiről, az előkészületek folyamatáról. A Roman Polanski nevével fémjelzett előadás premierjének időpontja június 30 volt. A maratoni próbák egyik szünetében Andrádi Zsanettel beszélgettünk, aki a darab női főszerepét, Sarah-t alakítja.

3 FILM-MIX Harry Potter és a Főnix Rendje evan, a minden6ó Transformers

4 NEM-PONT Nyári éjen gyorsabban lobban a vér? De mit lehet várni egy nyári szerelemtől? Tartós lesz, vagy ellobban őszre a láng? Van esélye a nyári szerelmeknek? Válaszol: Eszter, a lány, Bence, fiú.

5 Hinni és zenélni Kinczel Dániel idén végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszakán, mint jazz- zongorista. Örül, hogy azzal foglalkozhat, amit a legjobban szeret, és úgy véli, ennél nagyobb gazdagság nincs is.

6 A szerelem matematikája Beszélgetés Kinizsi Ottóval a korkülönbséges szerelmekről. Kinizsi Ottó a Barátok Közt című sorozatban a Vajdaságból érkező Balassa Imrét alakítja. Deutsch Anitával, aki szintén a sorozat szereplőgárdájának tagja, a forgatáson ismerkedtek meg, és egymásba szerettek. 2004-ben házasodtak össze, pár hónappal később pedig megszületett szerelmük gyümölcse, Emma.

7 Híres hírek A fekete nap gyermekeiből BKV ellenőrök lettek Zajlanak az események a No thanx háza táján. Az hagyján, hogy szétszedik őket a tinilányok, fellépésről fellépésre járnak és bezsebeltek egy Bravo Ottó-díjat, mint az év felfedezettjei, de a fiúk izgalmasabbnál izgalmasabb kalandoknak lehettek részesei mostanában. Leforgatták harmadik, mindennapinak nem mondható videóklipüket a Fekete nap gyermekei című dalból, majd felcsaptak BKV ellenőrnek. Egyszóval nem unatkoznak a srácok.

8 Csók alá való história A rúzs a kozmetikumok királynője és a királynői megjelenés megkoronázója. A vérvörös női ajkak maximális vonzerővel ruházzák fel viselőiknek, és szavak nélkül suttognak csábító mondatokat. Mikortól kezdték a nők festeni az ajkukat? Milyen anyagokat használtak? Választ kapsz a kérdésekre, ha velünk tartasz rúzstörténeti időutazásunkon!

9 Afrika másik arca Ruanda, a szomorú város A 18 éves Benkő Dóra, a Közgazdasági Politechnikum Gimnázium és Szakközépiskola végzős tanulója 2006-ban egy pályázati fotójával megnyerte az Európai Unió Ifjúsági Fejlesztési Díját, és ellátogathatott Ruandába. Az ott szerzett élményeiről, tapasztalatairól beszélgettünk.

10 Mit és miért? Táplálkozz okosan! Frissítő italok – üdítő nedűk, azaz folyadékpótlás nyáron

11 A drog Drogellenes Családi Nap A rendezvény reggeltől kora hajnalig tartott, és aki részt vett rajta az rendkívül jól érezte magát. Az idei évben is a híres és népszerű pop-zenei előadókon (mint pl. Lola, Rácz Gergő, Irigy Hónaljmirigy) kívül a civil szféra is jelen volt és mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek hasznos információkat adtak át a drogfogyasztás ártalmairól.

12 Angol nyelvelő Gossips Angelina for president? Life is lonely for Lindsay Vince spends the night at Jen's

13 Növeld a szex IQ-d Pozitúrák Misszionárius, hatvankilences, zuhatag, rák, lótusz, fordított cowgirl, flanquette, X, croupier, lusta póz, pompoir és még folytathatnám, hiszen becslések szerint akár hatszáz különböző pózban, pozícióban és pozitúrában próbálhatják ki magukat - és egymást - a szexpartnerek.

14 VÉGE Keresd az újságárusoknál


Letölteni ppt "Bálban a vámpírokkal A musicalrajongók feltehetően már mindent tudnak a szuperprodukció, a Vámpírok Bálja keletkezésének körülményeiről, az előkészületek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések