Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az agyunk tornáztatása fontosabb torna mint az izmaink tornáztatása. Amint öregedünk, fontos, hogy agyunkat formában tartsuk. A mondás így szól: „Ha nem.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az agyunk tornáztatása fontosabb torna mint az izmaink tornáztatása. Amint öregedünk, fontos, hogy agyunkat formában tartsuk. A mondás így szól: „Ha nem."— Előadás másolata:

1

2 Az agyunk tornáztatása fontosabb torna mint az izmaink tornáztatása. Amint öregedünk, fontos, hogy agyunkat formában tartsuk. A mondás így szól: „Ha nem használod, akkor elveszíted” és ehhez a fenti példához tökéletesen illik. Az elkövetkezendőkben, személyes úton tesztelheted le intelligenciádat azaz agyi „fitt”-séged. Csináld meg ezt a teszted és kapj választ arra hogy az agyaddal vagy még mindig vagy lassacskán el veszíted azt is ami maradt belőle. Miután ezt elolvastad a görgővel tekerj magad fele. OK, azelőtt végy egy nagy lélegzetet és tisztítsd ki az agyad és….kezdődjék: Az Agy Kihívása

3 Mit teszünk a pirítóba? A válasz: „kenyér." Ha „pirított kenyeret,„ mondtál, akkor most add fel ezt a tesztet és csinálj mást, de ne égesd szénné azt a kenyeret Ha, „kenyeret,„ mondtál akkor minden OK léphetsz a 2-es kérdés elé.

4 Mondjad „tein" ötször egymás után. Most betűzd ki azt hogy „TEIN." Kérdés: Mit isznak a tehenek? Válasz: A tehenek vizet isznak. Ha „tejet," mondtál akkor tényleg most azonnal le kell állnod és nem merészelj tovább lépni a következő kérdéshez. Az agyad evidens módón stressz alatt van és ne adj’ Isten, hogy túlságosan megerőltesd. Esetleg figyelmedbe ajánlanák valami Benedek Elek könyveket ha már ennyire olvasni támadt kedved. Ha, „vizet„ válaszoltál akkor léphetsz a 3.-ik kérdéshez

5 Ha egy piros ház piros téglákból van, és a kék ház kék téglákból van, és A rózsaszín ház rózsaszín téglákból van, és a fekete ház fekete téglákból van akkor a zöldház miből van? Válasz: A zöldházak üvegből vannak. Ha „zöld téglát” válaszoltál akkor meg minek olvasod ezeket a kérdéseket? Ha „üveget," válaszoltál léphetsz a 4.-ik kérdéshez

6 Válasz: Egyet. Hogyha "360 fokot„ vagy „egy fokot,„ válaszoltál akkor gratulálnom kell hogy eddig eljutottál, de az biztos hogy már teljesen fogalmad sincs hogy miről szólt ez a kérdés. Tedd le a cerkádat és menj el a géptől. Bárki más lépjen tovább a következő kérdéshez. Ha az órán a kicsi mutató 1/60 fokot mozog minden percben akkor mennyit mozog egy óra alatt?

7 Egy autóbuszt vezetsz Londonból Milford Haven-be, Wales tartományba. Londonban, 17 ember felül a buszra. Readingben, hat ember leszáll a buszról & kilenc ember felül a buszra. Swindonban, két ember leszáll & négy meg fel. Cardiffban, 11 ember leszáll & 16 meg felszáll. Swanseaben, hárman leszállnak & öten meg fel. Carmathenben, hatan leszállnak & hárman fel. Elérkeztek Milford Havenbe. Mi a buszsofőr neve? SZÁMOLÓGÉP NÉLKÜL KÉRLEK -- Válasz: Oh, az Isten szerelmére! A saját neved sem tudod már? TE voltál... Az első mondatban írja : „Egy autóbuszt VEZETSZ Londonból…”

8 Minden barátod aki valaha a memóriádon nevetett … küldd ezt el nekik, lássuk ŐK mennyire ügyesek!! sssshhh! De…sssshhh! Ne mondd meg nekik, hogy te sem voltál kitűnő ami azt illeti.


Letölteni ppt "Az agyunk tornáztatása fontosabb torna mint az izmaink tornáztatása. Amint öregedünk, fontos, hogy agyunkat formában tartsuk. A mondás így szól: „Ha nem."

Hasonló előadás


Google Hirdetések