Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tiziano III. Pál kuzinok körében DPI-Csepeli-1 ppp dkm Tiziano más kép.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tiziano III. Pál kuzinok körében DPI-Csepeli-1 ppp dkm Tiziano más kép."— Előadás másolata:

1 Tiziano III. Pál kuzinok körében DPI-Csepeli-1 ppp dkm Tiziano más kép

2 Kik ők? Mit tudhatuk meg róluk? Mit sejtünk?

3 - háromszög elrendezés - sötét háttér - kiemelkedő előtér - vizuális egyensúly

4 Mit sejtünk a látottak alapján?

5 - az egyik unokaöcs: Alessandro - idősebbnek néz ki - a háttérben magabiztosan áll - konzervatív – öltözék – koravén. - bíborosi ruhában – klerikális megjelenés - még fiatal a bölcsességhez. - ent van a képben. mint ha mindig ott lenne - jelenléte elfogadott, képbe illő - tudatában helyzetének, jelen és jövő béli pozíciójának - szomorúság, hogy jövő- és énképe determinálja mindennapjait - elfogadás, általános nyugalom, kis feszültséggel. - mintha ő lenne az öreg tanácsadója - lehetséges örököse már

6 A másik unokaöcs Ottavio Farnese, Párma hercege - világi, még fiatalabb, mint Alessandro - bejön a képbe. - ezzenéstelen arc – hivatták, megjelent – várja, hogy mi lesz. tiszteletet ad, de ránézésre csak az éppeni minimumot, amit még nem lehet megszólni, de már majdnem kevés. - Alessandro-t pillantásra sem se méltatja – talán semmibe veszi, bár ő valószínűleg ebben a pillanatban befolyásosabb, mint Ottavio.

7 - A szakirodalom szerint a pápa nézése szigorú, rendre utasító és vádló - szerintem inkább a szeretet nézése a tékozló, világi fiú felé, akiben azt a párhuzamos multbéli jövőét is láthatja, ami ő nem lett, még ha azért is, mert akkori értékrendje így követelte, mára érti, hogy az életutak más-más értékrendek mentén ugyanolyan súlyú értékeket képviselhetnek, amikor az ember retrospektívben tekint rájuk. - megelőlegezve Ottavionak egy teljes életet, mert ő azt és úgy teszi, ahogy Alessandro soha nem merte, de ez tette őt megfelelővé a pozícióra, amit betölt. - erősen kapaszkodik a karosszékbe: - fizikai gyengeség, megfeszülő figyelem? - bölcs, öregségen túli, joviális gyermekded nagybácsi - felügyelet alatt

8

9 dkm Dkm nem jelent semmit, csak egy kis kitérő, leágazás, értelmetlen elrugaszkodás a tárgytól, hogy teszteljem a közönség rugalmasságát és megnézzem, hogy kinek mi a reakciója. Egy éles prezentációnál ez egy tervezett válasz egy lehetséges, de nem biztos kérdésre – 100%-os készenlét. Ez az oldal csak akkor mutatkozik meg, ha legalább egy ember figyel is, nem csak néz. Köszönöm!


Letölteni ppt "Tiziano III. Pál kuzinok körében DPI-Csepeli-1 ppp dkm Tiziano más kép."

Hasonló előadás


Google Hirdetések