Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Colorianne Reinforce-B

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Colorianne Reinforce-B"— Előadás másolata:

1 Colorianne Reinforce-B
500 ml

2 A termék egyetlen mondattal kifejezve
„Festés, szőkítés, egyenesítés, göndörítés kockázatok nélkül”

3 Új termék A termék eredeti ára: 70.000 Ft
Bár elsőre drágának tűnik, de hosszabb távon jóval gazdaságosabb, mint a piacon lévő versenytársai

4 Mire is jó? engedi a különféle technikai eljárások alkalmazását (nem számít, mennyire extrém is az) annak a kockázata nélkül, hogy a haj szerkezetét tönkretenné A hajban található keratin egy sor spirál alakú protein rostból épül fel; alakjuk erős, rugalmas, rostos szerkezetet ad A különböző aminosavakból kialakult rostok Ciszteinben gazdag szerkezetet alakítanak ki. A Cisztein lehetővé teszi olyan diszulfid hidak megtartását, amik stabilizálják a láncolatokat, biztosítják a kiemelkedő tulajdonságokat. Amikor ezek a hatások megszűnnek (például a magas hőmérséklet jelenléte, a rossz pH vagy tisztító szerek miatt), a háromdimenziós szerkezetüket elveszítik, a protein is kiürül, így az semlegessé, gyengévé válik.

5 Reinforce-B közbelép Ez az a pont, amikor a REINFORCE-B közbelép. Formulája borostyánkősavat tartalmaz, ami elősegíti a diszulfid hidak újbóli kapcsolódását, visszaállítva a haj természetes szerkezetét és ragyogását. Ugyanakkor glikolsavat is tartalmaz, amely az alfa-hidroxi-sav osztályának legkisebb savja: tulajdonságai elősegítik a hidrogén hidak helyreállítását és hidratálja a hajat. Végül, de nem utolsó sorban növényi cukrokat is tartalmaz, melyeket cukorrépa melaszból nyertek ki, amely kiváló haj és bőr kondicionáló.

6 Látható eredmények a kezdetektől
Jobb színtartás Fényesebb haj Rendkívüli védelem hajegyenesítő és hajszárító hőjével szemben Kiváló kondicionáló

7 Egy teljes világ lehetőségekkel
Láthatóan javítja a haj minőségét és szerkezetét Fejlődő, építő hatású Tökéletes biztonságot garantál az összes technikai alkalmazás alatt Megelőzi a károsodást, melyet az agresszív kémiai vegyszerek okoznak Nem igényel utólagos lépéseket a hagyományos festési és szőkítési eljárások mellett

8 Előnyei Egyetlen termékről van szó Gazdaságos
Többféle vegyi és technikai alkalmazáshoz használható: hajfestés, szőkítés, tartós hajegyenesítés vagy épp göndörítés.

9 Előnyei Kiemelkedő termék, hisz a vegyi hatásokkal szemben teljes védelmet nyújt, így védi a haj szerkezetét, színét, stb. Extrém hajszín változtatást is lehetővé tesz, a különféle technikai eljárások sem fognak ki rajta.

10 Miért éri meg? Eredeti ár: 70.000 Ft/ 500 ml 1 ml – 140 Ft Például:
Festésnél minden 10 gramm festékhez 0,5-0,7 ml Reinforce-B terméket adunk a keverékhez. 30 gramm festék esetében a Reinforce-B festék csupán 210 Ft többlet költséget jelent.

11 Miért éri meg? Göndörítésnél minden 50 ml göndörítő folyadék után 2,5 ml Reinforce-b terméket adunk a keverékhez. Ebben az esetben 100 ml göndörítő folyadék után 700 Ft többlet költséget jelent.

12 Csak most! A termék most bevezető áron: 40.000 Ft – 500 ml, vagyis
Ugyanazon példán végig vezetve a festésnél 30 gramm esetében csak 120 Ft, míg egyenesítésnél csak 400 Ft a többlet költség.

13


Letölteni ppt "Colorianne Reinforce-B"

Hasonló előadás


Google Hirdetések