Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1 [KATAPULT LIVE ADÁS] Hogyan vegyél fel online marketinges csapattársat?...avagy így válaszd ki a legjobb embert, a legrövidebb idő alatt!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1 [KATAPULT LIVE ADÁS] Hogyan vegyél fel online marketinges csapattársat?...avagy így válaszd ki a legjobb embert, a legrövidebb idő alatt!"— Előadás másolata:

1 1 [KATAPULT LIVE ADÁS] Hogyan vegyél fel online marketinges csapattársat?...avagy így válaszd ki a legjobb embert, a legrövidebb idő alatt!

2 2 Ezek a stratégia elemek sorban 22 1. Mielőtt BÁRKIT is felvennél, tedd rendbe az alapokat: vallomás: pár hónappal ezelőttig TOTÁL rosszul gondolkoztam az emberekről és a szerepükről... mennyi pénz kell ahhoz, hogy ne állj fejre az első hónapban az emberekkel? Munkaköri leírás + beilleszkedési terv A MAI MENETREND: 2. Ha az alapok rendben vannak, még mindig nem azzal kell foglalkoznod, hogy "online marketingest vegyél fel", hanem.... céges értékrend tedd magad legalább "átlagosan menővé” Ígéret a fizetésekkel kapcsolatban… 3. Na és ha minden korábbi rendben van, akkor foglalkozhatsz azzal, hogy "online marketingest veszel fel” Milyen képességeket követelj meg? Mi az, amit szerintünk NEM éri meg fejleszteni? hogyan automatizáld a jelentkezési folyamatot a lehető leginkább? Milyen kérdéseket tegyél fel jelentkezéskor? Mire figyelj interjún?

3 FONTOS 3 Baráth András Csepregi Balázs - Könyvajánlók: How Google Works Bock L.: A Google Titok - Plusz egyébként kb. minden, amit láttam a világban Köszönöm! !!!!!! Mi ez? Hát vállalkozói tapasztalatcsere!

4 Vallomás az emberek szerepéről 4 Nálad ez rendben van? Nálam nem volt... Könyvajánló: How Google Works Bock László: A Google Titok

5 Mekkora tőke álljon rendelkezésedre? 5 IRODA TÁRGYI ESZKÖZKIVÁLASZTÁS TERMELÉKENYSÉG Kezdő bérleti díj 2 hónap (400-700e Ft) Kaució 2 hónap (400-700e Ft) Berendezés (1,5 M Ft, Új IKEA, 110 nm2) Laptop (200e Ft / fő) Céges szoftverek (pár e Ft / fő) Akár profi tanácsadói segítség (pár száz e Ft) Hirdetési költség (pár száz e Ft, szerencsétől függően) Felvenni kívánt emberenként 500e Ft már nem rossz! Disclaimer: lehet kevesebb pénzből is természetesen: Nem kötelező iroda, nem kötelező új bútor, nem kötelező új és profi laptop stb. Alapból alacsony a betanulás miatt, RÁADÁSUL még a tiedet is legalább felére csökkenti… PLUSZ: A felvételi idő is kiesik a termelésből!

6 Ezt dolgozd ki előre: munkaköri terv + betanulási process 6 Ez… Meg az… …meg amaz! Ja és… Még annyi, hogy… “HEEEEEEELP !” Munkaköri leírás Betanulási process (Céges Wiki) CÉL: ne dolgozzon nálad olyan, akinek a tudása nincs benne a céges wikiben! Különben…

7 7 Már az elején: Céges / személyes értékrend (Köszi Csepregi Balázs ) Taktikai kommunikáció: álláshirdetés oldalon

8 Lényegesek a külsőségek 8 Tedd magad legalább átlagoshoz képest menővé! Cél: ha nem is lesz Google szintű irodánk, legalább az átlagos KKV-knál figyelj jobban a külsőségekre! Iroda + profi laptop + céges telefon + kommunikáld, hogy „bármit” lehet kérni

9 ÍGÉRD MEG MAGADNAK: 9 “NEM spórolok a fizetésen!” !!!!!! Ha ezen kell spórolnod, rossz az üzleti modelled. (Nem tervezted be, hogy a jó embereket meg kell fizetni…)

10 Na és most már jöhet a lényeg: az online marketinges felvétele 10 Hogyan automatizálhatod a legjobban a jelentkezési folyamatokat? http://www.marketingszoftverek.hu/ugyfelkozpont/blog/2016/0 4/munkaerokivalasztas-toborzas

11 Na és most már jöhet a lényeg: az online marketinges felvétele 11 Milyen képességeket követelj meg? http://www.onlinekatapult.hu/csapat/online-bevetelszerzo- menedzser/ Talán a legjobb adható tipp: Jó eséllyel most TE Vagy a marketinges. Modellezd le a munkádat és írd meg ez alapján az elvárásokat.

12 Na és most már jöhet a lényeg: az online marketinges felvétele 12 Melyik az a képesség, ami nem, Vagy csak nagy küzdés árán fejleszthető? TIPP: csak olyan vegyél fel, aki legalább olyan jó benne, mint Te – vagy akár még jobb.

13 KÖSZ A FIGYELMET! 13 Van kérdésed? Tedd fel kommentben!


Letölteni ppt "1 [KATAPULT LIVE ADÁS] Hogyan vegyél fel online marketinges csapattársat?...avagy így válaszd ki a legjobb embert, a legrövidebb idő alatt!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések