Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal."— Előadás másolata:

1

2 Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal a szponzorálásért folyamatos jutalékokat fizet! A SprintWealth oldal beépített Google fordítóval bárkinek ajánlható a világon. Kis befektetés, ismétlődő pénzkereset azonnali jutalék! Egyszerű, gyors üzlet, napi kifizetés!

3 A SprintWealth tagság előnyei. Örökös tagság egyszeri 29 USD regisztrációs díjért. Hasznos letölthető elektronikus könyvek és szoftverek. Egyszerű és pörgős pénzkereseti lehetőség. 2x1 mátrix (ciklikus, 1,2,3… akárhány új mátrixod nyílik) Azonnali kifizetések (mindennap 17-20 között) Automatikus visszaléptetés (akár naponta többször is)

4 A termékek: Letölthető szoftverek és elektronikus könyvek. Tovább értékesítési joggal.

5 A SprintWealth az igazi pörgős üzlet! Ha naponta 1x teljesül, akkor 600 USD a jutalékod/hó. Kb. 120.000.-/hó. Ha naponta 5x teljesül, akkor 3 000 USD a jutalékod/hó. Kb. 400.000.-/hó. Ha naponta 9x teljesül, akkor 5 400 USD a jutalékod/hó. Kb. 1. 080.000.-/hó. Naponta többször is betöltheted a csoportoddal a Mátrixot !

6 Folyamatosan ismétlődő pozíciók. TE B B A A C C D D Mátrix 1Mátrix 2 AlertPay számlád 5 USD www.sprintwealth.com + = 25 USD B A1 A mátrixod (Mátrix 1) betöltődött, ”A” és ”B” vel ezért Te azonnal kapsz 20 USD–t. „A” mátrixa betöltődött ”C” és „D”- vel ezért Te azonnal kapsz 5 USD-t. „A” követ téged az új Mátrix 2 – be. Az új mátrixodat feltöltheti a már belépett munkatársad, „A1” „B1”,vagy egy újonnan csatlakozott munkatársad is, ha feltöltődik a Mátrix 2, nyílik a Mátrix 3 és így tovább….. Azonnal megnyílik az új mátrixod ( Mátrix 2),ahol ismét 2 üres hely van! 2 0 USD 5 USD

7 Mi kell az indulásodhoz? Saját e-mail cím. (lehetőleg gmail-es) AllertPay online bankszámla. ( erről indítod az egyszeri regiszrációs díjat és erre jönnek a jutalékaid, az új AlertPay számládat a szponzorod segít megnyitni) 29USD összeg forintban kb. 750 0 Ft. ( amiből kb. 67 00 Ft a regisztráció és 800 Ft az AllertPay utalás egyszeri költsége) Regisztrálnod kell a SprintWealth weboldalon a szponzorod linkjével Nem árt, ha rendelkezel némi számítógépes és internetes gyakorlattal, (vagy van egy családtagod aki segít neked ezekben) Skype, mobil telefon, stb.

8 Regisztráció előtti teendők. Csinálj egy email címet a www.gmail.com oldalon.www.gmail.com Keresd meg a szponzorodat és kérd a segítségét az alábbi lépésekhez! Nyiss egy új AlertPay online bankszámlát! (használd a AlertPay oktató anyagot, ha nincs, kérd a szponzorodtól) Töltsd fel az online bankszámládat 7 5 00 forinttal. Amiből kb.6 7 00 Ft (29 USD) a regisztráció díja és 800 forint az AlertPay utalás egyszeri költsége.

9 Mit kell tenned, hogy sok pénzt keress? Regisztrálj a SprintWealth weboldalon a szponzorod linkjével. http://www.SprintWealth.com/?id=14030 http://www.SprintWealth.com/?id=14030 Keresd meg az ismerőseidet a SprintWealth ajánlatoddal még ma! Regisztrálj legalább 10 munkatársat közvetlenül a saját linkeddel. Tanítsd meg munkatársaidat erre a pár egyszerű lépésre. (Segítsd őket addig, amíg önállóak nem lesznek!) Hosszútávon ne dolgozz senki helyett! (Ha tovább küldöd, akkor írd át a saját linkedre!)

10 Sikeres SprintWealth üzletet kíván neked, a szponzorod!


Letölteni ppt "Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal."

Hasonló előadás


Google Hirdetések