Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Azért választottam ezt az iskolát, mert anya is ide járt! Rumpler Dániel 5.a Azért szeretem ezt az iskolát, mert kedvesek a tanár nénik. Sok a sportolási.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Azért választottam ezt az iskolát, mert anya is ide járt! Rumpler Dániel 5.a Azért szeretem ezt az iskolát, mert kedvesek a tanár nénik. Sok a sportolási."— Előadás másolata:

1 Azért választottam ezt az iskolát, mert anya is ide járt! Rumpler Dániel 5.a Azért szeretem ezt az iskolát, mert kedvesek a tanár nénik. Sok a sportolási lehetőség, erdei iskolába, nyári táborba is mehetünk, sőt tavasszal még kirándulni is osztálytársaimmal. Stolmár Rebeka 7.b Szeretek a Petőfibe járni, mert kedvesek a tanító nénik. Én a németet szeretem a legjobban és már sikereket is értem el a német tantárggyal. Jó, hogy mellette lehet angolt is tanulnunk. Koller Botond 5. b Iskolánkban sok alkalmunk van a kikapcsolódásra. Elsőtől lehetőségünk nyílik az úszásra. Ha valaki fél a víztől, segítenek, hogy ez megváltozzon. Nagyon várom hétről hétre az úszást! Nagy Georgina 6. o. Jó petőfisnek lenni, mert hatalmas az udvarunk és sokat játszunk szabadidőben. Technika- és rajzórákon klassz dolgokat készítünk. Minden héten lehetőségünk van, hogy informatikaórán a jól felszerelt számítógépes termünkben megismerkedjünk a PC világával. Lampert Kitti 6. o. Itt a tanár nénik „földre szállt angyalok”, kihozzák belőlünk a lényeget. Nagyon szeretem ezt az iskolát, mindenkinek ajánlom! Rumpler Dóra 5.a Minden hónap végén pénteken klubnapközi van. Itt barkácsolunk, zenét hallgatunk és játszunk. Szeretek ide járni! Kornseé Fruzsina 5. b Akinek kedve van énekelhet Erika nénivel, táncolhat Marika nénivel, Zsuzsa nénivel és Edit nénivel is. A tanulmányi és sportversenyeken, művészeti fesztiválokon kiváló eredményeket érünk el. Groszeibl Hanna – Balogh Anna 5.b Vidám tanóráink Erdei iskolában Sportolóink Márton-nap

2 MEGHÍVÓ Kedves leendő Kisdiák! Szüleiddel együtt nagyon sok szeretettel várunk iskolánkba, ahol megismerkedhetsz velünk! Néhány programunk:  Február 4. Szülői Anket-bemutatkozunk  Február 10. Nyílt tanítási órák 1.óra: Nyelvtan (Robits-Jéhn Tímea) 2. óra: Olvasás (Kelemenné Farkas Gabriella) 3.óra: Angol (Haasné Görbe Réka)  Február 27. Nyitott kapuk  Március 27. 18:00: „Musicalvarázs” (Műv. Ház)  Március 29-30.: Beíratkozás Rendezvényeinkre szeretettel várnak a leendő 1. osztályos tanító nénik: Kelemenné Farkas Gabriella (Gabi néni) és Robits-Jéhn Tímea (Timi néni) Erdeiné Négele Erzsébet igazgató "Schön ist die Welt, ich habe sie gesehen!" (J.W.Goethe) … Gyere velem, fogd a kezem!... Cím: 8060 Mór, Lovarda u. 7. Telefonszámok: 407-097 fax:407-097 e-mail:morpetofi@datatrans.hu Alsó tagozat: Mór, Wekerle S. u. 10. Tel.: 407-035 Kedves Szülők! A társadalmi és szakmai kihívások, iskolánk hagyományai és jó hírneve arra ösztönöz bennünket, hogy mindent megtegyünk az itt tanuló gyermekek boldogulásáért és előrehaladásáért. Célunk, hogy a német nemzetiségi és az angol nyelv magas színvonalú oktatásával, az informatikai ismeretek elsajátíttatásával megfeleljünk a modern kor követelményeinek. Meghatározó szerepet szánunk művészeti nevelésünknek, s fontosnak tartjuk tehetséges tanítványaink fejlesztését csakúgy, mint a tanulási nehézségekkel küzdők felzárkóztatását. Szeretnénk, ha az iskolánkba járó gyermekek kiegyensúlyozott, harmonikus személyiséggé válnának, ezért érzelmi nevelésüket minden lehetséges eszközzel segítjük. Arra törekszünk, hogy tanulóink az iskolában megszerzett tudás és alapkészségek, képességek birtokában elégedett, becsületes emberként haladjanak az újabb feladatok, kihívások felé. PETŐFI SÁNDOR ÁLTALÁNOS ISKOLA MÓR GRUNDSCHULE „PETŐFI SÁNDOR” MOOR Iskolánk saját honlapja: morpetofi.hu


Letölteni ppt "Azért választottam ezt az iskolát, mert anya is ide járt! Rumpler Dániel 5.a Azért szeretem ezt az iskolát, mert kedvesek a tanár nénik. Sok a sportolási."

Hasonló előadás


Google Hirdetések