Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Könyvelési gondjai vannak? A jogszabályok nehezen érthetőek? Segítségére lenne az adótanácsadás? Kevés az ideje, de tudni szeretne mindent a cégével kapcsolatban?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Könyvelési gondjai vannak? A jogszabályok nehezen érthetőek? Segítségére lenne az adótanácsadás? Kevés az ideje, de tudni szeretne mindent a cégével kapcsolatban?"— Előadás másolata:

1 Könyvelési gondjai vannak? A jogszabályok nehezen érthetőek? Segítségére lenne az adótanácsadás? Kevés az ideje, de tudni szeretne mindent a cégével kapcsolatban? Alkalmazott felvételénél jó lenne, aki segítene bérszámfejtés és munkaügy, munkaszerződés területén? Mit, hogyan, miként tegyen alkalmazott bejelentése esetén? Tudja milyen nyilvántartásokat kell vezetnie? Kettős könyvelés értelmezésében és a számok elemzésében járatlan? Mérleg és osztalék kifizetés összefüggésével nincs tisztában, mikor, mi, hogyan fizethető ki szabályosan? Ezenfelül még rengeteg kérdése van? Akkor jó helyen jár!!!!!!!!!!!

2 Könyvelőirodánk 1990-ben alakult. Jelenleg a vállalkozás tulajdonosai olyan személyek, akik hosszú évek óta jelentős részt vállalnak a vállalkozás gazdasági tevékenységében. Vállalkozásunk erénye, hogy családi vállalkozás, azaz információt közvetlenül a cég vezetőjétől kap. Mi magunk könyvelünk és intézzük ügyfeleink ügyes-bajos társadalombiztosítási és adóügyeit. Regisztrált mérlegképes tanfolyamon évente részt veszünk, könyvelés és adótanácsadással kapcsolatos ismereteinket folyamatosan szinten tartjuk, hogy a meglévő és leendő ügyfeleinknek, valamint az érvényes jogszabályoknak eleget tegyünk. Könyvelő cégünk egy nagy könyveléssel és adótanácsadással foglalkozó klubnak a tagja.

3 Vállalkozásunkkal szembeni elvárás a precizitás, a megbízhatóság, az ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálása, felelősségvállalás az elvégzett munkánkat illetően. Folyamatosan bővítjük ismereteinket, követjük a változásokat, hogy jobb és színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani.

4 Következő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre: Adótanácsadás Adótanácsadás Kettős könyvelés társaságoknak (Kft., Bt.) Kettős könyvelés társaságoknak (Kft., Bt.) Teljes körű bérszámfejtés, munkaügy Teljes körű bérszámfejtés, munkaügy Tb-ügyintézés egyéni és társas vállalkozásoknak Tb-ügyintézés egyéni és társas vállalkozásoknak Nyilvántartások vezetése Nyilvántartások vezetése Internetes bevallások beküldése az APEH-nak Internetes bevallások beküldése az APEH-nak Képviselet a hatóságok előtt Képviselet a hatóságok előtt Banki ügyintézés szükség szerint Banki ügyintézés szükség szerint Mérleg és társasági adóbevallás Mérleg és társasági adóbevallás

5 Könyvelőirodánk bővülő ügyfélkörét, elégedett ügyfeleink ajánlásának, reklámozásának köszönheti. Még egy érv mellettünk - a rugalmas munkaidő, szinte állandóan elérhetőek vagyunk. Kérdéseire, problémáira azonnal ill. nagyon hamar választ kap. Ügyfeleink anyagi biztonságát sokéves tapasztalatunk és felelősségbiztosításunk garantálja. Amennyiben kérdése lenne, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken: Cservenka Olga ügyvezető 34/316-615 vagy 20/417-4933 cservenka.olga@hdsnet.hu


Letölteni ppt "Könyvelési gondjai vannak? A jogszabályok nehezen érthetőek? Segítségére lenne az adótanácsadás? Kevés az ideje, de tudni szeretne mindent a cégével kapcsolatban?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések