Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Text Pioneers into Practice 2016 Hungary. 2 A Pioneers into Practice program célja, hogy elősegítse az alacsony széndioxid kibocsátással működő, versenyképes.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Text Pioneers into Practice 2016 Hungary. 2 A Pioneers into Practice program célja, hogy elősegítse az alacsony széndioxid kibocsátással működő, versenyképes."— Előadás másolata:

1 Text Pioneers into Practice 2016 Hungary

2 2 A Pioneers into Practice program célja, hogy elősegítse az alacsony széndioxid kibocsátással működő, versenyképes európai gazdaság kialakulását.

3 3 Innovációs piramis Közszféra Kutatás Üzlet Oktatás

4 4 4-6 hetes projekt feladat Magyarországon, vagy külföldön, fogadó szervezetnél Egyéni és csoportos feladatok – valós problémák megoldása Intenzív workshopok és online kurzusok Mentoring program A részvétel költségeit a program 2000 eurós keretben támogatja. Számos networking esemény A program felépítése

5

6 Mely országok vesznek részt? Egyesült Királyság Finnország Hollandia Lengyelország Magyarország Németország Olaszország Spanyolország

7 7 Magyarországon (vagy a 7 program régió bármelyikében) él Egyetemi végzettséggel rendelkezik klímaváltozással vagy fenntarthatósággal kapcsolatos területen vagy Egyetemi végzettséggel rendelkezik bármilyen területen és kétéves fenntarthatósággal vagy klímaváltozással kapcsolatos munkatapasztalata van. Folyékonyan beszél és ír angolul (legalább B2 szinten). Aktívan részt vesz a programban. Ki jelentkezhet szakértőnek?

8 8 Nemzetközi közösség, kapcsolatépítési lehetőségek Új ismeretek, gyakorlati tudás Bepillantási lehetőség egy teljesen más szervezeti kultúrába Valós problémák, kézzel fogható megoldások Akadémia, oktatás – non-profit szektor – kis és nagyvállalatok – államigazgatás – találkozz szakértőkkel minden szektorból Mérnökök, természettudósok, társadalomtudósok – dolgozz együtt olyan szakemberekkel, akikkel még sosem Miért érdemes jelentkezni?

9 9 Ki jelentkezhet fogadó szervezetnek? Magyarországon (vagy a 7 program régió bármelyikében) tevékenykedik. A szakértővel kapcsolatban álló alkalmazottai folyékonyan beszélnek angolul Munkaállomást, munkahelyet és szupervíziót tud biztosítani a Pioneernak Nem szükséges, hogy a szervezet fő profilja a klímaváltozás vagy a fenntarthatóság legyen, csak a projektnek kell kapcsolódnia ehhez.

10 10 Néhány korábbi hazai fogadó szervezet

11 11 Néhány korábbi nemzetközi fogadó szervezet

12 12 A kiválasztási folyamat Online jelentkezés - https://pioneers.climate- kic.org/https://pioneers.climate- kic.org/ Jelentkezési határidő: május 3 Jelentkezési kritériumok ellenőrzése Csoportos interjúk – várhatóan: május 9-13 Jelentkezők kiértesítése: május 17 Első informális találkozó: május második felében

13 13 Milyen a sikeres jelentkezési lap? Felkelti a figyelmet Eladja a jelentkezőt

14 14 Tapasztalatok 2015-ből – korábbi Pioneerunk beszámolója

15 15 Tapasztalatok 2015-ből – korábbi fogadó szervezetünk beszámolója

16 16 Jelentkezz a 2016-os programba! Eszedbe jutott még valami? Hívj, vagy írj! Edit Nagy edit.nagy@ppis.hu 0036-30-304-1435 http://klimainnovacio.hu/hu/progra m/pioneers-into-practice Jelentkezési határidő: május 3

17 climate-kic.org


Letölteni ppt "Text Pioneers into Practice 2016 Hungary. 2 A Pioneers into Practice program célja, hogy elősegítse az alacsony széndioxid kibocsátással működő, versenyképes."

Hasonló előadás


Google Hirdetések