Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Adj esélyt a gazdátlan kutyáknak! Kérlek, nézd meg aktuális védenceinket, és küldd tovább a bemutatónkat az ismerőseidnek, ezzel esélyt adsz arra, hogy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Adj esélyt a gazdátlan kutyáknak! Kérlek, nézd meg aktuális védenceinket, és küldd tovább a bemutatónkat az ismerőseidnek, ezzel esélyt adsz arra, hogy."— Előadás másolata:

1 Adj esélyt a gazdátlan kutyáknak! Kérlek, nézd meg aktuális védenceinket, és küldd tovább a bemutatónkat az ismerőseidnek, ezzel esélyt adsz arra, hogy gazdára találjanak! Nekem már sikerült! A 2009. augusztus 5.

2 Kedves Állatbarát! A Mancs-Rancs Állatmentő Alapítvány az élőlények kiszolgáltatottságát látva 2004. óta próbál segíteni a bajbajutott állatokon. Ez idő alatt több, mint 320 kutyát fogadtunk be és juttattunk szerető gazdához. Ne feledd, a felelőtlen emberek miatt utcán kóborló, üldözött, kitaszított kutyák nem maguk választották a sorsukat! Nekik is joguk van az élethez. Segítsünk hát nekik, hogy végleges otthonra leljenek! A következőkben az alapítványunk gondozásában lévő, gazdátlan kutyák közül mutatunk be néhányat, akik - saját állatotthon híján - ideiglenes örökbefogadóknál, illetve panziókban várják új gazdájuk jelentkezését! Együtt talán megmenthetjük őket is!

3 KÓPÉ 1-1,5 éves ivartalanított kan kutya. Tele van energiával, várja a feladatokat, nagy a mozgásigénye. Intelligens, tanulékony, szívesen agilityzne, járna kutyasuliba. Fiatalos, sportos családnak ajánljuk, ha lehet, másik kutya mellé játszótársnak, mert igényli a társaságot. Gyerekkompatibilis, mindenkit szeret, aki foglalkozik vele - kivéve a macskákat!!!

4 MÓNI 1,5-2 éves kopó keverék ivartalanított lányka. Mozgékony, eleven, mindene a séta, szépen megy pórázon. Érzékeny és intelligens, fokozottan igényli a vele való foglalkozást, szeretgetést. Más kutyával jól kijön, a gyerekeket valósággal imádja, bárkinek jó szívvel ajánljuk! Százszorosan viszonozza a szeretetet, mert CSUPA-CSUPA-CSUPA SZÍV!

5 TOFFI 6-7 hónapos jack russel - tacskó - csivava keverék kan, mindössze 5,5 kg. Egyik mellső lábfeje rendellenesen fejlődött ki, ez kissé mókássá teszi mozgását, de nem zavarja, ettől teljes életet tud élni. Életeleme a rohangálás, intézkedés, de nyugton is tud maradni. Mindenben és mindenkiben a játékot, játszótársat látja. Kutyákkal, macskákkal jól kijön, emberhez nagyon ragaszkodik.

6 TIGI 6 hónap körüli szuka kutyus, igazi utcakölyök volt. Kedves, bújós, kissé bátortalan, de nagyon igyekvő, figyelmes, próbál megfelelni. Gyerekekkel, kutyákkal, cicákkal jól megvan, vágyik is a társaságukra. Lakásban, családban nem élt, szobatisztasághoz, pórázhoz szoktatni kell. Tanítgatása a gazdi feladata lesz, de minden tulajdonsága adott, hogy ideális családi kedvenc váljon belőle.

7 FLOCKY 1 év alatti ivartalanított kan kutya. Nagyon szép kiállású, jó természetű, tündéri serdülő, csupa életöröm! Igyekvő, figyelmes, fogékony, könnyen tanítható! Imád sétálni, lakásban is illedelmesen viselkedik, gyerekszerető, más kutyusokkal is jól kijön, igazi családi kutya!!! Sportos, sétáltatós családnak ajánljuk másik kutya mellé!

8 KITTY 7 hónapos, mini német juhász keverék kislány, jó természetű, jól szocializált kutyus. Nagyon jólelkű, simulékony, kiegyensúlyozott. Erősen kötődik az emberhez, lakásban kiváló lakótárs. Szívesen játszik kutyákkal, jól kijön cicákkal, a gyerekeket valósággal imádja. Ideális családi kedvenc! Olyan otthont keres, ahol családtagként bánnak vele, viszonozzák szeretetét ragaszkodását!

9 BOBÓ 2 éves német vizsla keverék kan, szép kiállású, nagy mozgásigényű kutya, pórázon szépen sétál. Szereti a gyerekeket, kutyákkal is jól kijön, intelligens, nevelhető. Várja a foglalkozást, a feladatokat, az újabb kihívásokat, a játékot, a kirándulást, sportos család lenne ideális a számára. Nagyon jó házőrző ! 06-30-2673801, 06-303119701

10 ELZA 1,5 éves ivartalanított szuka. Rendkívül békés, nyugodt, érzékeny, intelligens kutya. Boldog, ha dicséretet kap, ilyenkor örül a simogatásnak. Ha oldódik, kifejezetten jópofa, sőt incselkedős is tud lenni. Más kutyával jól kijön. Olyan gazdát keres, aki őszintén elfogadja, érezteti a szeretetét, de nem erőlteti, hagyja, hogy Elza a maga tempójában ismerkedjen a környezettel, a családdal.

11 NESTOR 1 év körüli, 30 kg-s, 60 cm-s marmagasságú nagy maci. A megtaláláskor szőre borzalmas állapotban volt, ezért muszáj volt teljesen lenyírni. Ivartalanított kan és nagyon jó kutya. Barátságos, játékos, emberközpontú. Minden normális viselkedésű kutyával jól kijön, jó idegrendszerű. Öblös, mély hangján védi a házat, de ok nélkül nem ugat.

12 SZUSZÓ 1,5 éves, kissé mókáskinézetű kutyus, nagyon szeretnivaló kutyus. Picit félénk, a környezet változást nehezen viseli, időt kell hagyni neki, amíg új otthonába beilleszkedik. Tele van szeretettel, kedvességgel. Néha félelmét ugatással palástolja. Más, nyugodt kutyussal jól megvan, ha lehetőséget kap, nagyon ragaszkodóvá válik.

13 ROY 2 éves ivartalanított német juhász keverék kan kutya. Kölyökként adtunk örökbe, de a család szétválása miatt visszakerült hozzánk. Nagyon szeretetre vágyó kutya, igényli a foglalkozást, hálás érte. Imád nagyokat sétálni, szeret úszni. Pórázon is szépen megy. Nagyon jó házőrző. Nem osztozik a szereteten más kutyával, ezért egyedüli kutyának ajánljuk. Túl idősek és kisgyerekesek mellé vehemenciája miatt nem ajánljuk.

14 Szűkösen vagyunk, de meghúzzuk magunkat! A szereteten sokan osztozunk, de nem zúgolódunk! Átmeneti szállás ez, ebben BÍZUNK! Régóta így élünk, de REMÉNYKEDÜNK! a Mancs-Rancs Alapítvány árva kutyái

15 A Mancs-Rancs Állatmentő Alapítvány célja egy kulturált kutyaotthon létrehozása, ahol a kóbor, gazdátlan kutyák testi-lelki rehabilitációja folyhat, amíg megfelelő gazdát keresünk a számukra. Szeretnénk a munkánkkal elősegíteni, hogy a modern társadalom tagjait is áthassa az élet mindenekfölött való tisztelete, természeti környezetünk értékeinek a megóvása. Ezért arra kérünk, ajánld fel adód 1%-át a Mancs-Rancs Állatmentő Alapítványnak, hogy a munkánkat folytathassuk. Az adószámunk, amelyet fel kell tüntetned a nyilatkozaton: 18705645-1-13

16 06(30)311-9701, 06(30)267-3801 www.mancsrancs.hu eva.sterk@mancsrancs.hu Biatorbágy és Vidéke Takarékszövetkezet 64500065-16660483 A megmentett állatok nevében köszönjük a támogatásodat! Sterk Éva A bemutató 2009.08.05-én készült e-mail-es terjesztésre!


Letölteni ppt "Adj esélyt a gazdátlan kutyáknak! Kérlek, nézd meg aktuális védenceinket, és küldd tovább a bemutatónkat az ismerőseidnek, ezzel esélyt adsz arra, hogy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések