Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Chinese music Esküvő Új királyság a Vörös Kínában... és én még azt hittem, mindent láttam... esküvő Shanxi-ban!. Shanxi hagyományosan egy nagyon szegény.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Chinese music Esküvő Új királyság a Vörös Kínában... és én még azt hittem, mindent láttam... esküvő Shanxi-ban!. Shanxi hagyományosan egy nagyon szegény."— Előadás másolata:

1

2 Chinese music Esküvő Új királyság a Vörös Kínában... és én még azt hittem, mindent láttam... esküvő Shanxi-ban!. Shanxi hagyományosan egy nagyon szegény régiója volt Kínának, amíg fel nem fedeztek hatalmas szénkészleteket. Vessen egy pillantást az esküvőre, ahol egy családtag tulajdonában van a "Minita" szénmező

3

4 Ez a Ferrari itt csak kisérő autó lehet ! ¡Sólo Ferraris para el cortejo!

5 Esküvői limo: Rolls-Royce Phantom La limusina de la pareja: un Rollo-Royce Phantom

6 A vőlegény háza La residencia del novio

7 A hozomány egy része (csekk, arany rudak és arany rizses tál készlet ) Una parte de la dote : un cheque, barras de oro y cuencas arroceras de oro.

8 A Lambo ( Lamborghini, a második ) ez is a hozomány része ! ¡Este Lamborghini también es parte de la dote!

9 A vőlegény a legjobb barátokkal El novio y el equipo de padrinos

10 Residencia de la novia A menyasszony háza ¡Alfombrado hasta más allá de media calle! A szőnyeg kiér az utca feléig !

11 A szerencsés menyasszony La novia

12 A kiséret egy része Parte del cortejo

13 Costosa manicura de \3.000. ¡Ni hablar del anillo de diamantes!. A 3,000 dolláros manikűr, ne számítsuk bele a gyémánt gyűrűt!

14 Lindas las chinitas …

15 A menyasszony családja La novia y su familia

16 Az esküvői fogadás színhelye El salón de la recepción

17 A következő fotókon a 2009 jun. 20-i esküvői menet autóflottája következik. A helyszín Datong, Shanxi megye egyik nagyobb városa. A vendégek között más helyi szénbánya-tulajdonosokat is találunk. En las fotos que siguen se muestra la flotilla de una boda que se reali- lizó 20 de junio de 2009 en Datong, una de las grandes ciudades de Shanxi. La boda, claro, estaba relacionada con otro chino, magnate del carbón.

18 Rolls-Royce Phantom

19 40 Porsche Cayennes, Range Rovers, BMW X5 és Audi Q7 nem tartoznak az esküvői flottához, ők csak kisérők. Classic Ferrari 575M 40 Porsche Cayennes, Range-Rovers, BMW X5 y Audi Q7 no son parte de la caravana de la boda, sólo se usan para los escoltas.

20 ¡El trabajo de la escolta es ir delante para abrir camino! A kisérő csapat feladata, hogy az esküvői flotta előtt haladva megtisztítsák az utat !

21 A fotósok csapata Los chicos de la prensa 6 Jeep a fotósoknak 4 Ferrari vezeti a fő flottát 4 Rolls Royce 6 Mercedes 6 Bentley 20 Audi A8 Hummer -ek a végén Cayenne -ek a különleges feladatokra !!!!!!!! 6 jeeps para el equipo de cámara 4 Ferraris adelante 4 Rolls-Royce la flota principal 6 Mercedes 6 Bentleys 20 Audi A8s Hummer en la parte de atrás ¡Cayennes por un si acaso!

22 ¿ Estos son COMUNISTAS ?...és hol vannak a kommunisták?


Letölteni ppt "Chinese music Esküvő Új királyság a Vörös Kínában... és én még azt hittem, mindent láttam... esküvő Shanxi-ban!. Shanxi hagyományosan egy nagyon szegény."

Hasonló előadás


Google Hirdetések