Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
KiadtaVince Nemes Megváltozta több, mint 9 éve
1
Tehnologii de preparare a hranei Grupa: 4 Mac Helga Kaszonyi Arnold Keresztes Anett Varga Andrea
2
Egészítsétek ki az alábbi táblázatot,figyelembe véve már meglévő ismereteiteket, amit meg szeretnétek tudni és a tevékenységek végén, amit megtanultatok az „ételkészítő” technológiákról. Mit tudok a konyháról? Milyen konyhai edények, eszközök, készülékek léteznek és mi a szerepük? Milyen hatással vannak a környezetre az „egyszer használatos” edények, eszközök, készülékek? Milyen tényezők befolyásolják a kényelmet a konyhában? Milyen szabályok szerint terítjük meg az asztalt?
3
4 - es csoport Már tudomMeg szeretném tudniMegtanultam Tisztának kell legyen. Nem jó az, ha túl zsúfolt a konyha. A mosogatókagyló a munkaasztal közelébe kerüljön. Jó, ha a konyhabútor felszerelt. Hugy kell elhelyezni az asztalra a poharakat, tányérokat, stb. Milyen legyen a hőmérséklet a konyhában? A konyhát sokminden szolgálja: a kagyló, a gáztűzhely, a hűtőszekrény, a hulladékgyűjtő. A konyhában kell szellőztetni. A tűzhelyet jó az ablakhoz közel, hogy a meleg és a keletkező szagok gyorsabban távozhassanak.
4
Már tudomMeg szeretném tudniMegtanultam
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.