Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Yu-Gi-Oh! Minden ami Yu-Gi-Oh! By: Darkboy. Yugi Ő Yugi Muto. Az egész sorozat főszereplője. Első látásra egy általános iskolás fiú (fura hajjal), de.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Yu-Gi-Oh! Minden ami Yu-Gi-Oh! By: Darkboy. Yugi Ő Yugi Muto. Az egész sorozat főszereplője. Első látásra egy általános iskolás fiú (fura hajjal), de."— Előadás másolata:

1 Yu-Gi-Oh! Minden ami Yu-Gi-Oh! By: Darkboy

2 Yugi Ő Yugi Muto. Az egész sorozat főszereplője. Első látásra egy általános iskolás fiú (fura hajjal), de a látszat néha csal. Nagyapjától kapott egy Ezeréves ikont. Ez a kirakó. Később bővebben. A történet kezdetén Maximillian Pegasus elrabolja nagy apja lelkét, és Yugi elindul megmenteni.

3 Yami Yugi Ő viszont már nem Yugi, hanem Yami. Hála Yugi Ezeréves ikonjának, kap egy alteregót, ami nagyobb önbizalommal rendelkezik. Később bővebben. Párbajoknál általában ő harcol.

4 Joey Wheeler Ő Joey Wheeler. Yugi legjobb barátja. Ő is párbajozó. Az elején egy kicsit béna, de a későbbiekben kikupálódik és elég erős párbajozó lesz. Nincsenek annyira erős lapjai, viszont van neki egy Vörös Szemű Éjsárkánya. Rex Raptortól nyerte.

5 Tristan Taylor Ő Tristan Taylor. Yugi barátja. Vele szokott mászkálni. Nem nagy párbajozó. Nem is szokott sűrűn párbajozni. Verekedni viszont tud.

6 Tea Gardener Ő Tea Gardener. Yugi barátja. Ő is csak mászkál velük. Nagy ritkán párbajozik. Nincs valami jó paklija. Táncosnő akart lenni, de nem lett.

7 Bakura Ő Bakura. Az én kedvenc szereplőm. A duelist kingdom során Yugiékkal mászkál. Később is fog. Erős paklija van. Kedvenc lapja a lélekváltó (change of heart). Ez más miatt is adódhat, ugyanis van neki is Ezeréves ikonja. Ez a gyűrű. Később bővebben.

8 Yami Bakura Ő is csak hasonlít az igazi énjére, de ő itt Yami Bakura. Bakura az apjától kapta a gyűrűt, de nem ismerte erejét. Úgy mint a kirakó, ez is egy alteregót kölcsönöz viselőjének. Ez egy ókori egyiptomi tolvaj lelke, akinek célja hogy összegyűjtse mind a hét ikont.

9 Mai Valentine Ő Mai Valentine. Jó kis paklija van. Először egy kicsit beképzelt, majd miután párbajozik Joeyval megjavul, és csak ő jár a fejében. Bejut a Duelist kingdom döntőjébe, de kipottyan.

10 Mako Tsunami Ő Mako Tsunami. Eddig egyszer párbajozott Yugival. Jó kis tengeri paklija van, tele mindenféle hallal és vízi állattal. Szeret hajókázni, de mióta édesapja viharba keveredett vele együtt, édesapja eltűnt. Azóta keresi.

11 Tücsök Tádé (Weevil) Ő Tücsök Tádé (Weevil). Elég szemét gyerek. Területi első. Yuginak a szigeten vele volt az első párbaja. Elég bogaras paklija van. Viszont erős. Soha nincs szerencséje. A szigetről is elsőnek kiesik. Csak ő hiszi magáról hogy legyőzhetetlen.

12 Rex Raptor Ő Rex Raptor. Területi második. Neki dínós paklija van. Neki volt egy Vörös Szemű Éjsárkánya, de Joey elnyerte tőle. Először összefogott Mai-val, Joey ellen. Aztán föltette a Vörösszeműt Joey Időmágusáért.

13 Rebecca Ő Rebecca. Elég hülye kis csaj. ( a képen látszik), de később normálisabb lesz. A duelist kingdom-ban, miután kiszabadult Solomon lelke, megjelenik Rebecca és követeli a nagyapitól a kékszeűt, csak hát Kaiba két részre osztotta, ezért harc. Jó taktikája van. Yugi nyer és barátok lesznek. Később még szerepelni fog.

14 Arther prof. Ő Arther professzor. Rebecca nagyapja. A nagyapi találkozott vele egy ásatáson. A nagy kutakodásban rájuk szakadt a plafon. Elkezdtek párbajozni néhány korty vízért. Nagyapi föladta mert látta hogy a prof.-nak nagyobb szüksége van rá. Pedig nyert volna. Rebecca pont ugyanígy játszott Yugi ellen.

15 Seto Kaiba Ő Seto Kaiba. Yugi nagy ellensége. Az egész történet az ő harcukkal kezdődik. Nagyon erős paklija van. Ekkor Pegasusfelfigyel Yugi tehetségére és az ikonjára. Egy következő párbajt megnyer Kaiba Yugi ellen, de csak mert Yugi leállítja a Kelta Gárdista (Celtic Guardian) támadását. Jó cél érdekében hagyta Yugi Kaibát nyerni.

16 Mokuba Ő itt Mokuba. Seto kisöccse. Mindig együtt vannak, és nagyon féltik egymást. Nem nagyon párbajozik. Nincs valami erős paklija.

17 Duke Devlin Ő Duke Devlin. Ő akarja szabadalmaztatni a Dungeon Dice Monsters-t, de Yugi helyre teszi és mégsem fogja. (na ez egy kicsit hülyén hangzik). Később még találkozunk vele. Akkor mint barát.

18 Solomon Ő Solomon Mutou (nagypapi). Yugi nagyapja. Nem sűrűn szerepel.Pegasus ellopja nagypapi lelkét és Yugi elindul megmenteni. Miután megmentik, hazamennek és folytatódik a történet. Van egy kártya boltja.

19 Shadi Ő Shadi. Az ikonok őre. Amikor Pegasus szeme eltűnik, akkor tűnik föl először. Meg gyanúsítja Yugi, de az ezeréves kulccsal rájön hogy nem ő a tettes.

20 Pegasus És itt a Duelist Kingdom főellensége, Pegasus. Erős paklija van, de van egy még erősebb Ezeréves Ikonja. Ez az ezeréves szem. Bővebben lejjebb. Szóval elég durva párbajos, viszont Yugi ügyesebb nála és hát legyőzi. Bakura ellen sincs esélye, de ő nem párbajozott csak elvette a szemét.

21 Ezeréves Ikonok Ez itt a Kirakó. Ez az ikon Yugi ikona. Ez az ikon egy új alteregót kölcsönöz viselőjének, aki ezzel több bátorságot és önbizalmat kap. A kirakó egy ősi fáraó lelkét tartalmazza.

22 Gyűrű Ez a Gyűrű. Ez az ikon Bakura tulajdonában van. Ebben egy ősi tolvaj lelke van, akinek célja az hogy összegyűjtse az összes ikont. Ez az ikon képes megtalálni a többi ikont.

23 Szem Ez a szem. Pegasus tulajdonában van. Képes vele bele látni mások gondolataiba. Például Yugi ellen. Így tudta milyen lapok vannak Yugi kezében.

24 Kulcs Ez itt a kulcs. Shadi tulajdonában van. Ezzel az ikonnal beleláthat más szívébe és megtudhatja milyen a lelkiismerete.

25 Pálca Ez itt a pálca (rod). Malik Ishtar tulajdonában van. Irányítani lehet vele másokat. Gyilokolni is lehet a végével, ami tőrként hasznosítható.

26 Mérleg Ez itt a mérleg. Ez is Shadi tulajdonát képviseli. A szív tisztasága vizsgálható vele.

27 Nyaklánc Ez itt a nyaklánc. Ishizu tulajdonában van. Aki viseli látja a jövőt, de más ikonok befolyásolhatják.

28 Duelist Kingdom A történet Kaiba és Yugi harcával kezdődik. Yugi nyer. Ez Pegasus tudomására jut, ezért játszik vele amit Yugi elveszít néhány másodperc miatt. Pegasus elrabolja Solomon lelkét, viszont Pegasust érdekli Yugi ikonja, ezért meg invitálja a szigetre. A hajón Joey kap egy Időmágust Yugitól. Tücsök bele dobja Exódia lapjait a tengerbe. Joey utána ugrik és két lapot megment. A szigeten Yugi bosszút áll Tücsökön és Tücsök ki is esik. Majd Joey Mai-val párbajozik. Yugi következő ellenfele Mako Tsunami. Lezajlik még néhány párbaj. Közben Joeyékat bezárják egy barlangba itt jöttek Paradoxék. Mire összegyűlt a 10 csillag, de Kaiba megállította őket és párbajozott Yugival, aki elvesztette ezt a meccset, mert Kaiba öngyilok akart lenni, mert ha veszít akkor Mokuba lelek bezárva marad Kaiba elveszti a meccset ezért Pegasus elveszi a lelkét. Tea harcol Mai-val, aki nyer ( Mai rásegít) és mehetnek a palotába. Folyt. Köv.

29 A döntőbe Yugi és Joey kerül be. Yugi nyer. Aztán jön Pegasus. Yugi őt is legyőzi. Az ő harcuk közben Bakura (yami) akciózik, mert átakar költözni Mokuba testébe, mert Bakura már ellene fordult néhányszor. Nem jön össze neki. Pegasus vissza adja az elfogott lelkeket Bakura elvesz Pegasustól a szemet. Ekkor feltűnik Shadi és yugit gynúsítja, de kideríti az ezeréves kulcsával. Hazamennek és a történet folytatódik tovább.

30 Néhány kártya:

31

32

33 Hát ennyi, vége a diavetítésnek! By: Darkboy darkboy@freemail.hudarkboy@freemail.hu http://yugiohvilag.gportal.hu


Letölteni ppt "Yu-Gi-Oh! Minden ami Yu-Gi-Oh! By: Darkboy. Yugi Ő Yugi Muto. Az egész sorozat főszereplője. Első látásra egy általános iskolás fiú (fura hajjal), de."

Hasonló előadás


Google Hirdetések