Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
KiadtaDiána Illésné Megváltozta több, mint 10 éve
2
A KÜLÖNLEGES ERITRIT
3
A TERMÉSZETES CUKORPÓTLÓ A természetben a gyümölcsökben (körte, dinnye, szőlő), vagy a fermentált élelmiszerekben fordul elő (sör) Kinézetre olyan mint a kristálycukor Íze a kristálycukoré Nincs mellékíze
4
EGÉSZSÉGES ÉS EGYEDÜLÁLLÓ Glikémiás indexe „0”, még a nyírfacukornak is „40” Ellentétben a nyírfacukorral, nem okoz emésztési problémát Gátolja a fogszuvasodást és a fogíny sorvadást Hatékony a felső légúti betegségek kezelésében Gyakorlatilag kalóriamentes
5
EGYÉB TULAJDONSÁGAI Felhasználása megegyezik a kristálycukoréval Rendkívül egészséges alternatíva a cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak, vagy akár az egészséges életmód követőinek. Csökkenti a vér glükóz szintjét Hosszan tartó frissességet kölcsönöz az élelmiszernek Kiváló természetes ízfokozó Organikus savszabályzó Antioxidáns tulajdonságú
6
ELŐÁLLÍTÁSA Gyümölcscukor, vagy glükóz Fermentáció élesztőgombákkal Eritritol
7
KÉMIAI RÉSZLETEZÉS Négyszénatomos polialkohol Vízmentes, szagtalan, fehér kristály 122 celsius fokon olvad Jó hő és saválló
8
HASONLÓ TERMÉKEK ÁRAI TescoAuchanCBARossmannMüllerDMSPARMETRO Xilit59963316379829966065279829993466 Nyírfacukor363835906796nincs3980nincs35983197 Stevianincs 2650086601658383261747525368 Eritritnincs 3670nincs
9
ERITRIT ERITRITOL
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.