Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ria Slides. . . De sokan nem értették meg az életet, amit ajánlott.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ria Slides. . . De sokan nem értették meg az életet, amit ajánlott."— Előadás másolata:

1

2 Ria Slides.

3 .

4 .

5 De sokan nem értették meg az életet, amit ajánlott.

6 Ria Slides Elítélték és keresztrefeszítették, ezt az embert, anélkül, hogy tudomást vettek volna, a jobb életrõl, amit felkínált Elítélték és keresztrefeszítették, ezt az embert, anélkül, hogy tudomást vettek volna, a jobb életrõl, amit felkínált.

7 Ria Slides. Szenvedés, kín és sötétség.

8 Ria Slides. Három napig a Nap nem ragyogott, a Hold nem világította meg a Földet, s a harmadik napon megtörtént. Három napig a Nap nem ragyogott, a Hold nem világította meg a Földet, s a harmadik napon megtörtént.

9 Ria Slides A Húsvét azért van, hogy emlékezzünk, erre a csodára, amit Feltámadásnak hívnak..

10 Ria Slides A mosoly az életöröm és a szeretet megszületése A mosoly az életöröm és a szeretet megszületése A barátság feltámadása és az akarat hogy boldogok legyünk A barátság feltámadása és az akarat hogy boldogok legyünk.

11 Ria Slides Az álmok és az emlékek feltámadása Az álmok és az emlékek feltámadása És egy igazságnak, ami felette áll a húsvéti tojásnak vagy a csokoládé nyuszinak É ÉÉ És egy igazságnak, ami felette áll a húsvéti tojásnak vagy a csokoládé nyuszinak.

12 Ria Slides Krisztus meghalt, de Feltámadt És mindezt azért, hogy megtanítson, megölni a bűneinket, és feltámasztani az ártatlanságot, a jóságot, a becsületet. Amik el vannak temetve a szívünk mélyén. És mindezt azért, hogy megtanítson, megölni a bűneinket, és feltámasztani az ártatlanságot, a jóságot, a becsületet. Amik el vannak temetve a szívünk mélyén..

13 Ria Slides Hogy ez legyen az igazsága a te Húsvétodnak Autor do Slide: Ria Ellwanger riaellw@globo.com Autor Texto: Desconheço Música: Maratha – The Worship Song Imagens: filme The Passion of the Christ e Getty Images Este slide é exclusivo de: http://members.xoom.virgilio.it/flori_jane/ria_slides.htmriaellw@globo.com http://members.xoom.virgilio.it/flori_jane/ria_slides.htm


Letölteni ppt "Ria Slides. . . De sokan nem értették meg az életet, amit ajánlott."

Hasonló előadás


Google Hirdetések