Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
KiadtaBarnabás Somogyi Megváltozta több, mint 10 éve
3
A konyhának,mivel ott étel készül, ragyogóan tisztának kell lennie. A konyha berendezésekor figyelembe vesszük a rendelkezésre álló helyet, valamint az edények és készülékek szükségeségét. Nem jó,ha zsúfolt a konyhánk.
5
A mosogatókagyló A mosogatóka gyló a munkaasztal közelébe kerüljön.
6
A tűzhely A tűyhelyet jó az ablakhoz közel tenni, hogy a meleg és a keletkező szagok gyorsabban távozhassana k.
7
Jó, ha a konyhabútor falraszerelt, illetve egy munkalap alatt elhelyezett szekrényekből áll. Ezekben tartják a konyhaeszközöket, edényeket.
8
A konyha kinézete A konyha padlóját előnyös padlócsempével boritani, mert az könnyen tisztitható. Az élénk szinü falicsempe pedig világosabbá teszi a konyhát.
9
KLASSZIKUSMODERN
10
KÉSZITETTÉK.
11
Neamtu C. Technológiai alapismeretek, Editura Crepuscul, 2005 www.google.images.com
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.