Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
KiadtaMárton Kovács Megváltozta több, mint 10 éve
1
Tehnologii de preparare a hranei Grupa: 1 Sándor Izráel Kerresztes Roland Zagyva Dávid
2
Egészítsétek ki az alábbi táblázatot,figyelembe véve már meglévő ismereteiteket, amit meg szeretnétek tudni és a tevékenységek végén, amit megtanultatok az „ételkészítő” technológiákról. Mit tudok a konyháról? Milyen konyhai edények, eszközök, készülékek léteznek és mi a szerepük? Milyen hatással vannak a környezetre az „egyszer használatos” edények, eszközök, készülékek? Milyen tényezők befolyásolják a kényelmet a konyhában? Milyen szabályok szerint terítjük meg az asztalt?
3
1 - es csoport Már tudomMeg szeretném tudniMegtanultam A konyha tartalmaz edényeket, étkészletet és konyhaeszközöket. A konyha jól felszerelt és igényes. Milyen edényeket, étkészletet és esközöket tartalmaz a konyha? Konyhaeszközök: szűrők, reszelők, meritőkanalak, hsabverők, fogók, fakanál, vágódeszka. Főzőedények: Hőáló üvegből, rozsdamentes acélból. Étkészlet: porcelánból, üvegből, kerámiából, rozsdamentes acélból.
4
Már tudomMeg szeretném tudniMegtanultam
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.