Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hallelujah Thake This Waltz If It Be Your Will Suzanne Who By Fire Zenei pályafutása háttérbe szorítja költői és írói érdemeit, pedig a zeneiparbeli.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hallelujah Thake This Waltz If It Be Your Will Suzanne Who By Fire Zenei pályafutása háttérbe szorítja költői és írói érdemeit, pedig a zeneiparbeli."— Előadás másolata:

1

2

3 Hallelujah Thake This Waltz If It Be Your Will Suzanne Who By Fire Zenei pályafutása háttérbe szorítja költői és írói érdemeit, pedig a zeneiparbeli sikere után is jelentetett meg verseket. Korai korszakában a zenéje a countryra épült mind dallamait, mind a hangszerelését tekintve, de a 70-es évektől a pop- és a kabarézene különböző stílusai hatnak rá. A 80-as évektől mély, basszus hangfekvésben való ének jellemzi, amelyet szintetizátor és női háttér- vokál kísér. Dalai gyakran érzelmileg súlyos, komplex lírai darabok, amelyek közelebb állnak a költészet szóvarázslataihoz, mint a dalgyártás hagyományaihoz. johny BEZÁRÁS So Long, Marianne


Letölteni ppt "Hallelujah Thake This Waltz If It Be Your Will Suzanne Who By Fire Zenei pályafutása háttérbe szorítja költői és írói érdemeit, pedig a zeneiparbeli."

Hasonló előadás


Google Hirdetések