Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

----------------- A főszereplő ------------- --------------- 2 jellemző szó a főszereplőről --------------- ---------------- ----------------- 3 szó.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "----------------- A főszereplő ------------- --------------- 2 jellemző szó a főszereplőről --------------- ---------------- ----------------- 3 szó."— Előadás másolata:

1

2

3 ----------------- A főszereplő ------------- --------------- 2 jellemző szó a főszereplőről --------------- ---------------- ----------------- 3 szó a negatív szereplőről -------------- ------------------ ------------------ ------------- A 4 ház alapítója ------------ -------------- -------------- ------------------ ----------------- 5 mellékszereplő

4 A "sárvérű" azt jelenti, hogy egy varázsló mugli származású, vagyis a szülei mágiamentesek. Vannak olyan varázslók - mint például Malfoy családja -, akik azt hiszik, hogy jobbak a többieknél, mert ők "aranyvérűek". Apám arra kért, maradjak nyugton, és bízzam a munkát Mardekár utódjára. Azt mondja, ideje, hogy megtisztítsák a sulit a sárvérű csőcseléktől, de azért nem kéne belekeverednünk a dologba. Persze, most neki is elég baja van. Amikor magunkhoz vettük, megfogadtuk, hogy véget vetünk ennek. Megfogadtuk, hogy kiírtjuk a fejéből ezt a badarságot! Méghogy varázsló! -Mért ne tenném? sárvérű vagyok és büszke vagyok rá, nincs magas helyem ebben az ú j felosztásban mint neked Griphook. Én voltam akit megkínoztak Malfoyéknál. A kvibliket általában mugliiskolába íratták, és arra ösztönözték őket, hogy illeszkedjenek be a mugli társadalomba... sokkal könnyebb, mint hogy helyet találjanak maguknak a varázsvilágban, melyben mindig is csak másodosztályú szerepet tölthetnek be. Mugli. Mugliknak hívjuk az ilyen mágiamentes, varázst nem ismerő embereket. Nagy peched volt, hogy a világ legmegátalkodottabb muglijai között kellett felnőnöd. “Azt mondanám, hogy kicsi a lépés a Varázslók elsőktől, az Aranyvérűek elsőkig és onnan a Halálfalókig,’” “Mind emberek vagyunk, nemigaz? Minden emberi élet ugyanannyit ér, és megéri megmenteni.” Vernon bácsi Malfoy Muriel néni Hagrid Kingsley Ron Hermione


Letölteni ppt "----------------- A főszereplő ------------- --------------- 2 jellemző szó a főszereplőről --------------- ---------------- ----------------- 3 szó."

Hasonló előadás


Google Hirdetések