Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A jövő Az ENSZ Common Future Organization és a Magyar Táltosok Egyesülete közös prognózist készített a világ, valamint Magyarország jövőképéről.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A jövő Az ENSZ Common Future Organization és a Magyar Táltosok Egyesülete közös prognózist készített a világ, valamint Magyarország jövőképéről."— Előadás másolata:

1 A jövő Az ENSZ Common Future Organization és a Magyar Táltosok Egyesülete közös prognózist készített a világ, valamint Magyarország jövőképéről

2 Teljes mértékben gyógyítható lesz a rák. A tüdőszűrő-állomásokat eladják egy cipőbolthálózatnak. 2010: A Világ: Magyarország:

3 Az első agyátültetés. Horn Gyula ismét miniszterelnök. 2015: A Világ: Magyarország:

4 A mágneses levitációval működő járművek elterjedése. Új parkolási rend a belvárosban. 2020: A Világ: Magyarország:

5 A szociális háló világszintű stabilizációja. Bevezetik a vízadót. 2023: A Világ: Magyarország:

6 Az első ember a Marson. Az első ember a 4-es metrón. 2025: A Világ: Magyarország:

7 Elkészül a New York - London alagút. Átadják a magyar sztrádaprogram 2007-re ígért ütemét. 2029: A Világ: Magyarország:

8 A globális felmelegedés megállítása. A baktaharkányi csőszkunyhó kiárusításával (hasznosítható objektumok hiányában) lezárul a magyar privatizációs program. 2032: A Világ: Magyarország:

9 A Világköztársaság megalapítása. Az ellenzék vezérének gyújtó hangú beszéde Magyarország csatlakozása ellen. 2034: A Világ: Magyarország:

10 Az űrutazás mindenki számára elérhető lesz. A budapesti utcai parkolók díja eléri a 49,- €/óra szintet. 2035: A Világ: Magyarország:

11 Az első lakótelep a Holdon. Már csak 43 évet kell várnunk, hogy megtudjuk, mi történt Sándor "papával". 2040: A Világ: Magyarország:

12 Az egész Földön sikerül megoldani az ingyenes, jó minőségű ivóvízellátást. Magyarország jelzi területi igényeit Macedónia felé. 2043: A Világ: Magyarország:

13 Megtalálják az öregedés génjét, és semlegesítik. Kulcsár Attilát kiadják Magyarországnak, majd megszökik. 2045: A Világ: Magyarország:

14 Az Erőszakmentes Föld (globális leszerelés) 25. évfordulója A kormány ígéretet tesz, hogy az évtizedben már nem emeli tovább a gáz árát. 2049: A Világ: Magyarország:

15 Kapcsolatfelvétel az első földönkívüliekkel. Az első ÁFA-csalások földönkívüliekkel. 2050: A Világ: Magyarország:


Letölteni ppt "A jövő Az ENSZ Common Future Organization és a Magyar Táltosok Egyesülete közös prognózist készített a világ, valamint Magyarország jövőképéről."

Hasonló előadás


Google Hirdetések