Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A következő rövid teszt 4 kérdésből áll, és azt állapítja meg, hogy lehet-e Önt „profinak” minősíteni.   A kérdések nem nehezek, ezért hacsak lehet, ne.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A következő rövid teszt 4 kérdésből áll, és azt állapítja meg, hogy lehet-e Önt „profinak” minősíteni.   A kérdések nem nehezek, ezért hacsak lehet, ne."— Előadás másolata:

1 A következő rövid teszt 4 kérdésből áll, és azt állapítja meg, hogy lehet-e Önt „profinak” minősíteni. A kérdések nem nehezek, ezért hacsak lehet, ne nézze meg a helyes választ előre!

2 1. kérdés: Hogyan tenne be egy zsiráfot a hűtőbe?

3 A helyes válasz: Kinyitjuk a hűtőt, beletesszük a zsiráfot, és becsukjuk a hűtő ajtaját.  Ez a kérdés azt teszteli, hogy hajlamos-e az egyszerű dolgokat fölöslegesen komplikált módon elvégezni.

4 2. kérdés: Hogyan tenne be egy elefántot a hűtőbe?

5 Helytelen válasz: Kinyitjuk a hűtőt, beletesszük az elefántot és becsukjuk a hűtő ajtaját.
Helyes válasz: Kinyitjuk a hűtőt, kivesszük a zsiráfot, betesszük az elefántot és becsukjuk a hűtő ajtaját. Ez a kérdés azt teszteli, hogy képes-e tudatosítani a dolgok egymásra épülését.

6 3. kérdés: Az Oroszlánykirály állatgyűlést hívott össze. Mindegyik állat megjelent itt, egy kivételével. Melyik állat hiányzott?

7 Helyes válasz: Az elefánt. Az elefánt a hűtőben van. Emlékszik? Ez az Ön emlékező-képességét teszteli.

8 OK, ha az első három kérdésre helytelen választ adott, van még egy esélye megmutatni rátermettségét.

9 4. kérdés Van egy folyó, amelyen át kell jutnia, de krokodilok élnek benne. Hogyan kel át a folyón?

10 Helyes válasz: Egyszerűen átúszik a folyón. Miért?
Mert minden krokodil az állatgyűlésen van. Ez a kérdés azt teszteli, hogy gyorsan tanul-e a saját hibáiból.

11 Az Andersen Consulting Worldwide szerint, a tesztelt profik kb
Az Andersen Consulting Worldwide szerint, a tesztelt profik kb. 90%-a mindegyik kérdésre helytelen választ adott. Ezzel szemben sok még nem iskoláskorú gyermek több helyes választ adott. Az Andersen Consulting ezt úgy értelmezi, hogy ezek az eredmények valóban igazolják azt az elméletet, mely szerint a legtöbb “profi” agya még egy négyéves gyermek agykapacitását sem éri el.

12 Küldje tovább, hogy ezzel
is idegesítse összes barátját!


Letölteni ppt "A következő rövid teszt 4 kérdésből áll, és azt állapítja meg, hogy lehet-e Önt „profinak” minősíteni.   A kérdések nem nehezek, ezért hacsak lehet, ne."

Hasonló előadás


Google Hirdetések