Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2017.04.02..

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2017.04.02.."— Előadás másolata:

1

2 NAPIREND Megnyitó Alapszabály módosítás.
2013. évi szakmai - és közhasznúsági beszámoló; A HZSE évi fő feladatai, költségvetési terv; Felügyelőbizottság beszámoló; A évi és a évi HM Sport pályázatok tájékoztató (HM TKHK) Elismerések átadása. A küldöttközgyűlés zárása.

3 Szakmai beszámoló

4 Aikido Szakosztály Alapítás éve: 1989. Szakosztályvezető: Fehér József
(tel.: , HM: , vagy ) Taglétszám: fő Edzések: hétfő-szerda-péntek: Alapító tagok: Horváth János, Szabó Balázs, Fehér József Edzéseket tartja: Szabó Balázs és Karácsony Zoltán

5 Asztalitenisz szakosztály
Alapítás éve: 1988. Szakosztály vezető: Vörös László ny. alez. Tel: 0630/

6 Asztalitenisz szakosztály
A szakosztály 2013 évi eredményei: Szakosztályunk három csapata Budapest bajnokságban játszik. AZrínyi-I-s csapat az 1/A csoportban hosszú ideje sikeresen versenyez és az 5. helyen áll. Az asztalitenisznél a bajnokság őszi és tavaszi fordulóból áll. Ez a bajnokság most májusban ér véget és ezzel együtt a csapat tevékenységét megköszönjük és elbúcsúzunk tőle. Az ok az, hogy a tagdíjat nem fizetik, a SE és a szakosztály rendezvényein nem vesznek részt. Zrínyi-II-s csapatunk 2013-ban jutott fel az 1/C csoportba, ahol az őszi fordulóban a 15 csapat között a 8. helyen állt, míg most a tavaszi fordulóban az 5. helyre jutott fel, ami nagyban köszönhető két tehetséges játékosának –Szabó Attilának és Maczenkó Ferencnek-, akik az egyéni ranglétrán a 111 fő között a 2., illetve 18. helyen állnak. Zrínyi-III-s csapatunk is Bp. bajnokság 1/C csoportjában versenyzik már évek óta. Tavaly a bajnokságban a 9. helyen állt, míg most a tavaszi fordulóban javított és feljött a 7. helyre.

7 Asztalitenisz szakosztály
Egyesületi jutalomra szeretném felterjeszteni: Szamkó Istvánt, Lippai Lászlót, akik eredményesen vezeti a csapataikat, illetve aktívan részt vesznek a szakosztály társadalmi tevékenységében, sport rendezvények lebonyolításában. Szakosztályi jutalmazásra felterjesztem: Makranczi Andrást és Fábián Attilát

8 Atlétika szakosztály Az elmúlt évben a szakosztály életében legjelentősebb esemény az LSW/WTC Speciális Dobószámok Világbajnoksága volt, amelyet Tatán rendeztek meg. Ezen a sporteseményen Hajdú Mihály ny. alez. szakosztályvezető három számban világbajnoki címet, míg Szabó Ervin egy második, Győry Attila egy harmadik helyet szerzett. Korábban Hajdú Mihály súly magasba dobásban új világcsúcsot ért el 540 cm-el, amelyet azóta 550 cm-re javított. Mindezen kívül az év zárásaként megnyerte a Fekvenyomó VB-t is. A másik kiemelkedő esemény az Atlétikai Fedett Pályás Masters VB volt, ahol Csizy Orsolya rúdugrásban a W40-es korosztályban 310 cm-rel második helyezést ért el. Végig versenyben volt a az első helyért, de ellenfele az utolsó kísérletével átugrotta a 320 cm-es magasságot és ezzel nyert. Összességében a legkisebb létszámú szakosztályunk nagyon jól teljesített a nemzetközi és hazai versenyeken.  Szakosztályvezető: Hajdú Mihály ny.alez  Az edzéseket a szakosztály versenyzői önállóan más sportpályákon végzik.

9 Katonai Lovas Szakosztály
A Szakosztály évben a következő katonai hagyományőrző rendezvényeken vett részt: hazai rendezvény: 26 alkalom, külföldi rendezvény: 4 alkalom. Két, az egyesület keretében történő jutalmazásra felterjesztett személy: Dr Unicsovics György ezredes Horváth Péter hadnagy. Mindkét szakosztálytag a lovardai munkában kifejtett áldozatos munkája miatt kerül felterjesztésre. Két a szakosztály keretében történő jutalmazásra felterjesztett személy: Kovács Dorottya honvéd tiszt jelölt Lautner Viktor polgári személy. A két szakosztálytagot a lovardai munka és a katonai hagyományőrzés területén végzett munkája alapján a szakosztály vezető lovas szakkönyv jutalomban részesíti. A Katonai Lovas Szakosztály február 25-én alakult, tehát idén 2014-ben ünnepeli fennállásának 5. évfordulóját. A Szakosztály vezető: Sándor Zsolt, Telefonszáma: / c., címe: d., Edzések időpontjai: kedd, szerda, csütörtök, péntek délután 16:00 – 18:00 között, szombat, vasárnap 08:00 – 14:00 között (Csömör, Kelemen Lovarda)

10 Kézilabda szakosztály
Szakosztályunk 2008 óta tagja az Egyesületnek. A 2013-t téli felkészülési tornával kezdtük, ahol a cél a játék elemek gyakorlása és a csapatrészek összehangolása volt . A csapat magabiztos játékkal bejutott a négyes döntőig ahol aztán a végjátékban a 3. helyet szereztük meg. A bajnokság 2 felében is szépen helyt állt a csapat és az utolsó pillanatig dobogós reményekkel vártuk a a bajnokság végét. Sajnos egyenlő ponttal rosszabb gólkülönbséggel (1gol) a 4. helyen zártuk a bajnokságot. Jól jött a nyár a sérülteknek idejük volt regenerálódni új emberek érkeztek , így optimistán vártuk az őszi idényt. Az évet sikeresnek könyvelem el a sérülések és más magánjellegű problémák mellett is szép eredményeket értünk el.

11 Kosárlabda szakosztály
A szakosztály 2013-as eredményei A Budapest bajnokság B csoportjában a 12. Helyet szerezte a csapat. Az idei bajnokságban jelenleg 5. Helyen állunk és valószínűleg ezt a helyezést meg is tartjuk. A csapat jövő évi célja a legmagasabb osztályba felkerülés. Szakosztályunk ezek után sem kíván élni a a befizetett tagdíj utáni visszatérítéssel, azt a többi szakosztály felé felajánlja, hogy ezzel is segítse az egyesületünk működését. A szakosztályvezető (edző) Neve: Vághy Tamás Telefonszáma: címe: Edzések időpontja: kedd és csütörtök

12 Kispályás Labdarúgó Szakcsoport
Csapat neve: Zrínyigyöngye Alapítás éve: 1987. Taglétszám: 15 fő Szakcsoportvezető: Baran János ( ; ) Versenyzési lehetőség: Budapest Helyőrség-bajnokság (I-III. osztály; Zgyöngye I. osztályban szerepel alakulása óta)

13 A szakosztály 2013-as eredményei
Kispályás labdarúgó csapat a Zrínyigyöngye 1987 szeptembere óta 27 éve tagja a HZSE-nek. A sportegyesületi kispályás labdarúgás Baran János (jelenleg már HZSE elnökségi tag) ZMKA első tiszti beosztásba helyezésével kezdődött és azóta folyamatosan öregbíti a HZSE jó hírét. A bajnoki évadban a Zrínyigyöngye a Honvéd Aurora SE szervezésében, a Budapest Helyőrség Kispályás Labdarúgó bajnokságban szerepelt tavaszi-őszi menetrendben és az I. osztály 6. helyén végzett. A szakosztályvezető (edző) Neve: BARAN JÁNOS Telefonszáma: címe: Edzések időpontja: jan.-márc. kedd 20 óra, mérkőzések hetente kedd vagy szerda 19 órától a küldött közgyűlésre delegált tagok névsora. Baran János, Horváth László, Horváth János, Jakab Árpád

14 Nagypályás Labdarúgó Szakcsoport
Alapítás éve: 1998. Szakcsoportvezető: Pintér János ( , Alapító tagok, és az érdemben sokat tevő emberek: Tar Ősz Ferenc ( ,

15 Röplabda Szakosztály/női szakcsoport
Szakosztályvezető: Kovács István ( ; A bajnokságban felnőtteken felül junior csapat indítására köteleztek bennünket, a főleg gyermekkorú lányokból álló vegyes csapat három meccset tudott nyerni, és a csoport utolsó előtti helyén végeztek. Fő feladat az előző szezonban sérülés miatt (2 fő) leállás miatt (2 fő) átigazolás 1 fő) miatt kiesett öt játékos helyére új versenyzők igazolása, illetve beépítése a csapatba. A második sorból „előrelépő” versenyzőinknek sok-sok gyakorlással, meccsenkénti összeállítások változtatásával, kipróbálásával részlegesen sikerült megoldanunk ezt a komoly feladatot. A kezdeti sikertelenség után meccsről-meccsre javult a csapat teljesítménye, és december közepéig az alapszakasz 10 mérkőzéséből hetet megnyerve a második helyen vártuk a 2014-es folytatást. A bajnokság végső célkitűzése a dobogó 1-3. hely valamelyikének megszerzése. (Jelen beszámoló írásakor egy pontos előnnyel a második helyen állunk.)

16 Tradicionális Kyokushin Karate Szakosztály
Szakosztályunk vezetői: Szakosztályvezető: sensei Bagi László 4. dan, nyugállományú ezredes cím: Vezetőedző: shihan Horváth János 6. dan cím: Szakosztályvezető-helyettes: sensei Farkas Tímea 3. dan, rendőr alezredes cím:

17 Tradicionális Kyokushin Karate Szakosztály
Szakosztályunk szeptemberében jubilált, immár 20 éve az egyesület tagszerve. Ezalatt az idő alatt sok tehetséges karatékát neveltünk, többen közülük elérték a mesterfokozatot, kiváló versenyeredményekkel öregbítették az egyesület hírnevét. Ezen két évtized alatt a Szakosztály több mint 250 éremmel és több különdíjjal gazdagította az egyesület éremtábláját. Szakosztályunk háromszor (2004., és 2007.) nyerte el a „HZSE kiváló szakosztálya” elismerő címet. Szakosztályunk évben a hat országos versenyen, kettő magyar bajnokságon és egy nemzetköz bajnokságon összesen 7 aranyérmet, 9 ezüstérmet, 6 bronzérmet szerzett és 6 egyéb jegyzett helyezést ért el.

18 Tradícionális Kyokushin Karate Szakosztály
Javaslat egyesületi keretben történő jutalmazásra: Hutter Tamás 1. dan: Hutter Tamás évben kitartó, évtizedes edzésmunkája eredményeként sikeres vizsgát tett 1. danra. Segíti vezetőedzőnk munkáját, tevékeny részt vállal a Defendo kurzusok megtartásában. Takács Bence 1. kyu: Takács Bence évben kemény felkészülést követően részt vett a felnőtt Magyar Bajnokságon és a Szlovák Bajnokságon, ahol nemzetközi IV. helyezést ért el. Kiemelkedő edzésmunkája példaértékű. VI. Javaslat szakosztályi keretben történő jutalmazásra: Farkas Tímea 3. dan: Farkas Tímea évben a TEK Budo Gálán egy arany- és egy ezüstérmet szerzett. A szakosztály gazdasági vezetőjeként és edzőjeként segíti a szakosztály működését.

19 Tenisz szakosztály Eredmények A szakosztály megalakulása1957.
Szakosztályvezető: Dr. Szabó György (telefon: / , MB: 06-30/ Eredmények MH . Amatőr Tenisz CSB II.hely. BP.CSB. Tart. I. Női csapat. IV.hely. BP.X.ker. CSB. Férfi csapat. IV.hely - Számos MH. és Országos versenyeken elért egyéni és páros dobogós helyezések /amatőr és veterán/ versenyeken.

20 Tenisz szakosztály Egyesületi keretre felterjesztett tagok,.
Kovács Mária ny. zls női csapat kapitánya Tóth Lajos ny. alez férfi csapat kapitánya / edzések, versenyek szervezése, rendezése ,csapat összetartás, társadalmi munka végzése/

21 Tenisz szakosztály Közérdeklődésre tartó megjegyzés
A közüzemi díj mai napon ismert adatai alapján a szakosztály nem képes fizetni a ránk terhelt összeget mivel egy időben csak négy játékos lehet a pályán és ez annyit jelent mint más szakosztályoknál 30-40fő / 1 óra/ víz, csatorna , stb. Rajtunk kívül csak labdarugók finanszíroznak be önként és bérmentve igen magas összeget a külső pályák használatára amit sportolóink a 24 órából/ kb/ 4 órát használnak fel. Itt szerepel a salakvásárlás, pályaépítés, hálók, labdák vásárlása. Hallgatók és az Egyetemi dolgozók ingyenes oktatása részükre ütők, labdák ,adogatógép beszerzése ami nem olcsó. Összegezve úgy érezzük, hogy az 1957-óta működő és kiemelkedő eredményeket elérő szakosztály van megszűnőben.

22 Tollasladba Szakosztály
Alapítás éve: 1968. Szakosztályvezető: Szent-Andrássy Márk Telefonszám: +36 (70) cím:

23 Tollasladba Szakosztály
A szakosztály eredményei: A szakosztály legnagyobb büszkesége első számú csapata, amely 2013-ban is a legmagasabb osztályban (OB I.) versenyzett és az elmúlt szezonhoz hasonlóan, ezúttal is harmadik helyezést sikerült elérnie a pécsi Multi Alarm SE és a debreceni DTC mögött, így továbbra is az ország harmadik legerősebb csapatának számít első osztályú alakulatunk. A bronzérmes csapat tagjai: Andrea Zvorc (CRO), Jarolim Vicen (SVK), Kereszti Zoltán, Keszthelyi Melinda, Kőrösi Ágnes, Nebehaj Karola, Óvári-Kerti Gábor, Piliszky András, Sinka András, Szécskay Manó, Szent-Andrássy Márk, Szikra Csaba

24 Tollasladba Szakosztály
Ifjúsági és felnőtt válogatott kerettagjaink 2013-ban: Kőrösi Ágnes Makó Csenge Szécskay Manó Szikra Csaba Szőke Mónika Egyesületi keretből jutalmazásra felterjesztett személyek: Kiemelkedő eredményeivel szakosztályunk elsőszámú női versenyzője évek óta. Jelenleg az egyetlen olyan játékosunk, aki a hazai versenyek mellett a nemzetközi tornákon is képviseli egyesületünket novemberében a Női egyes világranglista 171. helyén jegyezték. Szakosztályunk legeredményesebb férfi versenyzője, aki annak ellenére rendszeresen látogatja a tollaslabda versenyeket, hogy már jó pár szezon van a háta mögött, és már két gyermek édesapja.

25 Közhasznúsági beszámoló

26 Közhasznúsági beszámoló
Társadalmi szervezetünk mérleg szerinti tárgyi  eszköz állománya 7e Ft., pénzeszköz: Ft. A Honvéd Zrínyi Sportegyesület évi alaptevékenységébõl (közhasznú tevékenység) származó eredmény 489 ezer Ft.

27 Kimutatás a kapott támogatásokról:
A MEFS-től pályázat útján elnyert, 800 e Ft,. A röplabda szakosztály 300 e Ft-os pályázatából 235 e Ft-ot sikerült teljesíteni. Tisztségviselõk részére nyújtott juttatások:  Az Egyesület választott tisztségviselői részére kifizetés nem történt.

28 2013. évi bevételek teljesítése (e Ft-ban):
Feladat (cél) megnevezéseTervezett (Ft)Teljesített (Ft)Pályázatok , , -MEFS pályázat , , -Egyéb bevétel , ,- Tagdíj   , ,-- Egyéb hozzájárulások , ,-- Kamat bevétel , ,- APEH_tól Szja 1%, , ,- Összesen , ,-

29 2013. évi kiadások (költségek) teljesítése (10.002.513,-Ft)
Cél megnevezése Terv (Ft) Teljesítés (Ft) Bér jellegû kifizetés Nem tervezett 0 Közteher  Anyagbeszerzés Szolgáltatás Tárgyi eszköz beszerzés Telefon Utazási költség Irodaszer, nyomtatvány Postaköltség Számlázási költ. (OTP)

30 2013. évi kiadások (költségek) teljesítése (10.002.513,-Ft)
Nevezési díj költség Bírói díj (vers. rend.) Érem, serleg   Játékengedély Bérleti díj Egyéb költségek Oktatási költség Kiadás összesen:   

31 2014 tervei

32 2014. év pénzügyi tervezése:
Kamat bevétel           50e Ft 2014. évi tagdíj        e Ft Hozzájárulás e Ft Pályázatok e Ft Egyéb bevételek ( Szja 1%, ? Nevezési díj  e Ft Bevételek összesen:   e Ft.                 

33 2014. évi kiadási terv (e Ft-ban):
Cél megnevezése: Teljesítés (eFt) Bér jellegű kifizetés 0 Közteher 0 Agbesz. ( sp. felsz., egyéb) Szolgáltatás Tárgyi eszköz beszerzés Telefon Utazási költség

34 2014. évi kiadási terv (eFt-ban):
Irodaszer, nyomtatvány Postaköltség Számlázási költség (OTP) Nevezési díj költség Bírói díj (verseny rendezés) Érem, serleg   Játékengedély Bérleti díj Egyéb költségek (közüzemi díj) Kiadás összesen: 

35 Várható eredmény Bevételek: 11.950eFt Kiadások: 11.320eFt
A évre tervezett bevételek és kiadások tervezése során tartalékot kell képeznünk, mivel a kiadások között egyenlőre nem áll rendelkezésünkre minden adat.

36 Jó hír

37 Rezsi óradíjak 33.sz. épület:
villany: Ft/óra bruttó + energia adó 0377 Ft/kWh víz: ,6 Ft/óra Csatorna: ,5 Ft/óra Összesen: Ft/óra + villany energia adó 46. sz. épület, III-as számú tornaterem: villany: Ft/óra bruttó + energia adó 0377 Ft/kWh víz: ,6 Ft/óra Csatorna: Ft/óra Összesen: ,6 Ft/óra+ villany energia adó 46. sz. épület, II-es számú tornaterem: villany: Ft/óra bruttó + energia adó 0377 Ft/kWh víz: ,5 Ft/óra Csatorna: ,6 Ft/óra Összesen: ,1 Ft/óra+ villany energia adó

38 A teremhasználat havi díja
Takács Károly JCs: III-as sz. tt. II-es sz. tt.

39 Jutalmazás

40 „NEM AKKOR VESZÍTESZ, HA EGYSZER – KÉTSZER LEGYŐZNEK, HANEM AKKOR, HA FELADOD.”


Letölteni ppt "2017.04.02.."

Hasonló előadás


Google Hirdetések