Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Abacusan – ArTec Robotist Robotika

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Abacusan – ArTec Robotist Robotika"— Előadás másolata:

1 Abacusan – ArTec Robotist Robotika

2 Az Abacusan Stúdió Oktatásszervező Nonprofit Kft. és a
Giving Hungary Alapítvány partnerségében és a GE Digital támogatásával életre hívott pályázat segítségével 10 hét

3 Az Abacusan – ArTec Robotist robotika oktató készletek több különböző összeállításban elérhetők, de egyéni igényeknek, egyedi projekteknek megfelelően is kialakíthatók, bővíthető.

4 Artec robotist blokkok
Elősegíti a gyermekek fantáziájának, kreatívitásának fejlődését. Az elemek minden oldalán illesztéshez lyukak találhatóak és illeszthető kiállások. Szemben a hagyományos építőelemekkel,  egy Artec kockát minden irányban lehet csatlakoztatni. Vízszintes, függőleges és átlós csatlakoztatás is lehetséges, páratlan könnyedséggel és szabadsággal. A lehetőségek száma végtelen. Építhetők különböző struktúrák, állatok, robotok és építmények!

5 Artec robotist készlet
Tartalmaz: Kb 220 db 10 színben elemet (alap kocka, fél "kocka", háromszögek, szemek, tengelyek és kerekek abroncs gyűrűvel) műanyag vödör mintákat bemutató poszter

6

7 Készlet alkotó elemei Studuino programozható tégla Áramellátás
A tégla egy Arduino Uno alaplapot tartalmaz Ez Átlátszó burkolatának köszönhetően a gyermekek “a dobozon belülre” is láthatják az áramköröket, az alkatrészeket, portokat.  A téglán 2 analóg motor, 8 szervó motor, 8 input/output port és 4 nyomógomb található. Képes kezelni érzékelőket, nyomógombokat, LED-eket, hangszórót. Áramellátás 3 db ceruzaelemmel működik, rendkívül takarékosan. Egy elemkészlet akár hónapokig is elég lehet.

8 Készlet alkotó elemei Motorok
A motorok a folyamatos forgómozgás alkalmazását teszik lehetővé. A motor forgásának iránya, erőssége és ideje állítható. Csatlakoztathatók hozzá kerekek, fogaskerekek, vagy bármilyen építőelem.

9 Készlet alkotó elemei Érzékelők, outputok
Az Abacusan – ArTec Robotist robotika oktató készlet jelenleg 5 féle érzékelővel rendelkezik: hang-, fény-, nyomás, infravörös fény érzékelővel és akcelerométerrel. A közeljövőben kerül forgalomba színérzékelő, ultrahangos távolságérzékelő, hőmérsékletérzékelő, infravörös távirányító és bluetooth egység. A készletekhez 4 különböző színű LED lámpa és kis hangszóró tartozik.

10 Artec Robotist elkészítése
Robot, alakzat megtervezése és építése Érzékelők, motorok felszerelése, bekötése Szoftverrel történő beprogramozása

11 Kapcsolat a számítógéppel
A számítógépen megírt program szabványos mini USB kábellel tölthető le a robotra.

12 Artec Robot programozása

13 Köszönjük a figyelmet!


Letölteni ppt "Abacusan – ArTec Robotist Robotika"

Hasonló előadás


Google Hirdetések