Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
KiadtaGabi Kovácsné Megváltozta több, mint 6 éve
1
Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskola Budapest
3
Statisztika 2007/2008 tanév Osztály Tanulók létszáma 9D 33 fő 9E 31 fő
9F fő Összesen 95 fő 10D fő 10E fő 10F fő Összesen fő
4
A gépbevitelt is ugyanazok az emberek végezték.
Javítás A programiroda javaslatának figyelembevételével, elsődlegesen az osztályfőnökök bevonásával történt. A javításban nyolc fő vett részt. A gépbevitelt is ugyanazok az emberek végezték.
5
Eredményeink 2006. 9. évfolyam Átlag alatti a tanulók teljesítménye
Csak a kommunikáció „A” van átlag alatt évfolyam Csak a szabálykövetés van átlag alatt
6
Eredmények ismertetése
- Értekezleten - Tanáriban elhelyezve - Osztályfőnöki órán - Szülői értekezleten
7
Visszajelzések Pedagógus: Az osztályfőnökök korrekten feldolgozták a kérdőíveket, és közben betekintést nyertek az egyes tanulóik teljesítményébe. Első sorban munkát láttak a mérésben, az eredmények iránt kisebb volt az érdeklődés. Tanuló: elégedettek az értékeléssel, de azóta sem tettek semmit a fejlődés érdekében Szülő: Mivel a szülői értekezleteken való megjelenés is probléma a szülőnek, ezért kevés szülő mutatott igazán érdeklődést. Csak kevesen beszélték meg otthon a kapott eredményeket.
8
Fejlesztések Kompetencia fejlesztő órák:
Három-három osztályban a 9. és 10. évfolyamon Csoportbontásban Rövid projektek Dobozok bevonásával
9
Fejlesztések Tanórákon:
Többen felismerték a különböző területek fontosságát, általában egyénileg építették be a saját tanóráikba a fejlesztő módszereket, első sorban a szövegértés területén. Segítségként az iskolában lehetősége volt a kollégák többségének egy kooperatív módszereket bemutató képzésen részt venni.
10
A MÉCS célja, a tantestület továbbképzése mérés értékelés területen.
Célok A MÉCS célja, a tantestület továbbképzése mérés értékelés területen. Lehetőség: Tanfolyam
11
Varga Zoltán MÉCS vezető
Köszönöm a figyelmet! Varga Zoltán MÉCS vezető
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.