Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Miért a BME-VIK?.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Miért a BME-VIK?."— Előadás másolata:

1 Miért a BME-VIK?

2 Ki vagyok én? Nevem Fülöp Oszkár
A hatvani BOSCH-ban dolgozom beosztásom tekintve folyamatmérnökként Célom, hogy ez ne csak beosztás legyen! Miért a BME-VIK?

3 Miért választottam a BME-VIK-et?
Erre a kérdésre nekem kell tudni a választ, hiszen én tényleg választottam a szakközép után a BME-VIK-et és eltöltöttem pár évet itt. A válasz: Már 5.-es koromban az elektronika érdekelt. A választás egyértelmű volt. Nem is jelöltem meg mást. Miért a BME-VIK?

4 Kinek ajánlom a BME-VIK-et?
Aki a logikus gondolkodás szobra! Spock Aki szeretné meglátni a vörös ruhás nőt kód mögött! Lady Ada Lovelace Aki programozná az első kvantum-számítógépet! Miért a BME-VIK?

5 Tudom a választás nehéz, de ha legbelül érzed, hogy felfedeznéd Csodaországot! Kövesd a fehér nyulat aki megmutatja az utat Morpheushoz…. Miért a BME-VIK?

6 Mi lenne, ha azt mondanám, hogy
𝛻 ∙𝐷=𝜌 𝛻∙𝐵=0 𝛻×𝐸=− 𝜕𝐵 𝜕𝑡 𝛻×𝐻= 𝜕𝐷 𝜕𝑡 +𝐽 Válassz a két kapszula közül! Ha a pirosat választod, felébredsz az ágyadban és azt hiszel amit hinni akarsz, ha a kéket, maradsz Csodaországban, és megmutatom milyen mély a nyúl ürege? Ne feledd, amit kínálok csak az igazság semmi több! Miért a BME-VIK?

7 Köszönöm, hogy időt szántál a bemutatóra!
Hosszú eredményes életet! A képek szerzői jogai a Paramount ill. a Warner Brothers tulajdonában vannak. Miért a BME-VIK?


Letölteni ppt "Miért a BME-VIK?."

Hasonló előadás


Google Hirdetések