Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

BME-VIK Drexler Konrád.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "BME-VIK Drexler Konrád."— Előadás másolata:

1 BME-VIK Drexler Konrád

2 Hosszútávú célok ami a BME-hez vezettek
A fő célom az elkövetkező évtizedekben, az hogy űrkutatással tudjak foglalkozni. Az informatika egy kitűnő irányzat ennek érdekében, hiszen szinte mindenhol jelen van. Magyarországon az egyetlen intézmény ami szóba jött: a BME. Külföldön is elismert, és nagyon keresettek azok az emberek akik itt elvégzik a képzést.

3 Tanulmányok A VIK-en (legalábbis az első félévben) minden tárgy az alapokról indul. Ez nem azt jelenti hogy semmit sem kell tudni, de hátrányból indulni nem nagyon lehet, például: Én aki C-ben soha nem programozott, viszonylag könnyen megértettem a logikáját, és sikeresen tudom teljesíteni a követelményeket. Sok embernek a hátrány a fizikával volt, de az is az alapokról indul. Az egész tananyag követhető napi pár óra tanulás árán. Ami még így se megy az meg konzultációk alatt akár többször is elmagyarázzák.

4 Miért ajánlom a VIK-et? A VIK-en szerzett tudás bárhol a világon, és szinte bármilyen ágban az életünkben hasznosítható, és az élmények, ismeretség szerzése szinte pótolhatatlan. Hihetetlen élményekben volt részem az elmúlt félévben, a tankör, a tanárok, a motiváció, és bulik zseniálisak! Már a gólya táborban lehetett érezni a hangulatot, sok értelmes ember vesz körül és mindenki tanulni akar. Minden oktató segítőkész és nagyon sok lehetőségünk van pótolni, a tankör szeniorok mindenben segítenek amiben tudnak. Az infrastruktúra is fenomenális: az épületek modernek, A könyvtár nagyon jó hely a tanulásra, és a kollégiumon is az egyik legjobb magyarországon .(És ne felejtsük el hogy gyors a wifi!)


Letölteni ppt "BME-VIK Drexler Konrád."

Hasonló előadás


Google Hirdetések