Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
1
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 39.hét 2017. Szeptember 25-29. Hétfő Kedd
EBÉD Hétfő Tárkonyos pulykaragu leves Szilvás gombóc Gyümölcs Energia : 1036 kcal Fehérje: 55,0g Zsír: 38,2g Szénhidrát: 91,6g Cukor: 0g Só:1,5g Allergének:1,3,7,9 Kedd Francia hagymaleves zsemle crutonnal Lecsós sertésragu Főtt burgonya Müzli szelet Energia : 1085 kcal Fehérje: 64,4g Zsír: 25,9g Szénhidrát: 132,4g Cukor: 16,9g Só:2,7g Allergének:1,3,5,6,7,9,10 Szerda Lebbencsleves Sárgaborsó főzelék Sült füstölt sertéstarja Teljeskiőrlésű kenyér Energia : 664 kcal Fehérje: 40,1g Zsír: 18,9g Szénhidrát: 81,8g Cukor: g Só: 1,4g Allergének:1,9 Csütörtök Almaleves Sült csirkecomb Rizi-bizi Mongol saláta Energia : 725 kcal Fehérje: 34,8g Zsír: 21,8g Szénhidrát: 96,3g Só: 4g Allergének:1,7,9 Péntek Csurgatott tojás leves Tarhonyás sertéshús Csemege uborka Túró rudi Energia : 754 kcal Fehérje: 41,3g Zsír: 17,7g Szénhidrát: 108,2g Cukor: 4,7g Só: 1,8g Allergének: 1.Glutént tartalmazó gabonafélék, 2.Rákfélék, 3. Tojás, 4.Hal, 5. Földimogyoró, 6. Szójabab, 7. Tej és tejtermék(laktóz is) 8. Diófélék, mandula, 9. Zeller, 10.Mustár, 11.Szezámmag, 12.Kén-dioxid, 13.Csillagfürt, 14. Puhatestűek
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.