Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GEIK, Általános Informatikai Intézeti Tanszék

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GEIK, Általános Informatikai Intézeti Tanszék"— Előadás másolata:

1 GEIK, Általános Informatikai Intézeti Tanszék
TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Bulla Dávid mérnöktanár GEIK, Általános Informatikai Intézeti Tanszék Név

2 TERPLÁN Zénó Program TETRA alprogram szakmai konferencia 2017
TERPLÁN Zénó Program TETRA alprogram szakmai konferencia szeptember A Programozás alapjai című tárgy mentorálási programjának menedzselése, a nyilvántartó rendszer megtervezése és üzemeltetése. Részvétel az Informatikai intézet beiskolázási programjában: új bemutató kidolgozása a Lego programozás és a 3D nyomtató programozás témaköreiben.

3 Mentorálási program Az első időszakban novembertől januárig a programozás alapjai tárgy mentorálási programjának menedzselése, a nyilvántartó rendszer megtervezése és üzemeltetése, óraelszámolások ellenőrzése. Minden héten hétfő, kedd, szerda, csütörtök óra közötti számítógépes laborokban levő foglalkozásokhoz biztosítottam a technikai hátteret, szükség esetén kért szoftverek telepítését, probléma elhárítását. Továbbá a kiadott és szükséges adminisztrálási feladatok ellátását végeztem el többek között a programhoz szükséges számítástechnikai eszközök beszerzésének adminisztrálása (pl. robotokhoz memória kártya), katalógusok, jelenléti ívek rendszerezése.

4 LEGO robot Beiskolázással kapcsolatosan, Lego EV3 típusú robotok felépítéséből és programozási elméletéből előadások tartása kis- és középiskolások részére. Az előadások során a hallgatók megismerhették egy robot alapvető érzékelési és mozgatási technológiáit, és azoknak programozási lehetőségeit.

5 3D nyomtatás A Lego előadások után a 3D nyomtatási technológiákkal ismerkedhettek meg a hallgatók, a 3D nyomtatás fizikai alapjai, felépítése, valamint a szoftveres kezelése.

6 2017. május 19. TechCsajok rendezvényen: Lego robot programozás
előadások 2016. december 1. és 2. az egyetemi nyíltnapon: Lego robot programozás és 3D nyomtatás 2017. április 17. Miskolci Kossuth Lajos Evangélikus Gimnázium és Pedagógiai Szakközépiskola: a tanszéken a közép iskola látogatása: Lego robot programozás és 3D nyomtatás 2017. április 19. Miskolci Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola: a tanszéken az általános iskola látogatása: Lego robot programozás és 3D nyomtatás 2017. április 24. Miskolci Avasi Gimnázium: a tanszéken iskola látogatása: Lego robot programozás és 3D nyomtatás 2017. április 27. Lányok napján: Lego robot programozás és 3D nyomtatás 2017. május 19. TechCsajok rendezvényen: Lego robot programozás 2017. május 26. az ökumenikus nyíltnapon: Lego robot programozás és 3D nyomtatás

7 TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Tanévzáró Konferencia
Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "GEIK, Általános Informatikai Intézeti Tanszék"

Hasonló előadás


Google Hirdetések