Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Csak az valósul meg amit megterveztél és megfogalmaztál

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Csak az valósul meg amit megterveztél és megfogalmaztál"— Előadás másolata:

1

2 Csak az valósul meg amit megterveztél és megfogalmaztál
Milyen üzletet szeretnél? (hány taggal, milyen földrajzi területen stb.) Milyen munkatársakat? (mennyi újat havonta, mennyi aktívat, mennyi önállót stb.) Milyen vásárlókat? ( milyen gondolkodással, milyen gazdasági rétekből stb.) Mekkora jövedelmet?

3 Mit kell tennem, hogy az üzleti célom megvalósuljon a Biyovisben?
Készíts cselekvési tervet a céljaid alapján és határozd meg mit kell tenned napi, heti és havi szinten, hogy megvalósíthasd céljaidat. Nézd át és vizsgáld meg milyen eszközökre van szükséged, hogy a lehető legkisebb idő ráfordítással a leghatékonyabb és legjövedelmeződ munkát tudd elvégezni a Bioyvisben. Tervezd meg az idődet, hogy legyen időd elvégezni a feladatokat. Szponzorod segítségével ismerd meg az eszközöket és módszereket ( és tartalmak és alkalmazások) Kezd el megfelelő képpen építeni az értékesítői és fogyasztói csoportodat.

4 Hogyan érem el a célom?

5 Üzlet alapja Megismertetni minél több emberrel és üzlettel a Biyovis által kínált üzleti lehetőségeket Minél többen vannak a csapatodban akik minden nap foglalkoznak a Biyovis üzleti lehetőség megismertetéssel, annál könnyebben haladsz a kitűzött jövedelmed eléréséhez. Minél többen ajánlják az üzleti lehetőséget annál többen értékesítenek terméket és fogyasztanak terméket. Használd ki a BIP lehetőséget.

6 Magas minőségű termékek mellé magas minőségű szolgáltatást kell párosítani
Folyamatosan képezd magad, hogy profivá válj Termékek előnyének ismeretében Értékesítésében Értékesítési hálózat kiépítésében

7 Ismertesd az eredményeket – csapaton belüli lelkesedés a felépítésen és az eredményeken múlik.
termék referenciák ( ide még küldöm a referenciákat- anya fordítja a szlovént) beérkezet új referenciák a Vevis, Gránát és Flavonoid KING termékekről. Vevis Flavonoid King Gránátalma üzleti referenciák mi történt az elmúlt 1 hónapban Együtt dolgoztunk a Gégény csoporttal ( Sárváron és Pécset) Együtt dolgoztunk a Patonai csoporttal - Siófokon Együtt dolgoztunk a Szlovén csoporttal Együtt dolgoztunk az Ukrán csoporttal- Együtt dolgoztunk Galgoczi Ilonával - Debrecenben Tibai Eszter által szervezett pozitív napon voltunk-

8 Beérkezett referenciák

9

10

11 Együtt dolgoztunk a Gégény csoporttal ( Sárváron és Pécset)

12 Együtt dolgoztunk a Szlovén csoporttal

13 Együtt dolgoztunk az Ukrán csoporttal

14 Felépítés Te sztorid A cég sztorija
Honnan jössz ? Mit csináltál előtte? Mit láttam benne? A cég sztorija Mi a cég és tulajdonosok küldetése és célja? 100 000 olyan ÜP partner a Biyovis csaptában aki mindennap beszél a Biyovis Üzleti lehetőségéről és kényelmes élethez elegendő jövedelme származik belőle. Minden olyan magyar településen ahol minimum 10 000 fő lakós van legyen aktív ÜP. Miben egyediek a termékei? A szponzorod sztorija- csapat ahová tartozni fogsz! Szponzorod rövid sztorija ? Hol tart most? Mi a csapat célja? Te miért csatlakoztál és miért csinálod? Hová jutottál el? Hova akarsz eljutni vele?

15 Csapatodról és annak tagjairól
Mindenkinek meg van az erőssége és a gyengesége- úgy oszd be a feladatokat és úgy koordinálj, hogy mindenki szerepet kapjon az erőségével, az egyének gyengeségét pedig mások erősségével kompenzáld. A másság egyben előnyt is jelent. Közös célok fontossága melynek alapja az egyéni és a vezetői célok. Csapat ereje és eredményessége attól függ, hogy a vezetője menyire tartja össze a csapatát. napi kapcsolat tartás – hét indító a csapatommal képzés- felépítés, üzlet, módszer értékesítés, csapat felépítése. konzultációk- a lehető legtöbbet kihozni a személyből és a csapatból. cél kitűzések- programokba részvétel verseny szellem kialakítása – mi legyünk a legjobb csoport a Biyovisben Alakíts ki egy közös képet információt a csapatdról annak tagjairól. Eredményekről, referenciákról, tagokról, miért vagy rájuk büszke Tanítsd meg a csapatodat, hogy hogyan mutassa be és építse fel azon csapatot amiben dolgozik.

16 Minden egyes Biyovis ÜP a tudatos gondolkodásával és cselekvésével nagyban hozzájárul a saját anyagi és egészségügyi állapotának javulásához. Ezen felül nagyban hozzájárul egy új világ kialakításához. A kérdés, hogy csak nézed mind ezt tétlenül vagy teszel is érte? Cselekvőket számba veszi ez a világ , emlékük és munkájuk maradandó marad még a tétlen nézőket elsodorja az élet folyama és feledésbe merül a személyük és életük munkája. A mi célunk, hogy mást és maradandót teremtsünk ennek a világnak a Biyovisel a mi célunk hogy minél többen részesei legyenek ennek a sikernek. Biyovis tulajdonosainak egyik fő céljai közé tartozik hogy olyan ÜP taggal büszkélkedjen aki napi szinten készen áll segíteni és segít a környezetükben élők számára tudatosabb és gazdagabb életet élni.

17 Következő heti előadó:
Jendt Edit - Beszélj, - hallgass, - beszélj :00


Letölteni ppt "Csak az valósul meg amit megterveztél és megfogalmaztál"

Hasonló előadás


Google Hirdetések