Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: ""— Előadás másolata:

14 Gyógyító beszélgetés – Gondolatok a hatékony konfliktuskezelésről
Előadók: dr. Fellegi Borbála és dr. Vajna Virág, Foresee Kutatócsoport Magyar Kórházszövetség XXiX. Kongresszus, Siófok, április Linking text: after overview, challenges, hot issues, supportive factors Clear summary Exciting examples, country samples Referring to the AGIS and to the practice time to time Beginning: it’s a project, not a research Detailed introduction at the front page about my role as well Democratic model

15 MINDEN KONFLIKTUSHELYZETBEN…
Tudnom kell, hogy nekem ezzel dolgom van Tudatosan tudom alakítani, hogy milyen szempontok szerint nézek rá Egy lépés mindig van előre (saját erőforrás, lehetőség, mozgástér)

16 4 SZEMPONT a HATÉKONY KONFLIKTUSKEZELÉSHEZ
1. A megoldásokhoz a KÖZÖS PONTOK és a KAPCSOLÓDÁS vezet 2. Fókuszban: a PROBLÉMÁK és AKADÁLYOK helyett a LEHETŐSÉGEK, ERŐFORRÁSOK és ELKÖTELEZŐDÉSEK 3. A EGYET-NEM-ÉRTÉS kerülése helyett az EGYET-NEM-ÉRTÉS TANULÁSként való alkalmazása. 4. Az “OBJEKTÍV ELVEK” mellett a SZEMÉLYES MEGGYŐZŐDÉSEK szerepének felismerése a gyakorlat alakításában. Dr. Fellegi Borbála és Dr. Vajna Virág – Kórházszövetség konferencia, április 26.

17 4 KÉRDÉS MIÉRT FONTOS SZÁMODRA AZ, HOGY AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN DOLGOZOL?
MILYEN ÚTKERESZTEZŐDÉSEK ELŐTT ÁLLSZ MOST? MI AZ, AMIT KAPTÁL A CSOPORTODBAN ÜLŐKTŐL A BESZÉLGETÉS SORÁN? Dr. Fellegi Borbála és Dr. Vajna Virág – Kórházszövetség konferencia, április 26.


Letölteni ppt ""

Hasonló előadás


Google Hirdetések