Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Színező Munkacsoport az Aktív Európai Fiatalokért Egyesület szervezésében valósul meg.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Színező Munkacsoport az Aktív Európai Fiatalokért Egyesület szervezésében valósul meg."— Előadás másolata:

1

2 A Színező Munkacsoport az Aktív Európai Fiatalokért Egyesület szervezésében valósul meg.

3 Probléma felvetés - Motiváció
Pályakezdők motiváltsága. Óvodai intézmények humánerőforrást illető elvárásai, igényei. A következő generáció fogadása és hatékony integrálása. Mentorálási feladatok. Pályakezdők, fiatal szakemberek elvárásai, igényei.

4 Célunk - feladataink Pályakezdők és az őket segítők támogatása.
Az érdeklődők számára egy közösség létrehozása. Közös problémafelvetés. Eredményes megoldások keresése. Valósuljon meg a tapasztalatcsere. Iránymutatás a pályakezdőknek oly módon, hogy számukra továbbra is cél maradjon a szakmához való becsatlakozás.

5 megvalósítás Egy év leforgása alatt 6 találkozó lebonyolítása.
Felmerült kérdések, igények alapján szakmai előadók meghívása, kerekasztal beszélgetések. Iskolai kitelepülések (szakgimnáziumi és felsőoktatási intézmény), motivált diákok, hallgatók felkutatása. Online felület létrehozása a kommunikáció elősegítése.

6 megvalósítás A munkacsoport első éve egy pilot program, mely tanulságai alapján szeretnénk felmérni az óvodapedagógusok igényeit, és a későbbiek során a támogató kezdeményezéseinket ennek megfelelően szervezni.

7 Eredményeink Sikeresen felvettük a kapcsolatot
A berettyóújfalui Bessenyei György Szakgimnáziummal, A Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Karával.

8 Eredményeink Munkacsoportunk megalakulásáról tájékoztattuk a DMJV Polgármesteri Hivatala Intézményfelügyeleti Osztály vezetőjét, Dr. Marosi-Rácz Julianna osztályvezető asszonyt, aki egyetértéséről biztosította programunkat.

9 Eredményeink számokban
1 3 45 Közel 200 Megvalósult bemutatkozás a debreceni Szabadság-telepi Óvodában Pályázat beadása Nevelési-oktatási intézmény tájékoztatása Szakmai cikk meg-jelentetése az Óvodai Nevelés című folyóiratban Követő a közösségi oldalunkon Találkozó meg-rendezése


Letölteni ppt "A Színező Munkacsoport az Aktív Európai Fiatalokért Egyesület szervezésében valósul meg."

Hasonló előadás


Google Hirdetések