Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
1
Mátyás Étterem Étlapunk
2
Fűszereink.: Vöröshagyma Fokhagyma Olaszdió Sáfrány Fahéj Bors Gyömbér Ánizs Kapor Szegfűszeg
3
Húsok: Halaink: Sültjeink: marha, kecske, juh, borjú
Roston sültjeink: szarvas, őz, nyúl, kacsa Nyárson készült ételeink: liba, házi- és vadsertés, fácán Specialitásunk: roston készült pávahús, kovászos magyar kenyér Halaink: Roston sült csuka Nyárson készült menyhal Sült angolna Párolt pisztráng A mártás jár a húsokhoz.
4
Királyné Konyhája : Gazdag fűszerezés Cukrászsütemények Fagylalt
5
Specialitásaink (Ritkaságaink):
Gyümölcsök: Füge Datolya
6
Szokásaink: Rangok szerint ülnek vendégeink az asztalokhoz.
Mindenki egy tálból étkezik, kiveszi a neki tetsző falatot. Kézzel esznek vendégeink, olykor a ruhájukat vagy a kutyát használják szalvétának. Mindenki tányérja mellett természetes a kenyér jelenléte . Zenészek, lantosok énekelnek a vitézek hős tetteiről.
7
Jó étvágyat!
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.