Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jön a tavasz vagy már itt is van?!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jön a tavasz vagy már itt is van?!"— Előadás másolata:

1

2 Jön a tavasz vagy már itt is van?!
Mi még sem a tavaszi feltöltődésről fogunk beszélni, hanem a tavaszi és már a nyári lehetőségekről! Milyen sikerprogramok vannak? Tudtad-e, hogy nagyon könnyű a feltételeket teljesíteni? Egyáltalán ismered a sikerprogram feltételeit? Megtudhatod, hogy májusban és júniusban milyen kiemelt termékek lesznek és miért pont azok a termékek!

3 Áprilist írva már készülünk a nyári szezonra, ami igen is jóleső a hosszú tél után.
Olyan termékeket válogattunk össze, amelyek jótékony hatással lehetnek a nyári évszakban előforduló esetleges panaszokra, gondolva már itt a megelőzésre.

4 Gyümölcs szezon - Hiányállapot Gondoljunk rá! - Tegyünk ellene!
Élelmiszereink tápértéke a globalizált mezőgazdasági termelésnek köszönhetően folyamatosan csökken.

5 MultiDrops A MultiDrops olaj mixtúra összetétele, hatóanyagai és a komponensek egyedi hatása Csipkebogyó hús (Cynosbati fructus sine seminibus olajos macerátum) Hatóanyagai közül kiemelkedik a magas természetes C-vitamin tartalma, amely mintegy tízszerese a citroménak. Ezen kívül pektint, gyümölcscukrot, vasat, alma- és citromsavat is tartalmaz, amelyek a szervezet ellenálló képességét növelik.

6 Fekete áfonya (Vaccinium myrtillus) macerátum
Hatóanyagként arbutint, flavonoidokat, antociánglikozidát, A, B és C vitamint tartalmaz. Hatóanyagai elsősorban a hajszálerek átjárhatóságát biztosítják, ezzel javul elsősorban az agy és szem hajszálereinek teljesítőképessége, javul az agy- és a szem működés hatásfoka.

7 Fekete ribizli ( Ribes nigrum) macerátum
Hatóanyagként rutént, cseranyagot C és B vitamint tartalmaz, melyek többek között a légzőszerveket tisztítja, ezáltal a szervezet jobb oxigén ellátását biztosítja.

8 Karotta gyökér (Daucus carota) macerátum
Fő hatóanyaga az A vitamin provitaminja a béta karotin, további hatóanyagai az E és F vitamin. A Karotta olaj jó hatással van a bőr és nyálkahártyákra, különösen a szem kötőhártyája állapotának erősítésére, gyulladások megelőzésére, a haj és a körmök állapotának javítására. Vitaminjai és ásványi anyagai erősítik immunrendszerünket, - szervezetünk ellenálló képességét a hűléses fertőzésekkel szemben. Rendszeres fogyasztása elősegíti a kiemelkedő sportteljesítmények elérését, és növeli a férfiak életerejét.

9 Zeller levél (Apium graveolens) macerátum
Nagy értéke a zellernek a benne található sok szerves nátrium miatt van, de található még benne foszfor, kalcium, magnézium, kálium, vas és néhány nyomelem. A levele illóolajat tartalmaz, valamint flavonoidokat és furokumarinokat. Emellett jótékony hatással van a veseműködésére, étvágytalanságra, emésztési zavarokra. Támogatja az immunrendszert növényi hatóanyagai révén. Sportolók esetében magas ásványi anyag tartalmának van kiemelkedő jelentősége, kiválóan pótolja az izzadsággal vesztett ásványi sókat.

10 Cikória (Cichorii herba et radix)
Hatóanyagai aromás savak, mint cikória-, kávé-, klorogénsav, valamint szeszkviterpén-lakton Széleskörű hatásai közül legfontosabb, hogy szabályozza a szervezet vízháztartását.

11 GanoVis kapszula Reishi gomba
A reishi gomba Ganodermic-savakat és Ling Zhi-8 típusú fehérjét tartalmaz, melyeknek köszönhetően antiallergén és gyulladásgátló hatással rendelkezik. Olyan összetevőket is tartalmaz, amelyek a szabadgyökök jelenlétét csökkentik, és elősegíti a sejtek regenerálódását, növelik a bőr vastagságát. Ezáltal hatékony lehet olyan bőrproblémák kezelésében, mint a karcolások, sebek, rovarcsípések, leégés és bőrkiütések.

12 Humiferr kapszula A HUMINSAVAK a külföldi szakirodalom és kutatási eredmények alapján, önmagukban is jótékony hatásúak, ezek közül néhány, a teljesség igénye nélkül: A huminsavak és fulvolsavak szervezetre gyakorolt jótékony hatásai: immunerősítő, immunstimuláló hatás antiallergiás hatás antibakteriális, antivirális hatás („természetes antibiotikum”) májregeneráló hatás

13 A huminsavak és fulvolsavak szervezetre gyakorolt jótékony hatásai:
gyulladáscsökkentő hatás vörösvértest képzés fokozása sugárterhelés elleni védekezés, vérképzőrendszer regenerálás (sugárterápia mellett kiegészítő terápiaként javasolt) a bőr természetes védelmének erősítése az UV sugárzással szemben reumatikus fájdalmak, ízületi gyulladásos betegségek esetén gyors javulást eredményez napi rendszeres fogyasztásuk általános energetizáló, betegség megelőző hatású a szervezetben felhalmozódott NEHÉZFÉMEK (pl. higany, kadmium, kobalt, ólom) kivezetése kelátképző tulajdonságuk révén Forrás: Dr. Richard J. Laub MS, PhD, CChem, FRSC az Ohio State University, majd a San Diego State University professzora, kutató,

14 Herba Gold Lábmaszk HG Lábmaszk (Az escin a vadgesztenye hatóanyaga, gyulladáscsökkentő, érfalvédő és ödéma ellenes. Árnika külsőleg fertőtlenítő, sebgyógyító, kelések, vérömlenyek, csonttörések okozta ödémák, zúzódások, rándulások kezelésére jó, enyhíti a rovarcsípések okozta viszketést, fertőtlenítő hatású. Reumatikus panaszokra is kiváló gyógyír.

15 Herba Gold Lábmaszk Körömvirág kivonat sebgyógyulást elősegítő, gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató és immunerősítő nehezen gyógyuló, vágott, forrázott sebek, hegesedések, ekcéma, bőrviszketés, pattanások, véraláfutás, enyhébb napégés kezelésére. Gyömbérolaj izom- és ízületi fájdalmak enyhítésére, a bőr alatti szövetek vérellátásának fokozására.

16 Napraforgó olaj A-, D- és E-vitaminokban, valamint ásványi anyagokban és telítetlen zsírsavakban gazdag. Mélyen hidratálja, táplálja, kondicionálja és puhítja a bőrt. Különösen ajánlott a száraz, idősödő, sérült bőr kezelésére. Búzacsíra- (Az A-, D- és E-vitaminok mellett bőven tartalmaz B1-, B2-, B3-, B6- és F-vitaminokat is. A lenolaj (Külsőleg ekcémára, bőrproblémákra, a bőr kiszáradására, herpeszre is alkalmazható, természetes gyulladáscsökkentő).

17 Flownorm kapszula Az egyik összetevő a gránátalma, ellag-savat tartalmaz, mely bizonyítottan az egyik legerősebb antioxidáns. Az ellag-sav és a szőlőmag-kivonatból származó resveratrol hatékonyan végzi el ereink kitisztítását, meggátolja trombózisok kialakulását és erősíti szívműködésünket.

18 Május-Június kiemelt időszak!

19 2017 Sikerprogramok

20 Te is lehetsz a vendégünk!
A tervezhető siker! Lehet egy olyan találkozás is az üzletünkben, amely nem a munkáról szól, hanem rólad, a családodról, a pihenésről, a mókáról és derűről. Keresünk egy olyan helyet az ég alatt, ahol madár csicsergés, friss levegő vesz körbe bennünket, ahol elfeledjük a mindennapi rohanást, ahol egy napra megáll az idő! Te is lehetsz a vendégünk! Mit kell tenned?

21 A Biyovis Piknik program: Kezdete 2017.02.01. - Zárása 2017.05.30.
A program feltétele: Kitűzött időszak alatt csatlakoztass minimum 2 új Ületi Partnert (ÜP), és 5 új Regisztrált Fogyasztót (RF) vagy 5 db Diszkont Vásárlót (DV) a program végéig. Program ideje alatt a jelentkezőknek el kell érniük az aktív státuszt a havi 100 pont személyes forgalmat. Program ideje alatt, meg kell ismételni a program előtti időszak forgalmát az adott regisztrációs számon. Ami azt jelenti, hogy től egészen ig, Amennyi összevont forgalmad volt. (hónapok forgalmát összeadva), minimum ugyan akkora forgalmat kell lebonyolítanod – között, de nem kevesebbet, mint 3500 pont. Ez azt jelenti, hogy azon munkatársak, akik most indulnak a Biyovis vállalkozásokkal vagy azok, akik nem voltak aktívak a vizsgált időszak előtt az összevont forgalmuk nem érte el a 3500 pontot, azoknak is legyen esélye ott lenni a cég költségére, amennyiben elérik a 3500 pont összevont forgalmat a program ideje alatt . Rendezvényen meghívottakon kívül mások is részt vehetnek jegy vásárlása esetén. A jegy ára: Ft.

22 Év értékelő Gála vacsora
Az év végén értékeljük a 2017-es év eredményeit, egy kellemes vacsorával egybekötve. Év végi Biyovis Gála vacsora egy kiváló lehetőség arra, hogy ott légy mind azokkal, akik számítanak a Biyovisben, azokkal, akik egész évben segítették a munkádat és hozzájárultak a sikeredet, azokkal, akik a legjobbak voltak a 2017es évben. A Biyovis év értékelő Gála vacsorán köszönjük meg és ismerjük el az egész éves munkádat, valamint ismertetjük a Biyovis Magyarország következő évre kitűzött terveit. A rendezvényen meghívásos alapon lehet részt venni, ami a 2017-es év teljesítményei alapján történik. Ezen a rendezvényen jelen vannak a Biyovisben dolgozó belső és külső szakértők, fejlesztők-gyártók, a háttérmunkát biztosító Biyovis Hungary Kft. dolgozói az értékesítési csoportok vezetői és a meghívott ÜP partnerek.

23 Feltétel a rendezvényen való részvételre a cég vendégeként:
Program ideje alatt a személyes forgalom, min. 100 pont/hó , 12 hónapon keresztül A 2015 november és 2016 decemberi időszakában hozott pontforgalom megismétlése november és 2017.december 01- ig, de nem kevesebb, mint pont. Ez azt jelenti, hogy legalább ugyan akkora forgalmat kell hoznod összevonva, mint az előző év ugyan azon időszakában. Azon Üzleti Partnereink, akik év során regisztráltak és indították el a Biyovis vállalkozásukat, mint új Üzleti Partnerek, vagy nem voltak aktívak az előző évben és most aktivá váltak nekik is legyen esélyük, ott lenni a rendezvényen a cég vendégeként. Amennyiben az éves összevont forgalmuk legalább 20 000 pont. A vizsgált időszakon belül minimum 5 új Ületi Partnert (ÜP), 20 új Regisztrált Fogyasztót (RF) vagy Diszkont Vásárlót (DV) kell csatlakoztatni a program végére.

24 Az Év értékelő Gála vacsorán díjazott kategóriák a vizsgált időszakon belül:
Legtöbb BIP felmérést végezte Azok közül választjuk ki a legjobbat, akik éves szinten legalább 500 felmérést teljesítetek. Legtöbb személyes forgalmat lebonyolító Azok közül választjuk ki, akik legalább pont összevont személyes forgalmat hoztak a vizsgált adott időszakban. Legtöbb Regisztrált Fogyasztót (RF) csatlakoztatott Azok közül választjuk ki, akik legalább 20 RF szerződést kötnek a vizsgált időszakban. Legtöbb Diszkont Vásárlót (DV) csatlakoztatott Azok közül választjuk ki, akik legalább 20 DV csatlakoztattak a vizsgált időszakban. Legtöbb Üzleti Partnert (ÜP) csatlakoztatott Azok közül választjuk ki a legjobbat, akik legalább 10 ÜP csatlakoztatnak a vizsgált időszakban. Legtöbb Biobolt vagy Szolgáltatót szerződtettek. Azok közül választjuk ki, akik legalább 7 db ilyen jellegű szerződést kötnek a vizsgált időszakban.

25 Legnagyobb forgalmat lebonyolító Biobolt vagy Szolgáltató
Azon Bioboltok és Szolgáltatók közül választjuk ki, aki legalább 5000 pont értékben (1 000 000.-Ft.) vásároltak terméket a vizsgált időszakban. Egy éven belül legtöbb kedvezmény szintet meglépő ÜP Azok közül választjuk meg akik a vizsgált időszakban legalább 2 kedvezmény szintet megléptek. Legtöbbet szereplő ÜP – Web konferenciákon és Szaküzleti napokon. Azok közül választjuk ki, akiknek legalább 4 szereplésük volt a vizsgált időszakban. Legtöbb rendezvényen és kiállításon részt vevő ÜP Azok közül választjuk ki, akik legalább 3 rendezvényen részt vettek a vizsgált időszakban. Legaktívabb szakértő Azon természetgyógyászokat, orvosokat, belső és külső szakértőket díjazzuk, akik a legtöbb szakmai cikkel, riporttal stb. járultak hozzá 2017-es évben a Biyovis ÜP és a Biyovis cég fejlődéséhez. Legaktívabb gyártó-fejlesztő Azon gyártók és fejlesztők, akik a legtöbb támogatást nyújtották a termékeik különlegeségének megismertetésében-tájékoztatásában és a legtöbb újdonságot adta a Biyovis termék palettáján a vizsgált időszakban. Legaktívabb Szponzor Akinek a hálózata legdinamikusabb fejlődött, legtöbb eredményt értek el az ÜP tagjai, legtöbb díjazottja lett az Év értékelő rendezvényen. Legtöbb referenciát beküldő ÜP vagy DV Olyanok közül választjuk ki, akik egy adott évben legalább 10 db írásos referenciát és ebből minimum 3 db videó referenciát küldenek be.

26 Minden kiemelt díjazott…
Elismerő plakettet kap Cég vendége az Év értékelő rendezvényen Minden díjazott a Szaküzleti napjain és a cég rendezvényein díjmentesen vehet részt! Wellness hétvége 3 nap 2 éjszaka A díjak csak egy regisztrációs számra vonatkoznak, a nyeremény pénzre nem váltható és nem átruházható. Úgy tervezd a munkád, egész év folyamán, hogy benne lehess, minél több csoport alap elvárásában, hogy minél nagyobb eséllyel téged válasszunk meg a legjobbnak valamely kategóriában. Mi bízunk a sikereidben, mi bízunk abban, hogy ott leszel meghívottként és díjazottként a legjobbak között. A rendezvényen a meghívottakon kívül mások is részt vehetnek jegy vásárlása esetében. A jegy ára: Ft.

27 Következő heti előadó:
Bérczi?


Letölteni ppt "Jön a tavasz vagy már itt is van?!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések