Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
KiadtaLóránd Hajdu Megváltozta több, mint 8 éve
1
A nyomonkövetési dokumentáció javasolt adattartalma: I
A nyomonkövetési dokumentáció javasolt adattartalma: I. Alapanyag (zöldség)beérkezési dokumentáció alapanyag neve mennyisége beérkezés ideje kísérő szállítási dokumentum száma mikor kezdték felhasználni mikor fejezték be a felhasználását
2
II. Egyéb összetevők (fűszerek, adalékanyagok, aromák)beérkezési dokumentációja
termék neve mennyisége minőség-megőrzési ideje beérkezés ideje kísérő szállítási dokumentum száma mikor kezdték felhasznál-ni mikor fejezték be a felhasználá-sát
3
III. Gyártásra vonatkozó nyomonkövetési dokumentáció (a még nem fogyasztói kiszerelésű termékekre)
előállítás ideje előállított termék neve mennyisége minőségmegőrzési ideje tárolóedényzet jelölése
4
IV. A felöntőlé nyomonkövetési dokumentuma
felöntőlé elkészítésének dátuma felhasznált fűszerek, adalékanyagok neve felhasznált fűszerek, adalékanyagok mennyisége felöntőlé felhasználhatósági ideje
5
V. Csomagolásra vonatkozó nyomonkövetési dokumentáció
termék neve kiszerelési egység kiszerelt egység mennyisége a termék minőségmegőrzési ideje milyen jelölésű tároló edényzetből került kiszerelésre
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.