A főnök reményvesztetten tekint az órájára és már meg van győződve arról, hogy a beosztottja nem ér be időre ahhoz, hogy a mai megbeszélés anyagát befejezze.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A belsőégésű motor részei és működési elve…
Advertisements

Kis Angyalkák.
A Női Szavak Értelmező Szótára
1 Bevásárlás, az árak összehasonlítása. 2 Mária, 20 éves egyetemista, félállásban dolgozik Mi a közös ezekben az emberekben? Teréz, 30 éves, dolgozó édesanya.
MEGHÍVÁS TÁRGYALÁS. MEGHÍVÁS 1. lépés Az üzenet: Szia! A segítségedet szeretném kérni! Beszélhetünk valamikor? Köszönettel: Sanyi Igen! Ez a számom: +36.
Tisztelet - dicsőség Jon Palmer.
( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás, átképzés)
Frappáns novella a szeretetr Ő l... ( munkatársi csapat épités)
A fények és színek hatása... A fények és színek hatása... ( munkatársi csapat épités)
ADVENT ANGYALAI.
Újévi vidámságok Néhány válogatott humoros mondás – hogy jókedvben fogadd az Új Esztendőt! Gyűjtötte és szerkesztette: Hermess.
Nyolc gondolat az ANYASÁGRÓL
Gyerekjátékok Children's toys Az Auriga Módszer Nem ilyenekre gondoltam... Gyerekjátékok.
Egyház Az egyház mi vagyunk?! Országos Intézményvezetői Konferencia Révfülöp, november Előadó: Wagner Szilárd rendszeres teológus, iskolalelkész.
A NYUGAT
Rokonok. Sok - sok évvel ezelőtt, amikor 23 éves voltam, hozzámentem egy özvegyhez, aki olyan gyönyörű volt, hogy az csak na. Ennek az özvegynek volt.
5.2. Próbavizsga Próbáld ki tudásod!
B.Sc. / M.Sc. Villamosmérnöki szak
A főnök reményvesztetten tekint az órájára és már meg van győződve arról, hogy a beosztottja nem ér be időre ahhoz, hogy a mai megbeszélés anyagát befejezze.
Anya – gyermek kapcsolata
Drága Édesanyámnak, kit a világon
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
A legerősebb kívánság      .
Magasabbrendű idegtevékenység
Kis Angyalkák.
Gyermekgondozási szabadságok Korintus Mihályné Leave Policies and Research Network SZMI.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
„Egészségedre” témahét. „Egészségedre” témahét „Egészségedre” témahét.
Az igazat mondó Csokoládé ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás, átképzés)
Felhívja otthon Hall ó ! – válaszol suttogva egy gyermekhang. - Apád otthon van? - Igen... – jön a suttogó válasz. - Beszélhetnék vele ? - Nem.
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
A kovetkezo percben a varazslo vilagaba fogsz belepni... ( munkatársi csapat épités)
A tanulói jelentés.
Most egy kis teszt következik
Az elmúlt év folyamán is komoly küzdelem folyt
A Falkirki Kerék A XXI. évszázadba lépő Skócia ötletes alkotása a falkirki vízikerék, monumentális emelőszerkezetével csónakon juthatnak el egy csatornára.
CHINESE Kínai PROVERB Közmondás ( munkatársi csapat épités)
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
Szellemes mondások Zene: Enya - Celts Kattintással tovább!
Tudtad ezt? ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
SABIAS QUE… Érdekességek… Bohóságok… Hahaha… ha… fransis ( munkatársi csapat épités)
Egy ország, aki rájött, hogy egyszer az olajuk elfogy! A kilencvenes évek elején Dubai stratégiai döntést hozott, hogy az egyik legnagyobb, nemzetközi.
Az elátkozott krumpli-s mese
Szent Anna.
Máté András H 14:00-15:30, i/221.
RENDŐRVICCEK.
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
A munkanélküli…. fransis ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyógyintézetben tartott intézeti bemutató után az egyik látogató megkérdezi az intézetvezető professzort,
Mistři transportu ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
Szoptatás a baba szemszögéből
( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás, átképzés)
Vincent van Gogh ( ).
Lecke a vad- ludaktól Ismertelen szerző Kattintással válthatsz! ♫ Turn on your speakers! ♫ A hangszórót légyszi !... ♫ Turn on your speakers! ♫ A hangszórót.
Ritmus az életünkben Vetélkedő.
Anya, Anyuka emlékére….
Gazdasági kilátások Török Zoltán Vezető elemző 2014 február Raiffeisen Bank.
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS
A 5. parancsolat „Tiszteld apádat és anyádat…”
Egyszer volt, hol nem volt, egy gyermek megszületni készült.
Mi a címe ennek a kurzusnak?
A főnök reményvesztetten tekint az órájára és már meg van győződve arról, hogy a beosztottja nem ér be időre ahhoz, hogy a mai megbeszélés anyagát befejezze.
Az Ősz hangja.
Neveld a gyermeked! Efézus 6:1-4.
Az eltűnt operátor nyomában
Előadás másolata:

A főnök reményvesztetten tekint az órájára és már meg van győződve arról, hogy a beosztottja nem ér be időre ahhoz, hogy a mai megbeszélés anyagát befejezze. Felhívja otthon ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás, átképzés) (Herbalife egészség és Sport) Control+Click Here

- Hall ó ! – válaszol suttogva egy gyermekhang. - Halló. Apád otthon van? - Igen... – jön a suttogó válasz. - Beszélhetek vele ? - Nem – mondta a gyermek halkan. ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás, átképzés) (Herbalife egészség és Sport) Control+Click Here

A főnök egy másik felnőttel próbál kapcsolatot teremteni: - Hát anyád? Ő otthon van? - igen... - Ő tud beszélni velem? - Nem. Ő foglalt. ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás, átképzés) (Herbalife egészség és Sport) Control+Click Here

- Más nincs a környéken? - De igen... – suttog a kicsi. - Ki? - Egy rendőr. Kissé meglepődve, a főnök folytatja: - És mit keres ott a rendőr? ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás, átképzés) (Herbalife egészség és Sport) Control+Click Here

- Apával, anyával és egy tűzoltóval beszélget..- válaszolt suttogva. A vonal másik végéről valami rettenetes hangzavart hall a főnök, mire ijedten megkérdezi: - Mik azok a zajok ? ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás, átképzés) (Herbalife egészség és Sport) Control+Click Here

-E-Egy helikopter. - Egy helikopter?! -I-Igen. A keresőcsapathoz tartozik. - De, hát mi történik ott ? A hang kuncogva: ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás, átképzés) (Herbalife egészség és Sport) Control+Click Here

"- Engem keresnek...!". ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás, átképzés) (Herbalife egészség és Sport) Control+Click Here