Dr.House 2004-2012. Szerepl ő k Dr. Gregory HouseHugh Laurie Dr. Lisa CuddyLisa Edelstein Dr. James WilsonRobert Sean Leonard Dr. Eric ForemanOmar Epps.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ha Ön valamit hosszú ideig csinál, akkor - lassú. Ha valamit a Főnöke csinál hosszú ideig, akkor ő - alapos. PéPéeS
Advertisements

Steven Saylor texasi születés ű, amerikai író történész diploma, ókortudományi érdekl ő dés mindig regényírónak készült, nem akart kutató vagy akadémikus.
Tini-sztár hírlevél l. Évfolyam l. szám. Kedves Látogatók Mivel eddig még nem sokan íratkoztak fel a hírlevélre, ezért úgy gondoltam, készítek egy bemutatót.
Antibiotikumok használata Itt láthatja az F/1 és az F/2 jelű feladatlapokhoz tartozó grafikonokat, amelyeket akár ki is vetíthet a diákok számára.
A Doctor Who először a BBC-n jelent meg 1963-ban. A BBC Dráma részlegének sorozatokat gyártó osztálya készítette a programot 26 éven keresztül ben.
ABO Institute Az egészségmegőrzés evolúciója. Az ABO Institute forradalmi újítása •Tudáskrízis: –Az orvostudomány összes tudása gyorsabban nő, mint amit.
ONKOLÓGIAI ÉBERSÉG Prof. Dr. Kásler Miklós Országos Onkológiai Intézet
Csongor és Tünde Készítette: Piele Klaudia Réka 10/b.
2012 Comedy Central. Comedy Central – Alap információk Lead Az első hazai humorcsatorna Csatorna infók A 2008-ban induló Comedy Central a külföldön is.
TDK-DOLGOZAT TDK-DOLGOZAT Keresőoptimalizálással kapcsolatos kérdőívek kiértékelése Szerző: SZÉKEJ É. Krisztián Témavezető: Dr. PATAKI Éva.
SE ÁOK Családorvosi Tanszék
A hullám musical Előzmények Todd Strasser amerikai ifjúsági regénye A tanár jegyzetei Szövegkönyv és dalszövegek Zeneszerzés, hangszerelés Stúdiómunka,díszletfestés.
GENETIKAI TOVÁBBKÉPZÉS GYAKORLÓ ORVOSOKNAK: GYÓGYÍTÓ HÉTKÖZNAPOK A GENETIKA EXPONENCIÁLIS FEJLŐDÉSE ALATT kötelező szintentartó OFTEX továbbképzés Pécs,
Mire jók a szűrővizsgálatok?
Megküzdés és hatékonyság Rohánszky Magda Konkolÿ Thege Barna Tűzmadár Alapítvány október 12.
Antibiotikum- rezisztencia
Hőtan BMEGEENATMH 4. Gázkörfolyamatok.
Készítette: Szűcs Edina
Sztárok leszünk!.  Will Schuester a ohioi Lima városában működő William McKinley Középiskola spanyoltanára, és a Glee Club új vezetőjeként szeretné sikerre.
Nagyvállalati projektmenedzsment GTM szeminárium sorozat Projektindítási, dokumentálási és portfoliószintű költségkövetési feladatok támogatása az EPM.
Ha Ön valamit hosszú ideig csinál, akkor - lassú. Ha valamit a Főnöke csinál hosszú ideig, akkor ő - alapos.
Nem-hetero fiatalok a gender mainstream többség árnyékában
Informatikai Vállalkozások Szövetsége E-egészség munkacsoport Lukács Lajos Egészségügyi Infrastruktúra Bevezető gondolatok „
Nem tervezetten kezdett dialízis és a túlélés
A renális Ca-P anyagcserezavar kezelésének aktualitásai-
Kócos kis szakértők voltunk... Dr. Budaházy EmilZell am See, május.
Az Ön munkája lélekölő, vagy beteljesedést nyújtó?
Emlődaganatok prognózisa a szűrési program tükrében
4. Szakmai műhelykonferencia
Kereskedelmi jog I. VII. Előadás Egyes társasági formák Az egyesülés.
Részletező csoportosítások Hári Veronika
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató
Tapasztalatok az orvosi szociológia oktatásával a Semmelweis Egyetemen
Filmklub. Cím: Szerelmes Shakespeare Eredeti cím: Shakespeare in Love M ű faj: dráma – romantikus - vígjáték Ország: angol-amerikai Gyártási év: 1998.
Irodalom filmen. 1. Bevezetés A mozi, a film jelentősége a 20. századi európai (amerikai) kultúrtörténetben.
The Social Work in Hospice and Palliative Care Network A Szociális Munka a Hospice és a Palliatív Gondozási Hálózatban (SWHPN)
„Vásárhelyi Tehetségpont” a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács Akkreditált Kiváló Tehetségpontja A Magyar Táncművészeti Főiskola Partnerintézménye
Korányi Sándor a nephrológus
A D-vitamin receptor (VDR) aktiváció fontossága 4-es típusú
Nincs átfogó magyar monográfia Idegen nyelvű irodalom Időrendi adatbázis Tematikus adatbázis Folyóiratok, szaklapok Gazdasági adatok értékelése Kétoldalú.
HURO/1101/010/ Járóbeteg- és sürgősségi ellátás fejlesztése határok nélkül -Egészségügy- és attitűd-fejlesztés Makó és Lugos térségében -. Nyitórendezvény.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
What is Happening to Modern Architecture? - szimpózium
A Latiméria.
Előadó: Prof. dr. Izbéki Ferenc
UNIÓS BETEGEK ELLÁTÁSA KÖZFINANSZÍROZOTT KAPACITÁSON
Gyermekhospice Tábitha Gyermekhospice ház
60 ismeretlen történelmi fénykép A fényképek példázzák, hogy a meghatározó, néha drámai pillanatok átjárják világunkat. Az alábbi 60 ritka kép ismert.
FIBONACCI SOROZAT.
Magyar Közgazdasági Társaság Vándorgyűlése, Pécs, 2011 szeptember 30.
Téli hó-és csúszásmentesítési munkák elrendelése munkaszüneti napokon és munkaidőn kívül Tisza Janus Kft. őrszolgálat Tiszaújvárosi Városgazda Kht Készenlétes.
 Lucille Philips  Melville Feynman  New York  125 Pont  Tudomány iránti érdeklődés  Matematika Bajnokság.
Fővárosi Önkormányzat Bajcsy-Zsilinszky Kórház-Rendelőintézet Szervezeti Ábrája Főigazgató Finanszírozási és Controlling Igazgató.
A SZAKMAI GRÉMIUMOK ÁTALAKULÁSA A SZAKMAI EGYEZTETÉSEK ÉS A JOGI KÖRNYEZET ALAKULÁSÁVAL Hajnal Ferenc Boros Mihály.
Fekete Afrika A 2. Világháború jelentős hatással volt Afrikára. A háború után a legtöbb afrikai országban napirendre került a függetlenség kihívása. A.
A közösség ereje az egészség fenntartásban.
Szigetbiogeográfia A tapasztalat szerint:
Genomikai Medicina és Ritka Betegségek Intézete
Nemzetek közötti kommunikáció
Csongor és Tünde: Paulay Ede rendezése
Visky - Woodruff: Caravaggio terminál
ERASMUS+ oktatói mobilitási pályázat
AZ IPARI FORRADALOM A 19.szászadban. GEORGE STEPHENSON.
Lehetséges okai,típusai,kezelése
Munkatársaink Pom potom….
DR. BENDE BARNA ORVOSIGAZGATÓ
Mintaillesztés Knuth-Morris-Pratt (KMP) algoritmus
A nemzetközi pilot terjesztése Magyarországon
A légzőszervi betegségben szenvedők ismeretei a gyógyszerhasználatról és a rehabilitációs programokról CSMÖ MELLKASI BETEGSÉGEK SZAKKÓRHÁZA, DESZK Farkas.
SPORTDiscus with Full Text Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár 2012
Előadás másolata:

Dr.House

Szerepl ő k Dr. Gregory HouseHugh Laurie Dr. Lisa CuddyLisa Edelstein Dr. James WilsonRobert Sean Leonard Dr. Eric ForemanOmar Epps Dr. Allison CameronJennifer Morrison Dr. Robert ChaseJesse Spencer Dr. Chris TaubPeter Jacobson Dr. Remy Hadley (13)Olivia Wilde

F ő szerepl ő Dr. Gregory House – Hugh Laurie A nefrológia és a fertőző betegségek specialistája, valamint a diagnosztikai részleg vezetője.

A Doktor House (House, M.D.) amerikai kórházsorozat, dráma. Dr. House gyakran kerül konfliktusba főnökével, a kórház igazgatójával, valamint a diagnosztacsoportjával, mivel a hipotézisei általában vitathatóak és meghökkentőek. Egyetlen barátja Dr. James Wilson, az onkológia vezetője. A történet

Évadok A sorozat 8 évadot élt meg. A sorozat DVD formátumban.