Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Tarts velünk és cserélj autót év végén! Vásárolj „Családi lapot” - vágd ki a kupont Pv „begyűjtése” - mutasd meg legalább 3 ismerősödnek! STARTOLJ!,
Advertisements

"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
LEO Tower 1 Üzleti modell LEO Tower 1 Tanulj sajátíts el egy sikeres gondolkodásmódot a LEO tréningjein keresztül Keress jutalékot a.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Revitalizációs és Egészség- Tudományi Központ (NPCRIZ)
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?
Jutalék Terv.
Jutalék Terv.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Karrier a XXI. század diagnosztikai, egészségmegőrző és terápiás eszközeivel MS LÉZER terápia MS mágnes terápia MS testelemző
2011 Magyarország Magyarország és ÉN ÚTKERESÉSLEHETŐSÉGEK EDDIG IS VOLTAK! MIÉRT MENTÜNK EL MELLETTE? MIÉRT KERESSÜK A MÚLTBAN A LEHETŐSÉGEKET?
Marketing terv.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.
A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Lavylites!.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
WELLSTAR VISION 2020 MARKETINGTERV 2. RÉSZ DISCOVER WELLSTAR
RETAIL & BUSINESS BUILDING FASTSTART
hagyományos szponzorálás Ön PR Szélesség (Több bevétel?) Konkurencia streamline szponzorálás Együttműködés Biztonság = Törzsvásárló ADP-vel PR.
Üzleti szintek Személyes PV Direktek bal / jobb Kisebb Bin. ág QV / hétDirekt min. Partner Üzleti szint kvalifikációk!
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
"Szó szerint igaz, hogy leggyorsabban, úgy érhetsz el sikert, ha segítesz másoknak sikert aratni.„ Napoleon Hill.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű változat az irányadó.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES.
BIYOVIS ÉRTÉKESÍTÉSI (MARKETING) TERV … Csipszer János.
Érvényes: től (Tiens augusztus)
CONNECTRA rendszer bevezetése
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Dinamikus startot és azonnali bevételt biztosít
Előadás másolata:

Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb forgalmú ágaik után kapják a jutalékaikat! A Hibrid Bináris rendszerekben anyagilag érdekeltté teszik a szponzorokat, hogy az erősebb águkon lévő csoportjaikat is szponzorálják! / Matching Bónusz! / Nem! Igen!

6.Generációs Matching Bónusz! Hagyományos struktúrafa nézet! Ön Szponzor Team Leader szinttől Ön Matching Bónuszt kaphat a hagyományos struktúrájában lévő emberei bináris keresete alapján,7 generációból! Függetlenül attól, hogy a binárisfában melyik ágon vannak!

6.Generációs Matching Bónusz! A Matching Bónusz úgy működik, hogy az adott termelési héten a cég kifizet minden aktuális bónuszt, és a kifizethető nettó bevétel 55%-ának maradékát beteszi egy kalapba. Ez egy 100 %-nyi összeg, melyet a generációkban lévő tagok bináris jutalékai arányában fizet ki a cég, bizonyos %-os felosztásban! Tehát minél több Bináris Bónuszt keresnek 7 generáción belül az Ön emberei, annál több Matching Bónuszt kap Ön a kereseteik alapján!

6.Generációs Matching Bónusz! Min. Leader Member Start Up Partner Min. Leader 10 % Ön Min. Team Leader Min. Leader Start Up Partner 30 % 1. Gen. 20 % 2. Gen. 3. Gen. 7. Gen. 6. Gen. 5. Gen. 4. Gen. 10 % A kalapban lévő 100 %-nyi összeg 30 %-a van szétosztva az 1. generációkban lévő tagok Bináris jutalékai alapján. A kalapban lévő 100 %-nyi összeg 20 %-a van szétosztva az 2. generációkban lévő tagok Bináris jutalékai alapján. A kalapban lévő 100 %-nyi összeg 5 x10 %-a van szétosztva a generációkban lévő tagok Bináris jutalékai alapján. Nézzük, hogy hogyan alakul ki egy adott szponzorvonalon lefelé a 7 generáció! Start Up

Jogosultság Matching bónuszra! Ahhoz, hogy a Matching bónuszra jogosult legyen, Önnek Team Leader vagy afeletti szintre kell kvalifikálnia! Leader szinttől 160 PV saját aktivitás szükséges! A Lavylites rendszerében nincs korlátozva a direkt tagoknak a száma! Az idők folyamán annyi közvetlen tagot regisztrálhat, amennyit tud! Ön Szponzor

Üzleti szintek A generációk száma, amik után bónuszra jogosult Jogosultság Matching bónuszra!

Üzleti szintek A generációk száma, amik után bónuszra jogosult TEAM LEADER2 Jogosultság Matching bónuszra!

Üzleti szintek A generációk száma, amik után bónuszra jogosult TEAM LEADER2 MANAGER3 Jogosultság Matching bónuszra!

Üzleti szintek A generációk száma, amik után bónuszra jogosult TEAM LEADER2 MANAGER3 SENIOR MANAGER4 Jogosultság Matching bónuszra!

Üzleti szintek A generációk száma, amik után bónuszra jogosult TEAM LEADER2 MANAGER3 SENIOR MANAGER4 TITANIUM5 Jogosultság Matching bónuszra!

Üzleti szintek A generációk száma, amik után bónuszra jogosult TEAM LEADER2 MANAGER3 SENIOR MANAGER4 TITANIUM5 RUBIUM6 Jogosultság Matching bónuszra!

Üzleti szintek A generációk száma, amik után bónuszra jogosult TEAM LEADER2 MANAGER3 SENIOR MANAGER4 TITANIUM5 RUBIUM6 AURIUM7 Jogosultság Matching bónuszra!

Üzleti szintek A generációk száma, amik után bónuszra jogosult TEAM LEADER2 MANAGER3 SENIOR MANAGER4 TITANIUM5 RUBIUM6 AURIUM7 LITEONE7 LITEPRO7 LITEBLUE7 Jogosultság Matching bónuszra!