1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
Advertisements

Tarts velünk és cserélj autót év végén! Vásárolj „Családi lapot” - vágd ki a kupont Pv „begyűjtése” - mutasd meg legalább 3 ismerősödnek! STARTOLJ!,
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Automatikus szállítási hűségprogram
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?
Jutalék Terv.
Jutalék Terv.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?
GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek. Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: Napi egyszeri fogyasztás ára Klubtagoknak 3.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
1 $1 $ CC 32 $. 62,5 % Lojalitás bónusz 5%5% Értékesítői jutalék 1 $1 $ CC 32 $
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
2011 Magyarország Magyarország és ÉN ÚTKERESÉSLEHETŐSÉGEK EDDIG IS VOLTAK! MIÉRT MENTÜNK EL MELLETTE? MIÉRT KERESSÜK A MÚLTBAN A LEHETŐSÉGEKET?
Vállalatérték-élet pálya szakaszok
EURÓPAI ÜZEMI TANÁCSOK KONFERENCIÁJA 2009 Budapest, november 17. ÜZEMI TANÁCSOK TÁRSASÁGI SZINTŰ EGYÜTTMŰKÖDÉSI FÓRUMA.
Marketing terv.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
RADIX bináris számokra ___A___ Szembe 2 mutatóval, ha a felsőnél 1-es, az alsónál 0, akkor csere.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Lavylites!.
Célok: Hatékonyabb jogelhelyezés Egységvadászat Pozícióváltás.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
WELLSTAR VISION 2020 MARKETINGTERV 2. RÉSZ DISCOVER WELLSTAR
RETAIL & BUSINESS BUILDING FASTSTART
hagyományos szponzorálás Ön PR Szélesség (Több bevétel?) Konkurencia streamline szponzorálás Együttműködés Biztonság = Törzsvásárló ADP-vel PR.
UNIVERSITY OF SZEGED D epartment of Software Engineering UNIVERSITAS SCIENTIARUM SZEGEDIENSIS Programozás I. Követelmények.
Üzleti szintek Személyes PV Direktek bal / jobb Kisebb Bin. ág QV / hétDirekt min. Partner Üzleti szint kvalifikációk!
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
Okos pénzt az okos egészségügynek – kockázati tőkebefektetések az élettudományok területén április 29. Zsembery Levente vezérigazgató X-Ventures.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Molnár Máté WOBHME Intelligens Termékek Elemei 2014/15/I. iRobot – Roomba bemutatása.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Opciós ügyletek. Az egyszerű spekulációs ügyletek kockázata igen nagy, ezért nem mindenki vállalja. A fedezeti ügyletkötők számára sem előnyös a határidős.
1 Hogyan szerezz affiliate partnereket, akik többszörözni tudják a bizniszed?
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
TAPASZTALATAINK Az egészségügyi világszervezet (WHO) KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint:
Partnerség és együttműködés
A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ
A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN!
Előadás másolata:

1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml Business Pack! 1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml 3db Lavyl Auricum 50 ml 1 db Lavyl 32 150 ml 3 db Lavyl 32 50 ml 2 db Lavyl Body 200 ml 1 db Lavyl Hair 200 ml 1 db Lavylites 3.1 30 ml 508 € / 400 pont! Árlistából: 510,54 € / 402 pont Miért előnyös???

Nem kell külön aktivitást venni a plusz pozíciókon! Business Pack! Három üzleti pozíció! Ön 80/160 PV Ön Ön Az indulásnál nem látjuk a plusz két pozíciót! Később kapcsolja be őket a rendszer / heti 2500 € Bináris bonusz /! A bekapcsolás után folyamatosan halmozódnak a pontértékek rajtuk, amennyiben a felső pozíciója folyamatosan aktív ! 80 PV/160 PV/4 hét. Nem kell külön aktivitást venni a plusz pozíciókon! Folyamatos aktív üzletépítés esetén a későbbiekben extra profitot tud realizálni a Business Pack plusz pozícióinak a segítségével!

Három üzleti pozíció! Ön +1000€ Ön Ön 1000€ Bin.jut.2500€ / hét! A plusz pozíciók lehetővé teszik a későbbiekben, hogy Ön kétszeres Bináris Bonusz profitra tegyen szert, ugyanazért a teljesítményért! / Max. 30000 EUR / hét! /

hanem az erősebb ágán soha nem veszíti el a felhalmozott Folyamatos aktivitás! A folyamatos 80 PV vagy 160 PV / 4 hét aktivitásnak rendkívüli nagy jelentősége van! Amennyiben folyamatosan aktív az Ön pozíciója, akkor nem csak az aktuális jutalékára jogosult, hanem az erősebb ágán soha nem veszíti el a felhalmozott pontértékeket! A pontok folyamatosan halmozódnak!

Folyamatos aktivitás! 1 000 000 CV! 2 500 € Az a tény, hogy a Lavylites nem veszi el egy idő után / Ált.90 nap más cégeknél! / a felhalmozódott pontértékeket, nagyon nagy profitot jelenthet! Ön 1 000 000 CV! 2 500 € A nemzetközi piacok miatt jelentősen elszaladhat az erős ág forgalma! 25 000 CV 1 025 000 CV

Folyamatos aktivitás! +100 000 €! Az a tény, hogy a Lavylites nem veszi el egy idő után / Ált.90 nap más cégeknél! / a felhalmozódott pontértékeket, nagyon nagy profitot jelenthet! Ön Az erős oldalon felhalmozódott pontérték profitot generálhat! +100 000 €! Az induló nemzetközi piacok miatt megfordulhat a helyzet! A gyenge oldal utolérheti az erős ágat!

Folyamatos aktivitás! Autoaktiver! A folyamatos aktivitás fenntartása érdekében oda kell figyelnie, hogy megfelelő időben vásárolja meg a személyes 80 PV vagy 160 PV értékű termékeit négy hetente! Autoaktiver! Egy új tag indulásánál a rendszer azt az időpontot veszi figyelembe, amikor a cég jóváhagyja a befizetését és bekerül a szponzora tartályába! A termelési hetek, kedd 00.00 - hétfő 24.00 - ig tartanak!

Folyamatos aktivitás! A tartályba kerülés hete, az első aktív hét! Majd folyamatosan aktív a pozíció a negyedik hét végéig! Miután letelt a négy hét, a következő héten aktiválhatja magát az újabb négy hétre. Fontos, hogy a befizetése időben beérkezzen a céghez! Az automata vásárlói rendszer esetén arra kell figyelnie, hogy mindig legyen elegendő fizetőeszköz a belső pénztárcájában négy hetente! 1. hét 2. hét 2. hét 3. hét 3. hét 4. hét 4. hét 1. hét 1. hét 1. hét 2. hét 2. hét 3. hét 3. hét 4. hét 4. hét