A Jövő Ergonómiai Mérőeszköze

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Valós idejű tesztlefedettség- monitorozás JEE környezetben Dr. Ferenc Rudolf, Szegedi Tudományegyetem Bakota Tibor, FrontEndART Szoftver Kft.
Advertisements

1/13 Péter Tamás, Bécsi Tamás, Aradi Szilárd INNOVÁCIÓ ÉS FENNTARTHATÓ FELSZÍNI KÖZLEKEDÉS KONFERENCIA Budapest, szeptember 3-5. Útmenti objektumok.
Nyitott laborok GlobálisLabor? TeleLab?
Elemi adatoktól a súlyozott adatbázisig TÁMOP DIPLOMÁS PÁLYAKÖVETŐ RENDSZER Előadók: Dr. Kabai Imre és Krisztián Viktor (ZSKF TKK) EDUCATIO NONPROFIT.
Autonóm mérésadatgyűjtő és telemetriai rendszer
Doktori téma vezetője: Prof. Dr. Romvári Róbert, DSc
TransMotion1 TransMotion Projekt BMF-NIK, IAR szakirány Kertész Tamás Rieger Péter Szolyka Sándor Konzulens: Vámossy Zoltán.
Országos Egyházi TISZK Szakképzés-szervezési Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft.
A klinikai adatok és a biológiai minták minőségbiztosításának jelentősége a biobankok életében Magyarósi Szilvia és a SCHIZO-08 Konzorcium tagjai Molekuláris.
Köszönjük az első mérésben való együttműködésüket!
Social label – társadalmilag felelős munkáltató minősítés Garadnay Tea
Az ÚMFT SLA rendszere - a független értékelő szemszögéből -
Bevezetés a gépi tanulásba február 16.. Mesterséges Intelligencia „A számítógépes tudományok egy ága, amely az intelligens viselkedés automatizálásával.
Adatbányászat. Miért kell menedzselni a tudást és az adatokat? Az adatok mennyisége folyamatosan nő Az elektronikus dokumentáltság növeli az átláthatatlan.
MinőségIrányítási Rendszer (MIR) elektronikus dokumentációjához
Audi Hungaria – a jövőorientált vállalat Motorgyártás, mechanikus megmunkálás.
A virtuális technológia alapjai Dr. Horv á th L á szl ó Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Informatikai Kar, Intelligens Mérnöki Rendszerek.
Számítógéptechnikai Intézet Fejlesztési (Kutatási) tevékenysége
Mérés koordináta mérőgépen KMG programozásának alapjai
Az ARL tevékenységének bemutatása
TÁMOP szakmai támogatás Educatio Nonprofit Kft
Széchenyi István Egyetem, Győr
ISO : 2011 – energiairányítási rendszer (EIR)
Environmental Compliance Inspection Course Helyszíni tevékenységek Helyszíni tevékenységek.
„ IKT-val támogatott új tanulási környezetek szerepe az oktatásban” „ IKT-val támogatott új tanulási környezetek szerepe az oktatásban ” augusztus.
A továbbképzések tapasztalatai Observans Képzési Szolgáltató Kft.
ALKALMAZÁSOK ÉS LEHETŐSÉGEK Dr. Fekete András egyetemi tanár BCE Élelmiszertudomány Kar Fizika-Automatika Tanszék.
Programtesztelés. Hibák keletkezésének okai nem egyértelmű vagy hiányos kommunikáció fejlesztés közben maga a szoftver bonyolultsága programozói (kódolási)
A számítógép elindítása
Az IBCS cégcsoport bemutatása, RFID rendszerintegrációs kérdések Széles Gábor Rendszermérnök.
Matematikai eszközök a környezeti modellezésben
Szerkezet alapú virtuális gyógyszerkutatás / a humán H4 receptoron / Kiss Róbert 1 1 Semmelweis Egyetem, Gyógyszerészi Kémiai Intézet, Budapest, H-1092,
Informatika és a gázszolgáltatás. Informatika a gázszolgáltatásban. –Ügyvitel Könyvelés Nyilvántartás Számlázás –Elosztói rendszerüzemeltetés Üzemviteli.
SZOFTVERCENTRUM WORKSHOP Mechanikai Technológiai Tanszék
Raktári- és kiállítási környezet mérése Mérőműszerek alkalmazásának tapasztalatai MLE vándorgyűlése Sopron, augusztus 17 – 19.
Levéltárak kapcsolódása az elektronikus levéltárhoz A levéltári technológiai központok, a központi e-levéltári és e-irattári szolgáltatások Dr. Kenyeres.
UNIVERSITY OF SZEGED D epartment of Software Engineering UNIVERSITAS SCIENTIARUM SZEGEDIENSIS 5.4 Szolgáltatói Keretrendszerek Prof. Dr. Gyimóthy Tibor,
Two countries, one goal, joint success!
Korabeli baleset – újszerű rekonstrukció Dr. Melegh Gábor Vida Gábor Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem.
Rugalmas keretrendszer a minőségbiztosítási adatok kezeléséhez XII. abas Vevőfórum, Balatonlelle június 5-7.
Vér paramétereinek folyamatos monitorozása Android alapú eszközökkel Benczédi Dávid.
Valós-izokinetikus mintavétel áramló gázokban
SZIMULÁCIÓ A BIZTONSÁGÉRT
A ROM és a BIOS Készítette: Tóth Dominik. A ROM A ROM (Read Only Memory) egy olyan elektrotechnikai eszköz, amely csak olvasható memória. Fizikailag az.
Eszköz és identitás kezelés Korlátlan fájl szerver kapacitás Másodlagos adatközpont Korlátlanul skálázódó infrastruktúra Biztonságos DMZ Hibrid adat-
KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft.
Hurrá, nyertünk! Karádi István Karádi Rendszerház.
Audio Utastájékoztató Rendszer vasútállomások részére
TAPASZTALATOK, ÖTLETEK, JAVASLATOK A FELMÉRÉSKÉSZÍTÉS FOLYAMATÁHOZ AZ EVASYS-T FORGALMAZÓ SZEMSZÖGÉBŐL HORVÁTH ZOLTÁN VSL KFT. TÁMOP C-11/1/KONV
Készítette: Szalayné Tahy Zsuzsa – Szalay Sándor 1 A program megvalósulását az Apertus Közalapítvány támogatta. Számítógéppel segített módszerek a természettudományok.
A SZAKMAI PEDAGÓGUSKÉPZÉS HELYZETE Tóth Béláné október.
Az ISO 9001:2008 MinőségIrányítási Rendszer (MIR) dokumentumai A dokumentáció lehet bármilyen alakú vagy típusú adathordozón.
Rendelkezésre álló sávszélesség mérések alkalmazása az OTP-ben vitaindító előadás Hága Péter és a többiek az ELTE- ről HeHOK meeting ápr.13.
Mit láthatunk a honlapon? Az előző ISO 9001 szabvány szerint kiadott tanúsítványok (várhatóan) az új ISO 9001 szabvány kiadását követő 24 hónapig.
„GOP ex-post értékelés” Vállalati folyamatmenedzsment, elektronikus kereskedelem, ill. vállalati SaaS központok létrehozásának és fejlesztésének.
A dokumentumkezelés rögös útján „Hogyan tovább iratkezelés?” szakmai konferencia június 10. Ács Zoltán Eurodoc 2000 Kft.
A TÁVOKTATÁS LEHETŐSÉGEI ÉS TAPASZTALATAI A FELNŐTTKÉPZÉSBEN DR. ZÁRDA SAROLTA A FELNŐTTKÉPZÉS KIHÍVÁSAI … DEC. 15.
A MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZERT TÁMOGATÓ SZOFTVEREK FELADATAI Adatbázisok Word dokumentumok PDF dokumentumok HTML dokumentumok Szövegszerkesztés Szövegszerkesztés.
TÁRSADALMI INFRASTRUKTÚRA OPERATÍV PROGRAM
Megbízhatóság alapú menedzsment Jónás Tamás szeptember 3.
A pénzügyi kimutatások könyvvizsgálatának tervezése 300
Az ISO 9001 jelenlegi helyzete
Mérés – értékelés 2006/2007 Gál Ferenc augusztus 31.
A fotogrammetria és távérzékelés oktatása
Tantestületi elemzés, szülői kérdőív
"Ha nem tudod, hogy hová mész,
A 2013-as országjelentés tapasztalatai, felkészülés a következőre
Mezősi Róbert Comp-Sys Kft
A mérés jövője, az eredmények intézményi felhasználása
WDBA2 szoftver szeptemberétől a korábbi Choices szoftvert a wdba2 nevű szoftver váltotta fel. A wdba2 egy olyan internetes alapú szoftver mely egyrészt.
Előadás másolata:

A Jövő Ergonómiai Mérőeszköze Győr, 2015.04.08.

A Jövő Ergonómiai Eszköze AXS Motionsystem Kft. Ergonómiai felvételek Szenzorikai megoldások Motion Capture (MOCAP) rendszerek Ergonómiai kiértékelő rendszerek Hardver és szoftver egyben 2015.04.08. A Jövő Ergonómiai Eszköze

Ergonómiai Kiértékelő Rendszer Becslés helyett a szenzorháló által szolgáltatott egzakt mért adatok Folyamatos felvétel, ami bármilyen szögből visszanézhető Az AXS kiértékelő szoftvere a mérést követően a REBA és az Audi- specifikus APSA, valamint EAWS metodika szerinti kiértékelést ad Rögtön a felvételt követően A felvételek az AXS alkalmazásban lefuttathatóak, vághatóak. A felvételek és a kiértékelések adatbázisban tárolódnak. 2015.04.08. A Jövő Ergonómiai Eszköze

Virtuális Ergonómiai Kiértékelő Rendszer Valós Ergonómiai Labor Virtuális munkahely Virtuális munkadarab Valódi mozgás alapú ergonómiai értékelés Ergonómiai Kiértékelő Rendszer Ma Rövidtáv Középtáv Hosszútáv Virtuális Ergonómiai Labor Virtuális mozgás alapú ergonómiai kiértékelés Virtuális Ergonómiai Ellenőrzés Mozgás minták Nagyfokú integráltság Minimális környezetterhelés Mobilitás 3D megjelenítés Fenntarthatóság Elvárások a jövőben 2015.04.08. A Jövő Ergonómiai Eszköze

A Jövő Ergonómiai Eszköze Köszönöm a figyelmet! 2015.04.08. A Jövő Ergonómiai Eszköze