Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

WDBA2 szoftver 2018. szeptemberétől a korábbi Choices szoftvert a wdba2 nevű szoftver váltotta fel. A wdba2 egy olyan internetes alapú szoftver mely egyrészt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "WDBA2 szoftver 2018. szeptemberétől a korábbi Choices szoftvert a wdba2 nevű szoftver váltotta fel. A wdba2 egy olyan internetes alapú szoftver mely egyrészt."— Előadás másolata:

1 WDBA2 szoftver 2018. szeptemberétől a korábbi Choices szoftvert a wdba2 nevű szoftver váltotta fel. A wdba2 egy olyan internetes alapú szoftver mely egyrészt modern, gyors, másrészt megőrizte a korábbi szoftver funkcionális elemeit. A szoftver egyik nagy előnye a felhasználói szabadság, egy felhasználó három különböző eszközön (mobileszközön is) tudja használni, melyhez mindössze internet hozzáféréssel kell csak rendelkezni. A szoftver használói számára folyamatosan tartunk online és személyes képzéseket, tréningeket. A wdba2 szoftver nem csak a TGI adatokat, hanem a többi, általunk végzett adatainak megjelenítésére szolgál. Az szoftverben lehetőség van elemzések, illetve kampányok tervezésére és kiértékelésére is. A wdba2-ben elérhető adatbázisok köre: TGI TGI.net Nemzeti Olvasottságkutatás (NOK) Rádiós Közönségmérés Ad-hoc kutatások

2 A TGI, a NOK és a rádió mérések szoftvere

3 A TGI, a NOK és a rádió mérések szoftvere

4 A TGI, a NOK és a rádió mérések szoftvere


Letölteni ppt "WDBA2 szoftver 2018. szeptemberétől a korábbi Choices szoftvert a wdba2 nevű szoftver váltotta fel. A wdba2 egy olyan internetes alapú szoftver mely egyrészt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések