Dolgozók képzése Lakók felkészítése Szervezetfejlesztés Közbeszerzés kiírására került sor, elbírálás a jövő héten történik meg.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kaposvár.
Advertisements

Dr. Dietz Ferenc polgármester Március 12.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A Pécsi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma
Modellkísérleti program az alapszolgáltatások funkcionális összekapcsolására TÁMOP /1 Kedvezményezett: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata.
ORSZÁGOS MUNKAERŐ-PIACI SZOLGÁLTATÓ ÉS SZAKMAI TÁMOGATÓ HÁLÓZAT
KIVÁLTÁS KONFERENCIA BUDAPEST NOVEMBER 29.
A támogatott lakhatás és a szükségletfelmérés
Várpalota elkerülő építése
Az intézményi férőhely kiváltás program jelenlegi helyzete
FSZK Nonprofit Kft. ügyvezető
Szakmai monitorozás.
”PRO-TEAM” REHABILITÁCIÓS NONPROFIT KFT. Versenyszféra Fórum „Munkaerő-piaci szolgáltatások a „Pro-Team” Nonprofit Kft-nél.” TAMOP /
„Híd a forráshoz – forrásteremtő civil találkozó” (2009. május , Budapest) TÁMOP – TIOP A pályázati lehetőségek rendszere.
TÁMOP /2/B PROJEKT Network-Együttműködés-Tudástár szakmai támogató hálózat kiépítése a Dél-Dunántúli Régióban Szénássy Gábor projektmenedzser 2010.
ASP – önkormányzati alkalmazások Európai Uniós forrásból
BAKS KÖZSÉG SZENNYVÍZCSATORNÁZÁSA ÉS SZENNYVÍZTISZTÍTÁSA
Kontrolling Ferrero vs. Budakalász Különböző vagy hasonló? Csapattagok: Bertha Gábor Fekete Sándor Harcsa Veronika.
Az infokommunikáció szerepe az Új Magyarország Fejlesztési Tervben és az Operatív Programokban Dr. Bálint Ákos Igazgató Közigazgatás Operatív Programok.
Mire figyeljünk, ha uniós forrás megszerzése a cél?
Főigazgatói értekezlet A KÖZFOGLALKOZTATÁSI TERVVEL KAPCSOLATOS KIRENDELTSÉGI FELADATOK AZ ÁLLÁSKERESÉSI MEGÁLLAPODÁS LEGFONTOSABB VÁLTOZÁSAI november.
Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat (ÁFSZ) szerepe a távmunka fejlesztésében Pirisi Károly főigazgató VI. Országos Távmunka Konferencia december.
Modellértékű programok a szenvedélybetegek ellátása területén.
Tervezett hatások & Nem várt hatások „Partnerség a foglalkoztatásért 2009” TÁMOP projekt.
Integrált közösségi szolgáltató terek
A DUNA STRATÉGIA AGRÁRLOGISZTIKAI TEENDŐI Fórum november 18. Gyertyán Katalin, KözOP IH Közlekedéslogisztikai fejlesztési lehetőségek a KözOP-ban.
A TÁMOP-2.2.3/07/2-2F projekt megvalósítása Nógrád megyében
Intézményi Férőhely Kiváltást Koordináló Országos Testület Titkára
Foglalkoztatási Információs Pont a Kunbaracsi Teleházban Foglalkoztatási Információs Pontok és tanító Teleházak Molnár Andor, Szeged, december 15.
A kiváltás stratégia Emberi Erőforrások Minisztériuma
Dr.Gazsi Adrienn november 6.
Dél-alföldi SZAK-TÁR Dél-alföldi SZAK-TÁRTÁMOP /2/B Projekttájékoztató nap Szakmai program bemutatása Béthel Alapítvány.
Hevesi Kistérség Integrált Szolgáltató és Innovációs Központ 2010.
Bélapátfalva - Mentorteam
A projekt általános szakmai célkitűzései
HU Phare program: A fogyatékkal élő emberek munkaerőpiacra jutásának elősegítése (A foglalkozási rehabilitáció eszköztárának rendszerszemléletű.
A szaktanácsadás támogatása között
Megszorítások, reformok, versenyképesség – Magyarország 2006.
TÁMOP /1 Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Hartal Katalin Marcali Kistérségi Többcélú Társulás.
„Küzdelem a munka világából történő kirekesztődés ellen” A program komplexitásának pozitív tapasztalatai és megvalósításának nehézségei Kiss Imre - szakértő.
Önkormányzati fejlesztések Sárospatakon Közoktatási infrastruktúra fejlesztése (II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola főépületének bővítése,
„Ajak a jövő települése” a munka tükrében
2004. január 27. Hallgatói szolgáltatások szerepe a felsőoktatásban Szabó Imre Diákközpont igazgató.
Intézményi Férőhely Kiváltást Támogató Országos Hálózati Találkozó március 19. Budapest.
Intézményi Férőhely Kiváltás program
Intézményi férőhelykiváltást támogató országos hálózati találkozó Országos Mentorhálózati Találkozó március 19. Szolgáltatási portfólió kialakításának.
TIOP A-11/ Bélapátfalvai Fogyatékosok Otthonának kiváltása
szolgáltatástervezés Dr. Gazsi Adrienn, Kézenfogva Alapítvány
Bentlakásos intézmények kiváltása – TIOP /1
Kastélykiváltás Berzencén
Sári Gusztáv Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola TÁMOP B „Közoktatási intézmények esélyegyenlőségi alapú fejlesztéseinek támogatása”
Kik vagyunk? A szervezet alapítói elsősorban az ELTE szociális munkás, szociológus, szociálpolitikus, pszichológus és jogász hallgatói közül kerültek.
Ajka város Belváros 1. akcióterület rehabilitációja KDOP /2f Pályázati összefoglaló KÖZÉP-DUNÁNTÚLI REGIONÁLIS OPERATÍV PROGRAM.
Új rendszerben működnek a jövőben a támogató szolgáltatások és a közösségi ellátások augusztus 7. Foglalkoztatási és Szociális Hivatal.
Vállalkozások versenyképességének biztosítása az európai uniós forrásokkal Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP
Non-profit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Háza Hajdú-Bihar és Bihor megyékben HURO/0802/108_AF Projektbemutató.
A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány vállalkozásokat támogató programjai október 1.
„Gondoljunk a jövőre!” - szakmai nap Előadó: Pántya Erika projektmenedzser Szombathely, június 22.
Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) ÉVOSZ-Németországi Vállakozási Tagozat (ÉVOSZ-IWTD) 5.Nemzetközi Információs- és Állásbörze Hogyan.
Gyermekszegénység elleni program a hevesi kistérségben TÁMOP /
Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság ____________________________________________________________________________________________ Frühvirt Szabolcs.
„Gondoljunk a jövőre” Szakmai nap előadó: Magyar Mariann projektmenedzser Regionális Szociális Forrásközpont Kht. Szombathely június 22.
Az „Út a munkához” program tapasztalatai és eredményei a munkaügyi szervezet tevékenységében Székesfehérvár, július 14.
Pénzbeli ellátások, jogi szabályozás és a nem-bentlakásos támogatási szolgáltatások Dr. Gazsi Adrienn – Ruzsics Ilona – Tausz Katalin.
„Kastélykiváltás Berzencén”
KIVÁLTÁS,
Projektbemutató - Debrecen
Projektbemutató - Debrecen
Székesfehérvár, július 14.
A Terület- és településfejlesztési Operatív Program keretében megvalósuló beruházások előrehaladása Egerben.
Előadás másolata:

Dolgozók képzése Lakók felkészítése Szervezetfejlesztés Közbeszerzés kiírására került sor, elbírálás a jövő héten történik meg

Infrastrukturális beruházások, költözés A szolgáltató központ és a 24 fős lakócentrum kivételével minden munkaterületen hamarosan végeznek a beruházással. Lakók költözése szakaszosan volt tervezve, jelenleg az egyszeri költözés tűnik a legvalószínűbbnek

Engedélyeztetés Nagyon sok probléma merült fel az engedélyeztetések során, a működési engedély megszerzése még nem tisztázott

Szolgáltatási portfólió Lakók költözésének szempontjai esetfelelősök, kísérő támogatók A szolgáltatási portfólióban eredetileg vásárolt szolgáltatás volt betervezve, jelenleg még nem tisztázottak a saját alapszolgáltatás létrehozásának lehetőségei. Lakók beosztása a saját kéréseik, illetve a szükségletfelmérés alapján valósult meg.

Szolgáltatások biztosítása Alapszolgáltatás létrehozásával kívánjuk megvalósítani.

Lakók környezetének felkészítése A helyi médiában folyamatosan tájékoztatjuk a lakosságot, fórumot, közmeghallgatást, legutóbb pedig gondnoki találkozót tartottunk.

Foglalkoztatás A szociális foglalkoztatást elsősorban az önkormányzat saját cégein belül képzeljük megvalósítani, várhatóan fő számára biztosítható munkavégzés.

Kossuth utcai 10 fős

Kossuth utca 10 fős egység

Két fős lakás

Martinovics utcai 12 fős egység

Martinovics utca 12 fős lakóegység

Petőfi utcai 8 fős lakóegység

Sörös Imre utcai 4 fős lakóegység

Szolgáltató Központ tervezett helye

Köszönöm Figyelmüket! Kalocsai Szociális Szakellátási Központ