2011. Kolozsvár. Hangyász Hibakövető Rendszer 2011. 2 A projekt célja  Létrehozni egy olyan hibakövető rendszert (Bug Reporting Tool), amely lehetővé.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!
Advertisements

VIRTUÁLIS IDŐKAPSZULA
RCH, mint karbantartásért felelős szervezet (ECM) kapcsolatrendszere
Szoftverminőség, 2010 Farkas Péter. SG - Sajátos célok  SG 1. Termék / komponens megoldás kiválasztása  SP 1.1. Alternatívák és kiválasztási kritériumok.
Egy kisvállakozás dinamikus weboldalának fejlesztése: tervezés, problémák, megoldások Szilágyi Gábor.
Fischer Norbert. Szoftverfejlesztés jelenlegi problémái  Folyamatosan rövidülő határidők  Projekt indulásakor nem teljesen tiszta a funkcionalitás,
Projektzárás „Komplex szervezetfejlesztési projekt megvalósítása Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalánál” ÁROP-1.A.2/B
Szennyezett területek kármentesítési feladatainak elvégzése – KEOP Projektmenedzsment szempontok KvVM – január 9.
Rendszerfejlesztés gyakorlat - © Fülöp Lajos
NEMZETI ÉLELMISZER- TECHNOLÓGIA PLATFORM TEVÉKENYSÉGE Boródi Attila (ÉFOSZ) Budapest, szeptember 24.
Új utakon a szaktanácsadás, tantárgygondozás A TÁMOP 3. 1
Webes java technológiák 2011
Projektlabor, Projektmunka és Projekt szeminárium tapasztalatai és kérdései az informatika oktatásában az Eszterházy Károly Főiskolán dr. Kovács Emőd,
Programozási ismeretek oktatása: kód vagy algoritmus
kötelező program, SZÁMONKÉRÉSEK
Virtuális méréstechnika Mingesz Róbert 1. óra szeptember 5.
Informatika matematika speciális tagozat - tematika évfolyam -
Kommunikáció az egyetemen Kommunikációs tréning Palkovits Nóra.
Szoftvertechnológiai Konferencia november 6.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Pannon Egyetem Georgikon Kar Szegedi Tudományegyetem.
Konzulens: Dr. Boda György Készítette: Kovács Katalin
WEB MES (webes gyártásirányító rendszer) Kiss Miklós (G-5S8)
Dr. Surján György és munkatársai IMEA TEA március 30. IMEA TEA Az Internetes Magyar Egészségügyi Adattár egyéves fejlődése.
HATÓSÁGI FOLYAMATOK A FIR INTÉZMÉNYTÖRZSÉBEN KÉPZÉSEK NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELE EKOP-1.A.1-08/C
Vezetői Információs Rendszer Kialakítása a Szegedi Tudományegyetemen Eredmények - Tapasztalatok Vilmányi Márton.
Web Application for Resource Planning
Hangyász hibakövető rendszer A projekt célja: A hibakövető rendszerek (Bug Reporting Tool-ok) olyan alkalmazások, melyek lehetővé teszik.
Áramkörök tervezése. Specifikáció Projekt célja: Áramkörök tervezése és modellezése Elemek tárolása: XML adatbázisban Tervező felület: Microsoft Visual.
 Tervünk egy játékprogam és ahhoz egy pályaszerkesztő megírása, amit az Enigma nevű játék inspirált.Enigma  Mind az eredeti és mind a mi játékunk alapja.
Rendelkezésre álló erőforrások pontos ismerete Kiosztott feladatok közel „valósidejű” követése Átláthatóság Tervezési folyamatok támogatása.
2010/2011.Huszár István1. dia Weboldalak tervezése I. ALAPOK.
A TIPP Tudástranszfer Innovatív Projektekhez, Partnerséghez képzési program bemutatása Tütő Eszter DDRFÜ Kht március 23.
Pályáztatás, projektmenedzselés az EU operatív programjaiban, gyakorlati tapasztalatok, problémák és megoldások -HEFOP ESZA Kht -
Kovács Dániel László Kovács Dániel László BME-VIK, Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszék Önálló laboratórium.
Networkshop 2009 MKE Vándorgyűlés, Debrecen július 10.
3.2. A program készítés folyamata Adatelemzés, adatszerkezetek felépítése Típus, változó, konstans fogalma, szerepe, deklarációja.
A stratégiai kulcsmentorok bemutatkozása IFKT mentor képzés Budapest, december 13.
PHP oktatási tapasztalatok
A projekt oktatási rendszere Előzmények Fejlesztőknek szóló oktatások Képzőknek szóló oktatások TÁMOP A/1-11/ Homor.
Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Informatikai Kar Informatikai Automatizált Rendszerek Konzulens: Vámossy Zoltán Projekt tagok: Marton Attila Tandari.

Prof. Dr. Hanusz Árpád Egyetemi tanár
The-i Language Zone Francia nyelvtanfolyam kiegészítő oktatóanyaga – értékelés Rózsa Gábor 2004.
Verzió 1.1.  Propszt István (csoportfelelős)  Resz János-Antal  Rusz Erzsébet  Varga Anita.
A szoftver, szoftvertípusok
A projekt célja Egy 2 dimenziós rakpart készítése a TBA cég megbízásából. Az Eclipse plug-in megengedi a felhasználónak, hogy különböző tárgyakat rajzoljon.
Az óvodai tevékenységterv
Nádai Gábor előadása INTERNETES KONFERENCIASZERVEZÉS GDF TDK 2009 – Konzulens: Kaczur Sándor.
LÉPÉSELŐNY EGYESÜLET. LEGYEN JOB(B) A NŐKNEK! LEGYEN MUNKA A NŐKNEK !
Hasznos mobilos alkalmazások Mobilos alkalmazások általában Példa ELTE tanrend Készítette: Kozma Réka.
Funkciós blokkok A funkciós blokkok áttekintése Az alkalmazás előnyei.
Szoftver projektek Agilis
A szakképzés és felnőttképzés struktúrájának átalakítása a TÁMOP /2-2F projekt Az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Fejlesztési.
Webprogramozó tanfolyam
Készítette: Derecskei Nikolett
Készítette: Kokrák Mihály Konzulens: Smid László
A projekt célja O Egy 2 dimenziós rakpart készítése a TBA cég megbízásából. O Az Eclipse plug-in megengedi a felhasználónak, hogy különböző tárgyakat.
Fórum alkalmazás tervezése Készítette: Lückl Roland és Horváth Gergely és implementálása.
.NET FRAMEWORK Röviden Krizsán Zoltán 1.0. Tulajdonságok I Rövidebb fejlesztés 20 támogatott nyelv (nyílt specifikáció) 20 támogatott nyelv (nyílt specifikáció)
Continuous delivery: cél a működő szoftver
SZENT IMRE ÁLTALÁNOS ISKOLA, GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÖZÉPISKOLA
Bemutatkozik az Informatikai Műhely Lócsi Levente, Kovács Máté.
EUCIP konferencia október 20. Cséfalvay Katalin Fejlesztés (BUILD) modul.
Programozási nyelvek Programozási alapismeretek
Webprogramozó tanfolyam
Az ORACLE JDE EnterpriseOne ERP rendszer bevezetésének tapasztalatai
SZÖM II. Fejlesztési szint folyamata 5.1. előadás
Hogyan írhatunk játékprogramokat?
Balsai Péter / Mithrandir Kft. Goreczky Roland / Rivendel Kft
TeamDrink SWENG kurzus TD
Előadás másolata:

2011. Kolozsvár

Hangyász Hibakövető Rendszer A projekt célja  Létrehozni egy olyan hibakövető rendszert (Bug Reporting Tool), amely lehetővé teszi egyének vagy fejlesztőcsoportok számára, hogy a szoftverfejlesztés, -tesztelés során felmerülő kijavítandó hibákat és a kérelmezett funkciókat, illetve a velük kapcsolatos javítási, megvalósítási tevékenységeket, folyamatokat nyilvántartsák.. A projekt célja A csapat A megvalósítás eszközei Az eredmények Következtetések

Hangyász Hibakövető Rendszer A csapat  Projektvezető: Szatmári Renáta a projekt koordinálása, meetingek illetve coding sessionok szervezése, feladatok kiosztása határidők ellenőrzése és betartatása  Technical teamleader: Rugina Szabolcs fejlesztés valamint a csapattársak segítése technikai kérdésekben (például: JavaScript, Struts2). A projekt célja A csapat A megvalósítás eszközei Az eredmények Következtetések

Hangyász Hibakövető Rendszer A csapat  Fejlesztő: Szilágyi Szabolcs fejlesztés: JavaScript, CSS  Adatbázis: Kovács Zsolt adatbázis megtervése, karbantartása, scriptek készítése  Dokumentációk: Szőke Zoltán dokumentációk megírásának összehangolása, véglegesítése. A projekt célja A csapat A megvalósítás eszközei Az eredmények Következtetések

Hangyász Hibakövető Rendszer A megvalósítás eszközei. A projekt célja A csapat A megvalósítás eszközei Az eredmények Következtetések  Adatbázis:  MySQL Workbench  Fejlesztői környezet:  Eclipse Helios  Alkalmazott programozási nyelvek:  MySQL, JavaScript, Struts2, CSS  WebServer:  Apache Tomcat

Hangyász Hibakövető Rendszer Az eredmények. A projekt célja A csapat A megvalósítás eszközei Az eredmények Következtetések  Sikerült egy könnyen kezelhető webalkalmazást létrehozni, a softwarefejlesztés során felmerülő problémák kezelésére illetve nyomonkövetésére.  Az Agile programfejlesztési módszer elsajátításával sikeres csapatmunkát értünk el és tapasztalatot szereztünk a csoportos projektfejlesztésben.  Új programozási nyelvek elsajátítása.  Az objektumorientált programozásban való ismeretek elmélyítése.  Új barátságok születése. :)

Hangyász Hibakövető Rendszer Következtetések. A projekt célja A csapat A megvalósítás eszközei Az eredmények Következtetések  A jól megtervezett csapatmunka megkönnyíti egy adott projekttel járó munka menetét, és lehetővé teszi a határidőre való befejezést.  Az elején nem ismertük, egymást és ezért időbe telt ameddig összeszoktunk, de végül a csapatmunka sikeres volt, és a kiosztott feladatokat mindenki elvégezte.  A felhasznált technológia nem teljeskörű ismerete lassította az implementálás folyamatát.