Fel, mert az irgalom percei múlnak, Életünk, mint folyam árja siet,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ADVENT HARMADIK VASÁRNAPJA
Advertisements

Szívvel elhiszem, Szájjal megvallom Hogy Jézus Krisztus Úr
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
Te vagy az, akiből élet árad,
Céline Dion és Andrea Bocelli
Advent alatt ti földön élő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Ballagók búcsúztató áhítata.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
JÓ REGGELT!.
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
JÓ REGGELT!.
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett,
JÓ REGGELT !.
Vezess, Jézusunk, S véled indulunk. Küzdelemre hív az élet, Hadd kövessünk benne téged! Fogjad hát kezünk, Míg megérkezünk!
Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
Jézus, várunk, csak Rád nézünk, mert Te minden vagy nekünk.
„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők
Ezt a táncot neked ígértem,
Istentõl el nem állok, Õ sem áll tõlem el; Szüntelen vele járok, átfogom hitemmel. Gondot visel reám, és este úgy, mint reggel Õ áld meg segítséggel, kegyelmes,
Te vagy az, akibõl élet árad,
Álmaimból, lelkembõl, Két kezembõl, szívembõl,
Mi az ige ? Pecznyík Pál verse.
Adjunk hálát az Úrnak, aki meghalt és feltámadt
Ébredj ember mély álmodból, Jézus megment rabságodból,
Tüzed, uram, Jézus szítsd a szívemben, Lángja lobogjon elevenebben
Tüzed Uram, Jézus, szítsd a szívemben, lángja lobogjon elevenebben
Megölték a Bárányt, de Rá dicsőség várt, az átszegzett kezek győzelmet hirdetnek. Ő az Úr, Ő az Úr, éneklem, Ő az Úr. És Ő él, IGEN ÉL, élek, mert Jézus.
JÓ REGGELT !.
Dalt zengnek a rétek, s minden virág,
Kész az én szívem, Istenem, vedd Uram áldó énekem
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Ki hittel a drága keresztre tekint, Szíve rögtön az üdvre lel itt
Jézus, Te égi szép, Tündöklő fényű név, Legszentebb itt alant e föld ölén, Benned van irgalom, Terólad zeng dalom, Erőd magasztalom, Ragyogj felém!
Jöjj tárjunk ajtót még ma mind! A legnagyobb Király van itt, Kit Úrnak vall a föld s az ég, De mint Megváltó jő közénk, Hogy hozzon békét, életet, Jöjj,
Új hálaének áldja Istent
Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,
Szent bizonyosság: Jézus enyém. Földi utamra sugárzik e fény
Ébredj bizonyságtévő lélek
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
Nem tudom mikor lesz.
Jó reggelt!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra.
Nyájasan, gyengéden szólít a mester. Elveszett, üdvödre hív! Kívül az ajtónál csendesen állva várja, hogy nyílik a szív. Jöjj hát, jöjj hát, megfáradt.
Téged kereslek, Uram. Te vagy célom és utam. Feléd nyújtom kezem,
Rád tekint már hitem Megváltóm, Istenem, A Golgotán
Jézus Krisztus, Mesterünk, Mint ígérted, légy velünk! Bárhova hív a munka, Adj áldást, áldást utunkra! Kevésen is hűséget, Szolgálatra készséget, Új erőt.
Te vagy az akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag vagy.
Már keresztem vállra vettem, S érted mindent elhagyok.
JÓ REGGELT !.
Ó drága kincs te szeretet, Jöjj, töltsd be fáradt lelkemet,
Fényben sötétben látom Egy szent arc néz le rám. Fürkészi vallomásom, Hogy elhagylak talán? Kész szívvel mondom néked: Melletted döntök én. Tenélküled.
Megváltóm, elfogadtalak! Szívem örül, az üdv enyém,
Örvend a szívem, ujjong a lelkem, Jézus rám talált
348. Jézus, mindenem a tiéd, Testem, lelkem, szellemem, Bűnbánóan jövök eléd, Vedd kezedbe a szívem! Jézus, mindenem a tiéd, Vedd kezedbe életem, Nincs.
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
I-110. Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem! Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
36.
Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban.
Nőnapi versek Arany Viktortól
49.
438.
101.
375.
1. Boldogok a lelki szegények:
68.
Magára vette szennyes ruhámat, megbékítette Istent, Atyámat
348.
321.
Előadás másolata:

Fel, mert az irgalom percei múlnak, Életünk, mint folyam árja siet, Még ma, míg hívása hangzik az Úrnak S elfogad összetört, árva szívet. Jézus ma még vár, De úgy alkonyul már, Nőnek az árnyak, ím későre jár. Dicséretek 202/1

Lankadni nincs idő életnek útján, Vészben is járni és vállalni kell. Könny pereg porbahullt perceink múltán, Restek a pálmát nem érhetik el. Éj lesz s ha leszáll, Minden munka megáll; Drága a pillanat, jő a halál. Dicséretek 202/2

Mint akit távoli otthona hív. Fel haza! Zord úton hű útitársról, Vessük el mind, ami még köt és gátol, Mint akit távoli otthona hív. Fel haza! Zord úton hű útitársról, Jézusról zengjen az ének, a szív. Annyi itt a vész, De ha fölfele néz, Várja a vándort a mennyei rész. Dicséretek 202/3

Támad az ellenség, nélküled végünk, Ám a Te hű kezed el sose hagy. Irgalmas Jézusunk, járj velünk,kérünk, Áldj,vezess, oltalmazz, győzelmet adj! Támad az ellenség, nélküled végünk, Ám a Te hű kezed el sose hagy. Így szívünk se fél, Távol fénylik a cél, S ránk örök országod hajnala kél. Dicséretek 202/4