Adventi forgatag 2014. December 19. Adventi vásárunk idén is új meglepetéseket tartogat! Az iskola első emeletén olyan programokkal, kézműves foglalkozásokkal.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Van-e „Fazekas titok”?.  1911 – ben Bárczy István f ő polgármester alapította  1948 – tól óvoda, általános iskola és módszertani központ egy épületben.
Advertisements

Gyere velem! Sétáljuk végig együtt az iskolámat!
Köszöntő Kérem tekintsék meg iskolánkról szóló rövid bemutatónkat!
„Hull a pelyhes fehér hó…”
SZÜLŐI IGÉNY- ÉS ELÉGEDETTSÉG-MÉRÉS
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
DIÁKVÁLLALKOZÁS TANÉV. Felmérés szeptember 1306 tanuló Iskola tanulóinak 96%-a Nemek aránya fiúlány %57%
Határtalan Szív Alapítvány (Esztergom)
INTERAKTÍV DIÁKÖNKORMÁNYZAT
„Mestere volt egykor” Szabadidős és turisztikai programok a nagyvázsonyi Szabadtéri Néprajzi Múzeumban, a Schumacher-házban.
December 1. Címzett: Cégünk minden dolgozója Örömmel tudatom Önökkel, hogy vállalatunk karácsonyi ünnepsége december 12.-én lesz az Argentina Steakhous-ban.
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
Szeretettel köszöntjük az iskolánk, és ezen belül az informatika-matematika szakirány után érdeklődő nyolcadikos tanulókat.
ADVENT.
ADVENT ANGYALAI.
Burai Béla Történelem Szakkör december 4.. Mi a szakkör? - iskolán (órákon) kívüli tevékenységi forma - más országokban már több évtizede működik.
A FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBENA FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBEN.
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
KOMPETENCIA- FEJLESZTÉS. 1. Milyen programra hív a plakát? 2. Melyik napon lesz? 3. Mi lesz óra között? 4. Hol lesz a nagy versmondás? 5.
Zelk Zoltán Általános Angol- Német Kéttannyelvű Iskola
Hunyadi János Alapítvány Célunk: iskolánkba járó gyermekek feltételeinek,körülményeinek javítása.
VÁLOGATÁS ISKOLÁNK ÉLETÉBŐL KÉPEKBEN.
Témahét 2014 FÓKUSZBAN A DEMOKRÁCIA. Miért szervezünk témahetet minden évben? Azért,… hogy a jelen valós problémáit boncolgatva együtt tanulhassunk hogy.
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Német munkaközösség I. félév. A beszámoló tartalma: - Személyi és tárgyi feltételek - Kiemelt célok és feladatok - Mérések és értékelések -
Migrációról iskolásoknak Iskolai projekt
E – kereskedelem - e? jótékony online árusítás Cseh Henriett
Édességek szőlőből.. Decemberben már megismerkedtünk különböző karácsonyi szőlős süteményekkel, melyekből anyukánkkal és nagymamánkkal otthon el is készíttettünk.
Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola és AMI
Zrínyi Miklós Általános Iskola
Tanulói elégedettségvizsgálat ismertetése HJK
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
Út az ismeretlenből… Készítette: Vereb Imre testnevelés spec. koll. tanító.
Alapiskola A szentpéteri iskolákról, illetőleg keletkezésükről néhány adat áll csak rendelkezésünkre ig csupán egy tanteremből állt az iskola. A.
„XXI. SZÁZADI KÖZOKTATÁS ( FEJLESZTÉS, KOORDINÁCIÓ ) II. SZAKASZ ” TÁMOP / Almárium – Trescsik Angéla Ne kerteljünk, tanuljunk lépésről.
Budapesti Ward Mária Általános Iskola
Általános iskola első osztály
Bánki Hírmondó november. Novemberben történt velünk…
+ Idegennyelv-oktatás az általános iskola 1-3. évfolyamán OFI-konferencia Budapest, Morvai Edit.
Meghívó.
A közgáz Az 5 legjobb dolog.
Adventi forgatag Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola december 19.
Hogyan jutsz el hozzánk? A Jókai felől könnyen megközelíthető iskolánk. 3-as vagy 69-es villamossal 5-ös busszal Mexikói útig Valamint: Kisföldalattival.
Köszöntjük a Kálváriaparti Általános Iskolában! Mottónk: „Volt kicsi gyermek mind az, ki ma bölcs meg erős”
A HEFOP PÁLYÁZAT EREDMÉNYEI A GYAKORLATI KÉPZÉSBEN.
Pädagogische Hochschule Ludwigsburg Wächter Anita Megyeri Fanni
Alliance Francaise-Debrecen Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola.
Ökoiskola? Károlyi a régióban. Gyermekvédelem EGYÜTT A DROG ELLEN Az egész iskolát átfogó program: - szülők - tanárok - diákok részére előadásokat szerveztünk.
Napközis beszámoló 2008/2009 I. félév. Napközis csoportok Óvodai csop.:3 gyermek /Katraniczné Suvada Rózsa, Németh Szilvia/ Fogl.I.csop.:4 gyermek / Csipai.
Sport és szervezetei január 18.. Személyes tapasztalatok: 3 év tanítási gyakorlat modul rendszerben Oktatás fókuszába, a gyakorlati megvalósíthatóságot.
Általános tájékoztatás Körzetünk Feál1-2. évfolyam Darus3-8. évfolyam „Gurulós módszer” Általános osztály (a) - projektoktatás Emelt óraszámú matematika.
Tehetséggondozás a Kiskossuthban. Tehetséggondozás a tanórákon O Csoportbontás O Differenciálás O Egyénre szabott munka O Játékos, nem formális tanulás.
Projekt hét a Békésyben decemberében „A globalizáció veszélyei, környezettudatos élet”
EGYÜTT NEKÉZSENYÉRT EGYESÜLET Éves beszámoló.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. Mindenkit szeretettel várunk! Ják község Önkormányzata Ják község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves.
Szülői értekezlet 5.B
DARUS a gyermekekért.
„Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket…” (Mt 19,13-15)
AZ IKSZ 50 ÓRÁJÁNAK INTÉZMÉNYI SZINTŰ TERVEZÉSE
Jókai Mór Református Általános Iskola 3. osztálya
NAPIREND, KÁRPÁTALJA Határtalanul utazás.
Játék, szórakozás, egészség
Advent angyalai Az első vasárnap angyala  Négy héttel karácsony előtt valami nagyon fontos dolog történik: egy angyal kék köpenybe öltözve leszáll az.
A Kézmosás Világnapja A Kossuth Lajos Gimnázium Tiszaigari Általános Iskolájában
DARUS a gyermekekért.
ADVENT.
Iskolai szabályok – harmadik osztály
3. osztályban.
Önkéntes tevékenységek
Előadás másolata:

Adventi forgatag December 19.

Adventi vásárunk idén is új meglepetéseket tartogat! Az iskola első emeletén olyan programokkal, kézműves foglalkozásokkal és előadásokkal várunk benneteket, melyeket ti magatok ajánlottatok! Kedves diákok!

A forgatagról A megrendezett programok a ti ízlésetekhez, kedvetekhez igazodik! Ittlétetek nem csak a közösségépítését, de az iskolában való jó hangulat megteremtését is kialakíthatja! Minden résztvevő pontokat gyűjthet! Szórako zzunk! Alkossu nk ! Legyünk együtt!

Programok Kreatív reklám készítése Sütemények vásárlása Osztálydíszítés Jótékonysági ajándékgyűjtés Szalvéta bemutató plakát készítés Első és második hét Kézműves ajándékok készítése

Programok Harmadi k hét Tanár-diák hangverseny Süti sütés és verseny Jelmezv erseny Izgalmas, vicces feladatok Karácsonyi ajándékok, szeretteitek számára Kézműveskedése k a folyosón

Vidámságra fel! Jertek hozzánk és nyerjetek! Az adventi forgatagon való részvételetekkel sok pontot szerezhettek, mely közelebb viszi osztályotokat a győzelemhez Hogy mik ezek? Az első 3 legtöbb pontot szerző osztály számára sorsolunk ki ajándékokat A fődíj egy osztálybuli szervezésének joga! Tanítás helyett móka! Ez várhat rád, ha ellátogatsz hozzánk!

Készítet te: Bognár Mónika 1/14.Üt