Mikrohitel lehetőségek mikro és kisvállalkozások részére.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A LEADER+ Pályáztatási feltételek. Kik pályázhatnak?  A pályázónak meg kell felelni a helyi szintű pályázati felhívásban rögzített jogosultsági kritériumoknak.
Advertisements

HUNGÁRIA Takarék tavaszi agrár fórum sorozat.
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
Az MFB Zrt. finanszírozási programjai
Banki mikrohitel konstrukciók
SÁTORALJAÚJHELYI IPARI PARK Legfontosabb mutatók 2007-ben*: • Teljes terület: 88 ha • Hasznosítható terület:84 ha • Betelepített terület:82 ha • Betelepült.
Kedvezményes források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
Kedvezményes MFB források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
A as időszak jelenlegi pályázati lehetőségei Dr. Körtvélyesi Katalin 20/
KKV fejlesztés új pénzügyi eszközök bevonásával
Balatonalmádi március 08.. Új Széchenyi Hitel Program Pályázati dokumentációt figyelni.
Benke Ákos vezérigazgató Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Az UMVP aktuális helyzetének bemutatása, és a kockázati tőke program K+F+I workshop
V.: Gazdaságélénkítési eszközök az MKB Bank finanszírozási gyakorlatában.
JEREMIE Program Magyarországon
Önkormányzatok finanszírozása
Az Új Széchenyi Terv Infopontok feladatai A pályázatkezelés menete – Pénzügyek.
2007. április 24. BG Finance Zrt. Meizl József.
Kombinált Mikrohitel Program. Kombinált mikrohitel - közvetítői pályázat • Együttesen igényelhető vissza nem térítendő támogatás és kedvezményes mikrohitel,
Vállalkozói pályázatok Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP
Balassagyarmat, június 24. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési.
K V A vállalkozásfejlesztési programjai
V.: Újra előtérben a fejlesztési lehetőségek.
PÁTOSZ nap Február 23.. Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 20 éve a vállalkozásokért Célunk: a Közép-dunántúli régióban.
Mikrohitel  Igénybevehetik: Kezdő és már működő mikrovállalkozások, melyeknél a bejegyzés vagy a vállalkozói igazolvány kiváltása már megtörtént  Hitel.
1. 2 Az RFH cégcsoport • Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat • 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és.
Beruházások pénzügyi lehetőségei a dél-dunántúli régióban
10. Tétel Sikeresen működő üzletét az igényeknek megfelelően bővíteni szeretné. Ehhez szüksége van egy üzleti terv elkészítésére. Foglalja össze, hogy.
A projektek megvalósítása I.
Támogatási Szerződés előkészítése  az előkészítést a Közreműködő Szervezet és a kedvezményezett programmenedzserei közösen végzik  az előkészítés formanyomtatvány,
Az MFB Zrt. vállalkozásfinanszírozási programjai
A vidékfejlesztés hitelforrásai. A Pannon Takarékszövetkezet Univerzális magyar kisbank 26 kirendeltség két megyében és Budapesten – újabb egyesülés előtt.
Vállalkozási ismeretek
BG Finance Zrt. Moskovits Pál április 24..
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
Az MFB Zrt. finanszírozási programjai Pénz, de honnan? Pénzek a régióban A Regionális Fejlesztési Holding és a Piac & Profit közös konferenciája Veszprém,
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH 7 regionális céggel biztosítja szolgáltatásait az ország teljes területén 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi.
KKV fejlesztés új pénzügyi eszközök bevonásával Bátora László vezérigazgató-helyettes Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Eger, szeptember 17.
Új Széchenyi Hitel és Új Széchenyi Kombinált Mikrohitel Zalán Helga ügyvezető igazgató MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Budapest, február.
JEREMIE Programok módosulásai
partnerség a K&H – tól Új Magyarország Programok Pályázatok
Regionális Fejlesztési Finanszírozó Zrt.
Vállalkozási ismeretek
Veszprém április 29.. A vállalkozásfejlesztés Célunk: elsősorban a megyében működő vállalkozások tevékenységének szellemi és pénzügyi segítése.
Rimóc, október 28. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési Iroda.
Modell program a Zemplén Eurorégióban ZEMPLÉN EURORÉGIÓS NAPOK 2014.
Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „A siker kulcsa: a KAMARA” Vállalkozói Fórum április 29.
A Zempléni Regionális Vállalkozói Központ
A lakossági ügyfelek részére kínált hiteltípusok.
Elérhető, támogatott hitelkonstrukciók a kkv –k számára.
MGV Zrt. – „Több mint egy bank”
Veszprém november 10.. A vállalkozásfejlesztés Célunk: elsősorban a megyében működő vállalkozások tevékenységének szellemi és pénzügyi segítése.
HEVES MEGYEI VÁLLALKOZÁS- és TERÜLETFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY Mikrohitel Programok Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány Vállalkozói.
Vállalkozói mikrohitelek
MiFiN Mikrofinanszírozó Zrt. hitelezési termékei
Kezeljünk válságot fejlesztéssel Az MFB Zrt. hitelei a felzárkózásért, a versenyképességért és a válságkezelésért Kékesi Zsolt igazgató október 1.
A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány vállalkozásokat támogató programjai október 1.
GINOP "Segítünk Indítani!" Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Nyugat-Dunántúli régióban 1 Gerencsér Hajnalka Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési.
1 „Munkáltatók a munkavállalókért, a versenyképességért” Kis-, közép- és mikrovállalkozások finanszírozása az Új Magyarország Vállalkozásfejlesztési Program.
KAVOSZ Zrt – az MKIK és VOSZ létrehozta a KAVOSZ Zrt-t Feladatai:  Szakmai irányítás  Több mint 200 regisztráló iroda koordinálása  Ügyfelek.
Kombinált Mikrohitel A Mikrovállalkozások fejlesztéséért.
Mindent a Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogramról Beruházás, eszközbeszerzés, haszongépjármű vásárlás 0%-os.
1 Magyar Fejlesztési Bank Zrt. Postapartner Program.
Az első lépések a vállalkozás átvilágítása a vállalkozás átvilágítása tájékozódás a forrásokról tájékozódás a forrásokról tervezés tervezés.
MIKROHITEL A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 1992-ben kezdte meg működését annak érdekében, hogy segítse a megye mikro- és kisvállalkozásainak.
Teljeskörű Pénzügyi Szolgáltatások a Pannon Takarék Banknál
KÖFOP Pályázatokhoz kapcsolódó finanszírozási lehetőségek a Széchenyi Kártya Program keretében.
Mazsu Gergely ügyvezető igazgató
Fejlessze vállalkozását pályázati források segítségével!
ZALA MEGYEI VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY
Előadás másolata:

Mikrohitel lehetőségek mikro és kisvállalkozások részére

Tartalomjegyzék 1. Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány által működtetett mikrohitel program 2. Zempléni Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány által működtetett mikrohitel program

A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány által működtetett mikrohitel program A mikrohitel felső összeghatára Ft A hitel futamideje maximum 8 évig terjedhet. 6 hónap türelmi idő Saját erő: a hitel 20 %-a Kamat: 6,5% Igényelhető: %-ban beruházásra - 50 %-ban beruházásra, 50 %-ban forgóeszköz vásárlásra A hitel kezdő vállalkozások által is igényelhető Mindent számlával le kell igazolni, a saját erőt is A számlákat nettó összegben vesszük figyelembe A hitel 50 %-a a későbbi elszámolás kötelezettsége mellett előfinanszírozható Pályázat beadási határidő: minden hónap közepéig

Felső összeghatára: Ft Futamidő: 3 év Türelmi idő: 6 hónap A hitel kezdő vállalkozások által is igényelhető Kombinált: Beruházási hitel esetén a beruházáshoz kapcsolódó forgóeszköz finanszírozásra fordítható összeg a folyósított hitel 50%-a lehet. Kamata: 6,5% Feltétel: életképes üzleti terv, 20% saját erő, és megfelelő fedezet, vagy kezességvállalás Zempléni Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány által működtetett mikrohitel program

Csatolandó dokumentumok Egyéni vállalkozó esetén: vállalkozói igazolvány adóbejelntkezési lap működési, szakhatósági engedély APEH nullás igazolás saját erő leigazolása (mikrohitel 20%-a) bankinformáció, hogy nincs lejárt tartozás költségvetés, árajánlat tulajdoni lap tulajdonos/társtuladonos hozzájárulása a jelzálog bejegyzéshez befogadói nyilatkozatot, amennyiben a fedezetül felajánlott ingatlan lakott értékbecslés a fedezetről

Csatolandó dokumentumok Társas vállalkozás esetén: társasági szerződés cégbírósági bejegyzés aláírási címpéldány cégkionat adóbejelntkezési lap működési, szakhatósági engedély APEH nullás igazolás saját erő leigazolása (mikrohitel 20%-a) bankinformáció, hogy nincs lejárt tartozás költségvetés, árajánlat tulajdoni lap tulajdonos/társtuladonos hozzájárulása a jelzálog bejegyzéshez befogadói nyilatkozatot, amennyiben a fedezetül felajánlott ingatlan lakott értékbecslés a fedezetről utolsó 2 év pénzügyi beszámolója taggyűlési határozat a támogatás igénybevételére

A Mikrohitel előnyei Felső összeghatár 7 millió forint, 8 évre Helyben a Zempléni Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványnál igényelhető Egyszerű, gyors hitelbírálat után felvehető Kedvezményes kamatozású, jelenleg 6,5 % 6 hónap türelmi idő Nincs kezelési költség és előtörlesztési díj, folyósítási jutalék, projektvizsgálati díj és rendelkezésre tartási díj

A hitel igényelhető, információ kérhető: Zempléni Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 3980 Sátoraljaújhely, Rákóczi u. 18. Tel: 47/ Fax: 47/

KÖSZÖNÖM A FIGYELMET!