Data Link I/O terület 4-4. Data Link terület A Data Link terület a CIO 1000 -től CIO 1199 -ig terjedő szavak tartománya. (CIO 1000.00 - CIO 1199.15) A.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Információs függvények
Advertisements

A számítógép műszaki, fizikai része
Számítógépes hálózatok
5.0-s verzió bemutatása.
CPU_HU_000_BIN Január. Tartalomjegyzék  1. A funkcióblokk feladata  2. A felhasználás körülményei  3. A FB bemenetei/kimenetei változói  4.
A CX-Programmer bemutatása
A HELYSZÍNI LENYOMATOS TECHNIKA KITERJESZTETT ALKALMAZÁSA
Jt Java Feltételek, logikai kifejezések. jt 2 Logikai operátorok Logikai kifejezésekre alkalmazhatók a következő műveletek: 1. nem! 2. és&ill.&& 3. kizáró.
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Közös szervezetmenedzsment.
Készítette: Molnár István Molnár Richárd. OFDM  Az OFDM (Orthogonal Frequency Division Multiplexing) moduláció lényege, hogy több ezer vivőt állítunk.
Az LCD kijelző programozása
Az integrált áramkörök méréstechnikája
A számítógép alapegységei
Informatikai eszközök
Előfizetői vezetékszakadás
Hernyák Zoltán XML validálás.
Kismegszakító kiválasztása
A memóriák típusai, jellemzői
A MacBook bemutatása Itt nagyon sok mindent tudhatsz meg a MacBook-ról. Remélem jól fogsz szórakozni!
FIR 2 első két hét EKOP-1.A.1-08/C Számokban EKOP-1.A.1-08/C
Gyermekvédelem az európai önszabályozás függvényében.
Windows Server 2012 Kiadások, licencelés, lehetőségek
SQL Server 2012 padlógázzal
Miben hasonlítanak egymásra a mai és az ötvenes évek számítógépei? Takács Béla Melyek a közös tulajdonságaik ?
P ROGRAMOZÁS C# - BAN Kivételkezelés. P ÉLDA I. Nullával való osztás miatt kapjuk a hibaüzenetet.
Létező hálózatok Kapcsolat-orientált csomagkapcsolt adathálózat: X.25.
Egy új spamszűrő módszer Sass Bálint
A számítógép alapegységei. A számítógép a belsőleg tárolt program segítségével automatikusan hajtja végre a programokat. A memória utasítások és adatok.
A számítógép teljesítménye
Erőforrások: Hardver Manver Szoftver.
2012. tavaszi félév Vitéz Gergely. A diasor ismerete nem helyettesíti a tankönyvet, és a példatárat. A diasor ismerete szükséges, de nem elégséges feltétele.
Táblázatkezelés.
A PLC programozási nyelvek bemutatása
Hálózati alapismeretek
INVHU002_Parameter_Table Január. Tartalomjegyzék  1. A funkcióblokk feladata  2. A felhasználás körülményei  3. A FB bemenetei/kimenetei változói.
Magas szintű Ipari Automatizálás Kérdések és válaszok Funkcióblokkon belüli indirekt címzés (CX-Programmer)
3. előadás.  Apache szerver tudnivalók  Az index.php .htaccess – web-szerverünk beállításai  Konfigurációs állományok  Adatbázis kapcsolódás beállítása.
Az AliEn rendszer Novák Judit Vesztergombi György Predrag Buncic Pablo Saiz Jan-Erik Revsbench.
Az AliEn rendszer Novák Judit Vesztergombi György Predrag Buncic
A tömeges telepítés csodálatos világa
Logikai programozás 8.. Adatok: ISMÉTLÉS: ADATBÁZISKEZELÉS A külső adatok a hatására bekerülnek a memóriába Lekérdezés: Ahogy eddig – pl.: szereti(jani,
Gyakorlat 10. Számítógép hálózatok I.
Automatizálási folyamatok az SQL 2012-ben
Topológiák Hálózati eszközök
Funkciós blokkok A funkciós blokkok áttekintése Az alkalmazás előnyei.
Power Lutár Patrícia Pellek Krisztián.  -ltLess than  -leLess than or equal to  -gtGreater than  -geGreater than or equal to  -eqEqual to  -neNot.
Táblázatkezelés KÉPLETEK.
Beépített analóg I/O terület 4-3. Beépített analóg I/O terület Beépített analóg bemeneti bitek: CIO 200 … CIO 203 ( 4 szó ) Beépített analóg kimeneti.
Serial PLC Link terület 4-6. Serial PLC Link terület A Serial PLC Link terület 90 szót tartalmaz a CIO 3100 –tól CIO 3189 –ig terjedő területen. ( CIO.
CPU Bus Unit terület 4-5. CPU Bus Unit terület A CPU Bus Unit terület 400 szót tartalmaz a CIO 1500 –tól CIO 1899 – ig terjedő területen. A CPU Bus Unit.
I/O terület és I/O allokáció Áttekintés A CPU egység beépített, általános felhasználású I/O –inak kiosztása A CP1H Y CPU egység allokációja.
Számítógépes hálózatok
Másolás és automatikus kitöltés
WINDOWS FELÜGYELETI ESZKÖZÖK MICROSOFT SÚGÓ ALAPJÁN - PÉLDÁKKAL Takács Béla 2016.
Rendszergazda Tábor Velence 2000 Molnár Péterwww.afg1.sulinet.hu/~molnarp/enewmail.htm.
Az adatkapcsolati réteg DATA LINK LAYER. Az adatkapcsolati réteg három feladatot hajt végre:  A hálózati rétegektől kapott információkat keretekbe rendezi.
Az e-portfolió lehetőségei az ILIAS 4.2 verziójában Budai Attila
PHP függvények MySQL adatbázisok kezelésére
Kommunikáció a hálózaton
Az ET 91 frekvenciabeállítási módjai
Alhálózatok Schmidt Tibor.
Programozási nyelvek alapfogalmai
Az ET 92 frekvenciabeállítási módjai
Változók.
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
B M Java Programozás 1. Gy: Java alapok IT A N Ismétlés ++
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Konverziós operátorok
Előadás másolata:

Data Link I/O terület 4-4

Data Link terület A Data Link terület a CIO től CIO ig terjedő szavak tartománya. (CIO CIO ) A Link terület szavai adat láncolásra használhatók, ha az LR (Link Relay) beírt a Controller Link Hálózatban. Szintén használható PLC Link feladatra. A Link terület szavai használhatók a programban, ha az LR nincs írva a Controller Link hálózatban, és PLC Link sincs alkalmazva.

Data Link terület Az adat láncolás létrehozható automatikusan, vagy manuálisan. Ha az adat láncolást a felhasználó manuálisan definiálja, bármely nódban tetszőleges szószám kiosztható, és a nódok beállíthatóak csak vételre, vagy csak adásra. Részletesen a Controller Link Units kezelési kézikönyv számol be (W309). A Data Link terület bitjei 1-be vagy 0- ba kényszeríthetők.

Data Link terület Link a C200HX/HG/HE, C200HS és C200H PLC-k esetén A CP1H CPU CIO 1000 és CIO 1063 közé eső Link területének szavai megfelelnek a C200HX/HG/HE PLC-k LR 0 … LR 63 Link Relay területének szavainak. Ha a C200HX/HG/HE, vagy C200H PLC-k programjait CP1H programmá konvertáljuk, az LR 0 … LR 63 Link Relay területének szavai a CIO 1000 –től CIO 1063 területre helyeződnek át.

Data Link terület A Link terület a következő esetekben törlődik: Ha a működési mód PROGRAM és RUN / MONITOR mód között megváltozik. Ha a tápfeszültség visszatér. Ha a CX-Programmer Data Link memóriát letörli. Ha a működés során a FALS(007) utasítás által létrehozottól különböző végzetes hiba jön létre. ( A memória tartalom megőrződik, ha a működési hibát a FALS(007) utasítás hozta létre).