Zöld út Bemutatkozik a Groupama Garancia Biztosító

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Advertisements

Biztosítások 2013 Dr. Honyek Péter Személyi Jövedelemadó Osztály.
AEGONdirekt.hu Köszöntjük Önöket sajtótájékoztatónkon!
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - az NYDOP
MLBKT Konferenica 2012.
Biztosítók. Bevezetés  Biztonság  A biztosítások célja, hogy előre nem látható, esetleg- vagy biztosan bekövetkező, anyagi következményekkel is járó.
Dr. Csermely Tibor GÉPJÁRMŰBIZTOSÍTÁSI HELYZETKÉP
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Groupama Garancia Biztosító Zrt.
BRANDÉPÍTÉSSEL AZ ONLINE ÉRTÉKESÍTÉSÉRT Budapest,
SIGNAL Biztosító Partnereink a szakszervezetek
PÉNZÜGYI INTÉZMÉNYEK.
BÉT – Kibocsátói Villámprezentációk
Nemzeti Innovációs Hivatal
Foglalkoztatói nyugdíj
VÁLLALATI TANÁCSADÁS Közép-Dunántúli Régió Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a KDOP-projekt bemutatása.
1. 2 Az RFH cégcsoport • Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat • 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és.
Az MFB Invest Zrt. tevékenységének bemutatása Buda Sándor Tanácsadási igazgató október 24.
Az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt.
Felszámolók Országos Egyesülete Balatonalmádi Szeptember 14.
A hazai finanszírozási piac jövője, a szükséges cselekvési program a piac kiszámíthatóbb volta érdekében Előadó: Kolossváry Ádám Merkantil Bank Zrt. elnök-vezérigazgató.
2 A biztosítási piac 2013 első félévében 5,15%-ot nőtt (436 milliárdos díjbevétel)..
Avem încredere EU és üzlet határok nélkül román–magyar üzleti konferencia Egyszerűen a siker felé Befektetési és uniós tanácsadás Romániában Diósi László.
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a DDOP
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 24. Budaörs.
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
Ügyfélszolgálatok minőségi fejlesztése Hallgatói és Oktatói „BAT” ügyfélszolgálat a Nyíregyházi Főiskolán Márföldi Józsefné alprojekt vezető.
ADÓ Farkas Gábor Szenior Menedzser február 28. Adózás 2006.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
SZJA feladatok Gazdasági közjog. Szja 1. 1.Munkabér: Ft/hó jutalom: Ft, étkezési utalvány: 3.000Ft/hó 2. FB tag: Ft/hó 3. megbízási.
Távmunka a kárrendezésben a Generali-Providencia Biztosító Rt.-nél III. Országos Távmunka Konferencia Kiss Attiláné.
1. Az RFH Zrt. bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Koordináció az egyes környezetvédelmi projekteknél Kis András Térségfejlesztési és Külügyi Iroda irodavezető-helyettes Szolnok szeptember 26.
2010 : KIHÍVÁSOK ÉVE A PÉNZÜGYI SZEKTORBAN Kisbenedek Péter, MABISZ október 5.
Európa sereghajtói között Magyarországon 2007 óta 0,5%-kal csökkent a GDP-hez viszonyított díjbevétel Az európai átlag harmada, Hollandia és Nagy-Britannia.
Miért szeressük a Biztosítókat? A biztosítók több ezer éve létező, valós ügyféligényt elégítenek ki (ma közel 12 millió szerződést kezelnek). A biztosítások.
Kosztolánczy György ügyvezető Budapest, március 9. Lakásvásár
Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Lakásvásár
OTP Pénztárak S A J T Ó T Á J É K O Z T A T Ó január 6. OTP PÉNZTÁRAK.
Az Aviváról röviden Bartók János elnök-vezérigazgató január 21.
Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei 1.
Fejlesztési források 2007-től Új Magyarország Vidékfejlesztési Program L. Paciolo Bt Gödöllő Szabadság tér
Exkluzív számla termékbemutató az OVB részére
Biztonság és motiváció Biztosítási megoldások a kis és középvállalkozások működésére leselkedő veszélyek ellen © Jogi személyiség Hajas Gábor vállalati.
A betétbiztosítás.
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
1. Egy 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH Csoport küldetése: A KKV-k és az önkormányzatok.
Sláger az adómentes cafeteria megoldások
SIGNAL Biztosító Partnereink a szakszervezetek
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Készítette: Tóth Zsuzsa Borsodi Szabolcs
 Az elmúlt években ki kristályosodtak azok az alapelvek, amelyek meghatározóak a CIB Bank működése során, és továbbra is változatlanok:  Fenntartható.
11 Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei Ötlettől a sikerig! A Regionális.
Pályázati Tanácsadói Szakmai Nap április 16. START Tőkegarancia Zrt. HOL ÉS HOGYAN KAPCSOLÓDIK A PÉNZÜGYI SZEKTOR AZ ÚMFT GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMJAIHOZ?
A magyar biztosítási piac helyzete Pandurics Anett MABISZ Konferencia október 14.
ÖTLETTŐL A SIKERIG! A REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI HOLDING ZRT. CÉGCSOPORTJÁNAK FEJLESZTÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEI ILENCZFALVI SZÁSZ GÁBOR VEZÉRIGAZGATÓ.
Nyugat – dunántúli Igazgatóság Értékesítési Osztály A gépjárművek biztosítása múlt jelen jövő.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Növekedési Hitelprogram – a második szakasz eredményei Pulai György Hitelösztönzők főosztály vezetője január 14. Elemzői.
De a pénzügyek nem tartoznak másra, beszéljünk erről személyesen! Ideje másképp gondolkozni pénzügyeinkről!
Generali Alapkezelő – Privát Vagyonkezelés Befektetési szakértelem immáron 20 éve © Jogi személyiség Bemutatkozás – Települési Önkormányzatok Országos.
OTP Pénzügyi Pont KFT február. 1-től létrejött egy új partneri hálózat, mely kizárólag az OTP Bank termékeit közvetíti az ország egész területén.
Az izraeli üzleti környezet vállalkozói szemmel Zsámboki Gábor vezérigazgató 1.
Biztos jelen, közös jövő!
Nagyvállalatok nagy pályázati lehetősége!
Dr. Beck György Compaq Computer Mo. Kft. Vezérigazgató
„Ne tegyünk minden tojást egy kosárba!”
OTP Bank A legjobb pénzügyi szolgáltató vállalkozásának Kiss László
Előadás másolata:

Zöld út Bemutatkozik a Groupama Garancia Biztosító a garantált biztonsághoz Bemutatkozik a Groupama Garancia Biztosító

Fókuszban az ügyfelek „Minden törekvésünket az ügyfelek igényeinek való minél magasabb szintű megfelelés irányítja. Elérhetőségünket szimbolizáló zöld ajtónk mindig nyitva áll ügyfeleink előtt, hogy betérjenek hozzánk. Ezt az ügyfélközpontúságot helyezzük valamennyi tevékenységünk fókuszába, mind a termékfejlesztésben, mind az ügyfelek kiszolgálásában. Ezek az értékek egyben a Groupama Csoport értékei is, immár 100 éve.” Yann Ménétrier vezérigazgató

Tulajdonosunk, a Groupama Csoport A Groupama története számokban: 100 éves múlt és tapasztalat 12 országra kiterjedő biztosítói tevékenység 13 millió ügyfél világszerte 35 ezer munkavállaló világszerte 8. legnagyobb biztosító Franciaországban

A Groupama Magyarországon A Groupama Garancia Biztosító 2009. április 1-jén, a Groupama Biztosító és az OTP Garancia Biztosító fúziójával alakult meg. 1,2 millió ügyfél stratégiai együttműködés az OTP Bankkal teljes körű biztosítási szolgáltatások 3. legnagyobb biztosító Magyarországon 2012 januárjától fióktelep Szlovákiában

2013: Eredményes helytállás Profitabilitás és megerősödött piaci pozíció A Groupama Garancia Biztosító a 91,5 Mrd Ft díjbevétel alapján továbbra is a magyar biztosítási piac 3. legnagyobb szereplője. 91,5 Mrd Ft díjbevétel 4,392 Mrd Ft eredmény (biztosítási adó befizetése után) 27,8 Mrd Ft saját tőke az előírtnál továbbra is magasabb szavatoló tőke (159,9%) 11,12 % piaci részesedés

Közel ügyfeleinkhez A Groupama Garancia Biztosító elérhetősége, ügyfelekhez való közelsége egyedülálló: 150 ügyfélszolgálati iroda 1500 fő tanácsadó 400 alkuszpartner közel 400 OTP Bank fiók direkt – online és telefonos - csatornák

KEDVEZMÉNY MINDEN CÉGES VAGYONBIZTOSÍTÁSBÓL 50% KEDVEZMÉNY MINDEN CÉGES VAGYONBIZTOSÍTÁSBÓL A GKRTE TAGJAI RÉSZÉRE

Átlagot meghaladó kedvezmény az Egyesület tagjai közé tartozó vállalkozások tulajdonosai, munkatársai és családtagjai részére a magántulajdonban lévő vagyontárgyak biztosításának megkötésekor.

Széles körű termékpaletta MAGÁNSZEMÉLYEK VÁLLALKOZÁSOK, SZERVEZETEK Lakás- és társasházbiztosítások Gépjármű-biztosítások: casco és kgfb Élet-, baleset- és nyugdíj- biztosítások Befektetési és megtakarítási életbiztosítások Hitellel kombinált konstrukciók Munkanélküliségi biztosítások Utasbiztosítások Bankkártyához kapcsolódó biztosítások Hajóbiztosítások Társasházbiztosítások Vagyonbiztosítások Általános és szakmai felelősség- biztosítások Egyedi nagyvállalati és intézményi konstrukciók Vezetőknek élet- és baleset- biztosítások Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosítások Gépjármű-biztosítások, flotta megoldások Üzleti utasbiztosítások Mezőgazdasági biztosítások Nemzetközi szállítmánybiztosítások

2100 GÖDÖLLŐ SZABADSÁG TÉR 1. ÜZLETI VEZETŐ: TÓTH LÁSZLÓ GÁBOR

Köszönjük a figyelmet!